Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 23.11.2010 12:47:48
|
|
|
|
tasa_m
|
Midva sva dala 420€ za cel komplet (Quinny Buzz) + 100€ za lupinico (MC)-rabljeno od T.šefa. Zraven sva dobila 60€ bonov v tist trgovini za porabit, kot darilo za nakup ter gratis zimso vrečo. Voziček sem prodala (250€), zimsko vrečo ter lupinico pa obdržala. Ampak sem lupinico in zim.vrečo posodila naši Rubin. za Gajo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 23.11.2010 12:49:14
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: katy83 verjetno bom res spomladi iskala to, zdaj sem bolj boga z €. Bom se z dragim zmenla. Fajn mi je, ker je vreča za noge. Moj vrečo ima, samo za tisti del, ko je otrok oroti tebi obrnjem, to pa pri T ne pride v poštev, ker bi rad sedel pa ven gledal. Te kontaktiram, ko se odločim. nisi edina fora je, da imamo namen januarja it za 4 dni v toplice, pa registracija avta in že tak al tak stiskamo pa šparamo...no, sem vesela, da še nam gre to vse skozi Za tebe pa , da se porihta pri tvojem v službi.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 23.11.2010 12:49:54
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Vem, zavedam se tega vem, da marsikdo tega ne razume, ampak ko imaš toliko vsega negativnega okoli sebe in v svojih mislih... eh, ne bom javno o tem. Hvala, sami, vem, da je blo mišljeno kot pomoč Tu bi še jaz dodala: Rina, negatovno energijo probaj dat proč. Vem, da je lahko govorit, ampak samo sebi slabo delaš. No, če bova na telovadbo hodle, bo malo boljše. Tudi meni. No,pa bom še jaz dodala...če te bo pa katy dobila v roke,te bo pa 1,2,3 porihtala...iz nje pa kar žari pozitiva
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 23.11.2010 12:50:03
|
|
|
|
katy83
|
aaaaaaaaaaaaa, it moram čao
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 23.11.2010 12:55:30
|
|
|
|
elevitka
|
jaazzzz bi tudddd šla.... domu-mam mlekarce tak pune da me bolijo ko 100 (mali ni htel zizat zjutraj in ponoči) ker so ga zobeki boleli
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 23.11.2010 12:58:46
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: katy83 verjetno bom res spomladi iskala to, zdaj sem bolj boga z €. Bom se z dragim zmenla. Fajn mi je, ker je vreča za noge. Moj vrečo ima, samo za tisti del, ko je otrok oroti tebi obrnjem, to pa pri T ne pride v poštev, ker bi rad sedel pa ven gledal. Te kontaktiram, ko se odločim. nisi edina Podpis, žal.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 23.11.2010 13:05:03
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka jaazzzz bi tudddd šla.... domu-mam mlekarce tak pune da me bolijo ko 100 (mali ni htel zizat zjutraj in ponoči) ker so ga zobeki boleli ja, mami zdaj maš pravi čas da skenslaš dojenje, če ga zobki bolijo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 23.11.2010 13:05:44
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Za tebe pa , da se porihta pri tvojem v službi. Hvala Katy, ma saj bo, samo pač tak za razmetavat pa glih nimamo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 23.11.2010 13:12:08
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: elevitka jaazzzz bi tudddd šla.... domu-mam mlekarce tak pune da me bolijo ko 100 (mali ni htel zizat zjutraj in ponoči) ker so ga zobeki boleli ja, mami zdaj maš pravi čas da skenslaš dojenje, če ga zobki bolijo. kam pa nja mleko izvažam (mogla bi sčrpat, sicer bom mastitis spet fasala) sam to ne morem v službi delat
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 23.11.2010 13:19:02
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: elevitka jaazzzz bi tudddd šla.... domu-mam mlekarce tak pune da me bolijo ko 100 (mali ni htel zizat zjutraj in ponoči) ker so ga zobeki boleli ja, mami zdaj maš pravi čas da skenslaš dojenje, če ga zobki bolijo. kam pa nja mleko izvažam (mogla bi sčrpat, sicer bom mastitis spet fasala) sam to ne morem v službi delat Zato pa pravim, da bi morali imeti več let porodniške!!!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 23.11.2010 13:21:42
|
|
|
|
elevitka
|
eni se že za to eno leto zgražajo - češ da je to podpiranje lenobe
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 23.11.2010 13:24:01
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka eni se že za to eno leto zgražajo - češ da je to podpiranje lenobe Ziher nimajo otrok.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 23.11.2010 13:27:59
|
|
|
|
elevitka
|
za foro preberite komentarje tule.... http://www.predlagam.vladi.si/webroot/idea/view/693
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 23.11.2010 13:35:26
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka eni se že za to eno leto zgražajo - češ da je to podpiranje lenobe Če bi delala v Avstriji,bi bila jaz zdaj že 6 leto na porodniški Gremo v Avstrijo!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 23.11.2010 13:36:27
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: elevitka eni se že za to eno leto zgražajo - češ da je to podpiranje lenobe Ziher nimajo otrok. Poglej naše znane Slovenke...iz porodnišnice direkt na šiht Babe blesave!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 23.11.2010 13:37:26
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: elevitka eni se že za to eno leto zgražajo - češ da je to podpiranje lenobe Ziher nimajo otrok. Poglej naše znane Slovenke...iz porodnišnice direkt na šiht Babe blesave! I AGREE !!!!
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 23.11.2010 13:40:43
|
|
|
|
elevitka
|
Katja napisali ste da je dejstvo da če se odločiš za kariero dokler otrok potrebuje 24 h varstvo in nego da ga moraš PREPUSTITI DRUGI OSEBI. Kako pa drugače naj bi bilo???? Otrok ne potrebuje 24 h varstvo in nego samo do 3-h let!!! Zakaj bi torej podaljševali porodniški dopust? Navajate tudi da so otroci do prvih 3 let veliko bolni (viroze itd). Virozo staknemo vsi. Imamo SUPER UREJEN SISTEM in nam ni treba jokat okoli tega!!! Do prvega leta imamo možnost ostati doma z otrokom + dobimo nadomestilo. Po enem letu pa je prav, da se otrok socializira, da se pridruži vrstnikom v vrtcu itd. Ne podpiram vašega predloga! katja | 11.05.2010 | 22:36 ženska, tak urejen sistem je bil vredu v bivši jugi, ko so nas čuvale naše stare mame, če smo bili bolni in nismo smeli v vrtec. Stare mame naših otrok pa so v službi. Glede viroz in prenosljivih kapljičnih okužb pa tak, mi stari smo to dali vse čez in so takšne viroze zgolj kakšen blag kašelj ali pa glavobol, pri otrocih pa so povišana telesna temparatura, hud kašelj, gnojna angina, vnetje srednjega ušesa, pljučnica in oslabelost telesa in za ozdravitev tega je potrebno najmanj tri tedne, če ne je otrok še bolj dovzeten za vedno nove bolezni (vir: pediatrinja). ženska | 12.05.2010 | 12:33 Katja menim, da pretiravate in to ZELO. Da bi se porodniški dopust podaljšal do 3 leta starosti otroka je absurd! Še vedno menim, da je naš sistem SUPER urejen. Bojim pa se, da se bo zgodilo ravno obratno kot vi predlagate. Da se bo porodniški dopust skrajšal kot je to tudi drugod po Evropi. V Italiji recimo, so ženske doma 3 mesece in potem...znajdi se kot veš in znaš! In to je žalostno!
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 23.11.2010 13:41:50
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka za foro preberite komentarje tule.... http://www.predlagam.vladi.si/webroot/idea/view/693 No,glede na komentarje..se čudim,da imamo sploh eno leto porodniške Sem hotla prebrat, pa ne morem, raje ne bom. Zakaj imajo otroka, če jim pa služba glavno?!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 23.11.2010 13:44:36
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka za foro preberite komentarje tule.... http://www.predlagam.vladi.si/webroot/idea/view/693 No,glede na komentarje..se čudim,da imamo sploh eno leto porodniške Sem hotla prebrat, pa ne morem, raje ne bom. Zakaj imajo otroka, če jim pa služba glavno?! Porkafiks! pa kdo mi je JE vkradel!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 23.11.2010 13:47:24
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka za foro preberite komentarje tule.... http://www.predlagam.vladi.si/webroot/idea/view/693 No,glede na komentarje..se čudim,da imamo sploh eno leto porodniške Sem hotla prebrat, pa ne morem, raje ne bom. Zakaj imajo otroka, če jim pa služba glavno?! Porkafiks! pa kdo mi je JE vkradel! priznam.... jaz sem bila
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 23.11.2010 13:49:03
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka eni se že za to eno leto zgražajo - češ da je to podpiranje lenobe tisti kateri to reče, nima otrok!
|
|
|
Dojenje.
Admin
Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?