|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke 15. del
23.11.2010 12:47:48   
tasa_m
Midva sva dala 420€ za cel komplet (Quinny Buzz) + 100€ za lupinico (MC)-rabljeno od T.šefa. Zraven sva dobila 60€ bonov v tist trgovini za porabit, kot darilo za nakup ter gratis zimso vrečo.
Voziček sem prodala (250€), zimsko vrečo ter lupinico pa obdržala. Ampak sem lupinico in zim.vrečo posodila naši Rubin. za Gajo user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
23.11.2010 12:49:14   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: katy83

verjetno bom res spomladi iskala to, zdaj sem bolj boga z €. Bom se z dragim zmenla. Fajn mi je, ker je vreča za noge. Moj vrečo ima, samo za tisti del, ko je otrok oroti tebi obrnjem, to pa pri T ne pride v poštev, ker bi rad sedel pa ven gledal.
Te kontaktiram, ko se odločim.
nisi edina user posted image

fora je, da imamo namen januarja it za 4 dni v toplice, pa registracija avta in že tak al tak stiskamo pa šparamo...no, sem vesela, da še nam gre to vse skoziuser posted image
Za tebe pa user posted image ,  da se porihta pri tvojem v službi. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
23.11.2010 12:49:54   
sami0804

IZVIRNO SPOROČILO: rina22

Vem, zavedam se tega user posted image vem, da marsikdo tega ne razume, ampak ko imaš toliko vsega negativnega okoli sebe in v svojih mislih... eh, ne bom javno o tem.
Hvala, sami, vem, da je blo mišljeno kot pomoč user posted image

Tu bi še jaz dodala: Rina, negatovno energijo probaj dat proč. Vem, da je lahko govorit, ampak samo sebi slabo delaš. user posted image
No, če bova na telovadbo hodle, bo malo boljše. Tudi meni. user posted image

No,pa bom še jaz dodala...če te bo pa katy dobila v roke,te bo pa 1,2,3 porihtala...iz nje pa kar žari pozitivauser posted image

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
23.11.2010 12:50:03   
katy83
aaaaaaaaaaaaa, it moramuser posted image

čao

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1829
23.11.2010 12:55:30   
elevitka
jaazzzz bi tudddd šla.... domu-mam mlekarce tak pune da me bolijo ko 100 user posted image  (mali ni htel zizat zjutraj in ponoči) ker so ga zobeki boleli

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
23.11.2010 12:58:37   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

jaazzzz bi tudddd šla.... domu-mam mlekarce tak pune da me bolijo ko 100 user posted image  (mali ni htel zizat zjutraj in ponoči) ker so ga zobeki boleli

user posted image user posted image še malo,še malo..

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
23.11.2010 12:58:46   
majakla

verjetno bom res spomladi iskala to, zdaj sem bolj boga z €. Bom se z dragim zmenla. Fajn mi je, ker je vreča za noge. Moj vrečo ima, samo za tisti del, ko je otrok oroti tebi obrnjem, to pa pri T ne pride v poštev, ker bi rad sedel pa ven gledal.
Te kontaktiram, ko se odločim.
nisi edina user posted image

Podpis, žal.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
23.11.2010 13:05:03   
tasa_m

user posted image user posted image user posted image
ja, mami zdaj maš pravi čas da skenslaš dojenje, če ga zobki bolijo. user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
23.11.2010 13:05:44   
tasa_m
Za tebe pa user posted image ,  da se porihta pri tvojem v službi. user posted image

Hvala Katy, ma saj bo, samo pač tak za razmetavat pa glih nimamo user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1834
23.11.2010 13:12:08   
elevitka

ja, mami zdaj maš pravi čas da skenslaš dojenje, če ga zobki bolijo. user posted image

kam pa nja mleko izvažam (mogla bi sčrpat, sicer bom mastitis spet fasala) sam to ne morem v službi delat user posted image

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
23.11.2010 13:19:02   
majakla

kam pa nja mleko izvažam (mogla bi sčrpat, sicer bom mastitis spet fasala) sam to ne morem v službi delat user posted image

Zato pa pravim, da bi morali imeti več let porodniške!!!

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
23.11.2010 13:21:42   
elevitka
eni se že za to eno leto zgražajo - češ da je to podpiranje lenobe user posted image  

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
23.11.2010 13:24:01   
majakla

eni se že za to eno leto zgražajo - češ da je to podpiranje lenobe user posted image  

Ziher nimajo otrok.

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1838
23.11.2010 13:25:19   
sami0804

Če bi delala v Avstriji,bi bila jaz zdaj že 6 leto na porodniškiuser posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
23.11.2010 13:26:47   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: majakla

Ziher nimajo otrok.

Poglej naše znane Slovenke...iz porodnišnice direkt na šihtuser posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1840
23.11.2010 13:27:59   
elevitka
za foro preberite komentarje tule....

http://www.predlagam.vladi.si/webroot/idea/view/693

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1841
23.11.2010 13:35:19   
sami0804

No,glede na komentarje..se čudim,da imamo sploh eno leto porodniškeuser posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1842
23.11.2010 13:35:26   
majakla
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

Če bi delala v Avstriji,bi bila jaz zdaj že 6 leto na porodniškiuser posted image

Gremo v Avstrijo!
  user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1843
23.11.2010 13:36:27   
majakla

Ziher nimajo otrok.

Babe blesave!

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
23.11.2010 13:37:26   
elevitka

Ziher nimajo otrok.

Babe blesave!

I AGREE !!!!

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1845
23.11.2010 13:40:43   
elevitka
Katja napisali ste da je dejstvo da če se odločiš za kariero dokler otrok potrebuje 24 h varstvo in nego da ga moraš PREPUSTITI DRUGI OSEBI. Kako pa drugače naj bi bilo???? Otrok ne potrebuje 24 h varstvo in nego samo do 3-h let!!! Zakaj bi torej podaljševali porodniški dopust? Navajate tudi da so otroci do prvih 3 let veliko bolni (viroze itd). Virozo staknemo vsi. Imamo SUPER UREJEN SISTEM in nam ni treba jokat okoli tega!!! Do prvega leta imamo možnost ostati doma z otrokom + dobimo nadomestilo. Po enem letu pa je prav, da se otrok socializira, da se pridruži vrstnikom v vrtcu itd. Ne podpiram vašega predloga!

katja | 11.05.2010 | 22:36
ženska, tak urejen sistem je bil vredu v bivši jugi, ko so nas čuvale naše stare mame, če smo bili bolni in nismo smeli v vrtec. Stare mame naših otrok pa so v službi. Glede viroz in prenosljivih kapljičnih okužb pa tak, mi stari smo to dali vse čez in so takšne viroze zgolj kakšen blag kašelj ali pa glavobol, pri otrocih pa so povišana telesna temparatura, hud kašelj, gnojna angina, vnetje srednjega ušesa, pljučnica in oslabelost telesa in za ozdravitev tega je potrebno najmanj tri tedne, če ne je otrok še bolj dovzeten za vedno nove bolezni (vir: pediatrinja).

ženska | 12.05.2010 | 12:33
Katja menim, da pretiravate in to ZELO. Da bi se porodniški dopust podaljšal do 3 leta starosti otroka je absurd! Še vedno menim, da je naš sistem SUPER urejen. Bojim pa se, da se bo zgodilo ravno obratno kot vi predlagate. Da se bo porodniški dopust skrajšal kot je to tudi drugod po Evropi. V Italiji recimo, so ženske doma 3 mesece in potem...znajdi se kot veš in znaš! In to je žalostno!

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1846
23.11.2010 13:41:50   
majakla

No,glede na komentarje..se čudim,da imamo sploh eno leto porodniškeuser posted image

Sem hotla prebrat, pa ne morem, raje ne bom.

Zakaj imajo otroka, če jim pa služba glavno?!

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1847
23.11.2010 13:44:36   
majakla

Porkafiks! pa kdo mi je JE  vkradel!

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1848
23.11.2010 13:47:24   
elevitka

Porkafiks! pa kdo mi je JE  vkradel!

priznam.... jaz sem bila user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1849
23.11.2010 13:49:03   
tasa_m

tisti kateri to reče, nima otrok!

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Partnerstvo: Ko ni več želje po seksu …
Ko partnerja postaneta starša, se pričnejo prebujati povsem nova čustva. Pred družino je polno dogodivščin in ljubezni. ...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?