Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: BabyKitty Joj punce morm mal pojokat spet me že od popoldne tok zvija vse in boli za pop*** in vem, da je spet neki lažno tko k ponavad in že cel čas se sprašujem kako za vraga bom vedla kdaj so pa "tapravi" prejšn tedn sploh hodt nism mogla od bolečine, pa je minil, zdej pa spet neki... vglavnem meša se mi že... pa še fajn je ker sem sama doma in prov zlo čakat ne morm, ker da pride moj prevoz traja vsaj pol ure Mularija mala me že zdej zafrkava... potem pa še tiste pametne besede, boš že vedla k bo treba it... pa NEVEM... in ko sem bla v porodnišnici in imela popadke, sploh nisem vedela da jih mam... kako nej potem že VEM... grrrrr... Madonca se mi zdi, da rojevam že par tednov Jaz te full razumem. Danes sem imela dobri 2 uri popadke, sicer neredne, ampak močno ščipanje, sem morala iz Europarka domov pobegnit, ker na trenutke nisem mogla več stat, pa tut dihat ne... doma sem se umirila, šla spat za pol urce in so bolečine postale znosnejše. No, do zdaj se je vse čisto umirilo. Hočem pa ti povedat, da če bi bila prvič noseča, bi verjetno kar letela v P, ker pa vem kakšni so pravi popadki, ko moraš v P, pa sem čakala... tak da ko so, enostavno veš! Mene se v 1. zbudili popadki na 2 min. Takoj sem vedela, da je to to. To kar pa sem doživljala danes, pa ne znam opisat, tak da te full razumem, da ti je že muka, če že dolgo tak čutiš, ker res ni prijetno!
|