katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Jaz sem samo svoje mnenje povedala, da ne bo spet kake pomote Rina..... ŽIVCE MI PARAŠŠŠŠ!!!! Pa daj se že nehaj enkrat za vsak post,ki ga napišeš,že vnaprej opravičevat!!!!!!!!! Poveš svoje mnenje...saj ga nobenemu ne vsiljuješ Ljubica draga,če boš tako nesamozavestna,te čaka težko življenje. Oprosti,ker sem popenila,ampak res te bo treba vzet enkrat v roke-začni cenit sebe in svoje kvalitete in boš videla,da te bodo tudi drugi ljudje gledali čisto drugače,ne čudno,kot si misliš zdaj!! Pa se še enkrat opravičujem,moj namen ni kritika,ampak pomoč Vem, zavedam se tega vem, da marsikdo tega ne razume, ampak ko imaš toliko vsega negativnega okoli sebe in v svojih mislih... eh, ne bom javno o tem. Hvala, sami, vem, da je blo mišljeno kot pomoč Tu bi še jaz dodala: Rina, negatovno energijo probaj dat proč. Vem, da je lahko govorit, ampak samo sebi slabo delaš. No, če bova na telovadbo hodle, bo malo boljše. Tudi meni.
|