|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010
22.11.2010 11:57:35   
corfu
IZVIRNO SPOROČILO: khurde

IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

hmmmm.....sanjala sem da sem imela plusek na testuuser posted image user posted image user posted image user posted image

ne nic ne delamo na tem...preden me kera krega....zanimive sanje...ali pacuser posted image

zakva bi te pa kera kregala? user posted image

No, si zamudila tukaj napeto stanje in hitre ter burne reakcije nekaterih user posted image  Ene pač premalo sexate to je to user posted image user posted image user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
22.11.2010 12:06:01   
Izabelina
Ene pač premalo sexate to je to

user posted image   nažalost je to res... sam kaj nej pa nardim, če mam še zmer vnete šive in še kr neke krvavitve????? user posted image

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
22.11.2010 12:14:36   
nenka7
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

hmmmm.....sanjala sem da sem imela plusek na testuuser posted image user posted image user posted image user posted image

ne nic ne delamo na tem...preden me kera krega....zanimive sanje...ali pacuser posted image

user posted image user posted image user posted image

sej ne morem verjet!! meni tudi, ravno danes, s tem, da ni bil plusek, ampak dve črtici user posted image user posted image user posted image ok še zmerej ne morem verjet. je res, da midva še ne delava na tem, sva se pa o tem včeraj pogovarjala, tako da meni je nekak logično. čeprav čisto prezgodaj, ampak res razmišljam še o enem user posted image čim prej. bomo sicer gagali ježka, ampak samo enkrat... no, seveda bomo še videli kdaj bomo začeli, moj bi sicer že, jaz pa pravim, da mora biti mali nujno star vsaj pol leta, ker če bo kot prejšnič bo to takoj user posted image user posted image

sicer pa vse, ki sem jih na kafetku spoznala, lepo vas je bilo spoznati user posted image fajn sogovornice ste!! mi je moj user posted image rekel, da je nujno, da se začnem več družit in da mi bo večkrat pustil avto, če se bomo menile user posted image kaj se mi je dobr zdel!! čeprav ta teden ne vem kako bo, če bo res sneg do nižin, po snegu se ne grem hecat, tolk samozavestna pa v tem trenutku še nisem. so pa rekli, da bo lepše vreme čez teden in imam namen tudi kak daljši sprehod do mesta in nazaj narediti. sedaj sem se čisto sprostila, ker se ne obremenjujem več tako bolano glede dojenja, da sem praktično drug človek, veselim se vsakega dneva, prej mi je bilo pa muuuuka... hecno, kako takšna reč čisto podere človeka in ko se sprijazni, je svet definitivno lepši in tudi mali je veliko bolj miren. saj imam še in mu dam kar imam, nisem pa obsedena več s tem! bravo jaz!! user posted image

glede prehlada pa jaz nimam pojma, pa upam, da mi ne bo treba nikoli vedet, je pa res, če bo šel mali v vrtec, bo drugemu definitivno prinesel marsikaj. čeprav blaž se ni nič nalezel od mene, ko sem se prehladila, sem bila pa res zelo striktna in ga nisem ne lupčkala, vedno sem si roke prej umila preden sem ga prijela, kašljala sem stran od njega in še očitno ima imunski sistem po fotru ne po mami. no, saj je tako cel fotr, tako da nič novega user posted image user posted image

29. 9. 2010 nama je spremenil življenje najin bučko Blaž

23. 11.2011 se je naši družini pridružil Tevž

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
22.11.2010 12:14:41   
benika
sem bila brez neta, vam nisem sledila, sem mal preletela, zdej me pa firbec matra kaj za en "ravs" user posted image ste mele in grem brat za nazaj oz. iskat želeni del. vsega je itak preveč, k ste ful aktivne user posted image

Moraš bit bolj natančna jih je bilo ene par. Nekatere se tičejo uvajanja GH pri 3. mesecih, pa o dojenju je tekla debate, pa o tem, da se ne smemo pritoževati čez naše najdražje, ker smo same vedele v kaj se spuščamo, ko smo se odločile še za enega otroka...zanimivo je bilo, zanimivo. Lahko ti pa jaz naredim kratko obnovo, glede na to, da sem za vsako kregarijo tule gor kriva jazuser posted image

< Sporočilo je popravil benika -- 22.11.2010 12:15:55 >

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
22.11.2010 12:22:51   
corfu
Benika user posted image user posted image user posted image  Prosim obnovo, zihr bo zanimiva, predvsem pa smešna user posted image

Izabelina, saj bo user posted image user posted image

Meni je očitno tablet proti glavobolu vsaj malo prijel user posted image  Dane pa peljem sina na atletiko, potem pa v šoping za božička, da se ognem gneči decembra.

Uživaj življenje...

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
22.11.2010 12:37:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: benika

sem bila brez neta, vam nisem sledila, sem mal preletela, zdej me pa firbec matra kaj za en "ravs" user posted image ste mele in grem brat za nazaj oz. iskat želeni del. vsega je itak preveč, k ste ful aktivne user posted image

Moraš bit bolj natančna jih je bilo ene par. Nekatere se tičejo uvajanja GH pri 3. mesecih, pa o dojenju je tekla debate, pa o tem, da se ne smemo pritoževati čez naše najdražje, ker smo same vedele v kaj se spuščamo, ko smo se odločile še za enega otroka...zanimivo je bilo, zanimivo. Lahko ti pa jaz naredim kratko obnovo, glede na to, da sem za vsako kregarijo tule gor kriva jazuser posted image

na-a pri oni glede jamranja o dedcih si bila še šokirana, da se je zgodila brez tebe. čiiiiiist za vsako nisi kriva user posted image  user posted image  user posted image

drugač pa ja... čeprav sem vse prebrala bi prosla obnovo, ker bom ziher rolala od smeha zraven user posted image

(odgovor članu benika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2431
22.11.2010 12:48:08   
benika
na-a pri oni glede jamranja o dedcih si bila še šokirana, da se je zgodila brez tebe. čiiiiiist za vsako nisi kriva

O ne, tuki sem bila posredno vpletena, ker očitno jaz lahko vse napišem, druge pa ne. Bom napisala obnovo, sam mal kasnej. Moram še prave smajlije najt.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2432
22.11.2010 12:55:30   
corfu

na-a pri oni glede jamranja o dedcih si bila še šokirana, da se je zgodila brez tebe. čiiiiiist za vsako nisi kriva

O ne, tuki sem bila posredno vpletena, ker očitno jaz lahko vse napišem, druge pa ne. Bom napisala obnovo, sam mal kasnej. Moram še prave smajlije najt.user posted image

user posted image  komaj čakam user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2433
22.11.2010 12:56:59   
nenka7
punce, ve ste res face!! user posted image  user posted image  user posted image

29. 9. 2010 nama je spremenil življenje najin bučko Blaž

23. 11.2011 se je naši družini pridružil Tevž

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
22.11.2010 12:58:16   
archie
Danes bo pa še zanimivo user posted image user posted image user posted image (ker bo Benika pisala obnovo user posted image user posted image )

Nenka: me veseli, da si postala bolj veselauser posted image user posted image user posted image user posted image in da se veseliš vsakega dneva!! Super!! Sem res vesela zate!! user posted image user posted image dnevi minevajo in B. ne bo nikoli več toliko star kot danes user posted image

Pri nas smo tudi super!! Danes se je Teja spet vrnila v stare tirnice in spiiiiiiiiiii user posted image user posted image user posted image tisti krči v petek (al je bila sobotauser posted image ) so bili izjema!! Saj to sem nekako pričakovala user posted image user posted image user posted image

Spoznala sem zakladek od Teodeore.... mmmm... lepotec je user posted image user posted image

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2435
   [Brisano sporočilo]
22.11.2010 13:00:06   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu benika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2436
   [Brisano sporočilo]
22.11.2010 13:13:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2437
22.11.2010 13:21:11   
Jazzy1

user posted image   tudi jaz komaj čakam na slikovno obnovo.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
   [Brisano sporočilo]
22.11.2010 13:21:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Jazzy1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2439
22.11.2010 13:28:13   
Jazzy1
Almera - super da uživate user posted image Mi smo potem rezervirali Olimje za december. Boš malo povedala kako se toplice z dojenčkom obnesejo.

Blato - tudi naš tamal ima vse od prehlada dalje sluzasto blato (zdaj je tega že 3 tedne) in me je že groza da bo še en otrok alergik. No, sej itak da ne bo konec sveta, ampak tako fajn je mlečne izdelke jest!!! Nima pa drugače nobenih ostalih simptomov alergije, tako da vseeno malo upam, da se vzrok skriva drugje.  user posted image

tinkatonka - luštno je bilo na kavici. Mormo ponovit. user posted image

soncica - user posted image user posted image da boste čimprej popolnoma okrevali.

nenka - super za spremembo razmišljanja user posted image user posted image

ZDej pa šibam na hitro pospravit, pridejo obiski. Ko takole sonce sije v stanovanje se pa tud vsaka smet vidi kot pod povečevalnim steklom bemti.  user posted image   Jooj benika, dbest so mi tele smajli. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2440
22.11.2010 13:30:42   
tannya
Benika: jaz se ti že zdaj režimuser posted image user posted image .ups...moram paziti, da ne bom spet pristranskauser posted image . Obnova bo super!

Nenka:user posted image , tako se dela!

Almera: Uživajte še za nas!

Sončica: Upam, da jo boste pstali odnesli brez bruhanja. Drži se!

Prehlad: jaz nimam drugega recepta kot spiranje s fiziološko (v vsako nosnico toliko, da pri drugi ven priteče) in sesanje z aspiratorjem. No, pa mogoče še kakšne inhalacije. Moja je bila prehlajena pri 3 tednih. Sva pa sicer normalno ven hodili.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2441
22.11.2010 14:26:54   
benika
Punce, ne ga srat, jaz ne morem pisat pod takim pritiskom user posted image .

Grem ven, zbistrit glavo, po otroke, zvečer pa vam obljubim obnovo user posted image

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 2442
22.11.2010 14:28:26   
Jinx

IZVIRNO SPOROČILO: tannya

Prehlad: jaz nimam drugega recepta kot spiranje s fiziološko (v vsako nosnico toliko, da pri drugi ven priteče) in sesanje z aspiratorjem.

Kako pa to narediš? Imam fiksno idejo, da  bi ji lahko v pljuča našopala user posted image

I Am One Of God's Mistakes

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 2443
22.11.2010 14:32:55   
benika
IZVIRNO SPOROČILO: Jinx

Prehlad: jaz nimam drugega recepta kot spiranje s fiziološko (v vsako nosnico toliko, da pri drugi ven priteče) in sesanje z aspiratorjem.

Kako pa to narediš? Imam fiksno idejo, da  bi ji lahko v pljuča našopala user posted image

Kam? Dej ga no srat user posted image

Brino posedi in ji v eno nosnico v curku stisni fiziološko, skozi drugo nosnico bo pa potem priteklo ven. Potem pa zalaufaš aspirator (babyvac je zakon) in ji posesaš še tisto, kar ji noter ostane. Nič ne boli, pa tudi neprijetno ni ne vem kako.

(odgovor članu Jinx)
Neposredna povezava do sporočila: 2444
22.11.2010 14:41:04   
Anonimen

ah ja točno.... to sem pa pozabila user posted image  nisi zakuhala si bila pa prav otročje vpletena v to (ljubosumje na način "a ona lahko jaz pa ne" je meni blazno otročje). pa to ne pomeni, da se s tabo vedno strinjam in s katero drugo nikoli ne strinjam ampak preprosto imamo različna mnenja in nekatere tega ne sprejmejo. kot mali otroci: če ne bo po moje se pa ne grem več. user posted image

se pa strinjam s tem kako se čisti nosek ja. ga "prešpricaš" s fiziološko, posesaš in je ok. tisto po eno kapljico pa ne vem kakšne čirule-čarule vse... ma to nič ne deluje, vsaj pri nas ne.

(odgovor članu benika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2445
22.11.2010 14:43:00   
Anonimen

Grem ven, zbistrit glavo, po otroke, zvečer pa vam obljubim obnovo user posted image

dihaj, globoko dihaj, osredotoči se na dogajanje in piši, ti samo piši user posted image  odmisli ves rr pritisk, ki ga vršimo nate, prste položi na tipkovnico in.... user posted image  user posted image  user posted image  o benika, daj nam našo dozo smeha user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu benika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2446
22.11.2010 14:46:00   
benika
IZVIRNO SPOROČILO: T.Z.

dihaj, globoko dihaj, osredotoči se na dogajanje in piši, ti samo piši user posted image  odmisli ves rr pritisk, ki ga vršimo nate, prste položi na tipkovnico in.... user posted image  user posted image  user posted image  o benika, daj nam našo dozo smeha user posted image  user posted image  user posted image

You got to user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2447
22.11.2010 14:46:58   
Lenca78

Brino posedi in ji v eno nosnico v curku stisni fiziološko, skozi drugo nosnico bo pa potem priteklo ven. Potem pa zalaufaš aspirator (babyvac je zakon) in ji posesaš še tisto, kar ji noter ostane. Nič ne boli, pa tudi neprijetno ni ne vem kako.

benika razn da ji kisik jemlješ iz možgan hahahaha user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2448
22.11.2010 14:52:42   
benika
IZVIRNO SPOROČILO: Lenca78

benika razn da ji kisik jemlješ iz možgan hahahaha user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sej se hecaš, a ne da se user posted image

(odgovor članu Lenca78)
Neposredna povezava do sporočila: 2449
22.11.2010 14:57:30   
Lenca78
benika sm ti na fb odgovorila user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Nasvet fizioterapevtke: Copati za v vrtec
Preden se odpravite po nakupih ali potegnete iz omare »podedovane« copatke za v vrtec, preverite, kateri copati so dobri...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?