|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010
25.11.2010 18:03:14   
Lenca78
Kje je pa benika dons pogrešam smeškote user posted image pa kje so slike user posted image
tinkatonka user posted image user posted image user posted image da bosta Anej in Jakob čimprej ok pa da se končno spočiješ.

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
25.11.2010 18:35:52   
mala
Se strinjam z Izabelino Tinka, če se bo danes ponovilo gre najbrž res za bruhanje zaradi vrtca...boš videla kaj bo prinesla noč.
Pa en velikuser posted image da tole mine, saj bo še mal pa bo Jakob pri 3m in takrat naj bi se pa krči nehal. A si mogoče poskusila z bolj gostim mlekom, jaz sem Gašperju dajala Aptamil AR, ki je bolj gost  in njemu je pomagalo.

Katrinka - škoda ker ni ratalo z avtom, verjamem pa da je bilo veliko zgoljufanih glasov pri zmagovalcih...

Nam je pa danes ratal skoraj brez joka zaspatuser posted image , posledica je da sedaj Lenart že v svoji postelji lepo pančkauser posted image

Sem ponosna mamica štirim čudovitim sončkom:)

(odgovor članu Lenca78)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
25.11.2010 19:07:06   
tinkatonka
tinka moja sestrica je tud sovražila vrtec in smo mel vsak dan jok in prošnje, da bi ostala doma... in ko je pogruntala, da če je bouna ne gre v vrtec je dostkrat bruhala, pa trebušček jo je bolel... je blo čist psihosomatsko...

sam še tega se mi manjka. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 2703
25.11.2010 19:12:54   
benika
Iščem primernega benikinega smajlija, pa nimam energije.

user posted image user posted image user posted image user posted image

Zbiraj po trenutnem razpoloženju. Jaz ti pa pošiljam user posted image

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 2704
25.11.2010 19:17:05   
benika
Kje je pa benika dons pogrešam smeškote user posted image pa kje so slike

user posted image Slike pridejo čez 10 min.user posted image

(odgovor članu Lenca78)
Neposredna povezava do sporočila: 2705
25.11.2010 19:41:26   
benika
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2706
25.11.2010 19:45:56   
archie
kdo je na prvi sliki? user posted image

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2707
25.11.2010 19:47:33   
benika
tannya in lumpa6

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 2708
25.11.2010 19:48:27   
Jinx

IZVIRNO SPOROČILO: archie

kdo je na prvi sliki? user posted image

No, ti je že benika odgovorila user posted image

< Sporočilo je popravil Jinx -- 25.11.2010 19:49:08 >

I Am One Of God's Mistakes

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 2709
25.11.2010 20:00:02   
Lenca78
OMG kaka sm user posted image drgač je pa ful luštna slikca Neje a bi mi jo poslala po mailu prosim? lenca26@gmail.com

(odgovor članu Jinx)
Neposredna povezava do sporočila: 2710
25.11.2010 20:09:08   
Izabelina
pa enako jopco ma kot Eva user posted image user posted image lihkar jo ma oblečeno... user posted image

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu Lenca78)
Neposredna povezava do sporočila: 2711
25.11.2010 20:14:27   
benika
IZVIRNO SPOROČILO: Lenca78

OMG kaka sm user posted image drgač je pa ful luštna slikca Neje a bi mi jo poslala po mailu prosim? lenca26@gmail.com

Poslano

(odgovor članu Lenca78)
Neposredna povezava do sporočila: 2712
25.11.2010 20:17:44   
Lenca78
Hvala lepa user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2713
25.11.2010 20:20:16   
tinkatonka
Luštn izgledate!

HB da je današnjega dne konec. Tišina v hiši. Jakob je ravno zaspal, mož se crkla z Anejem - mam filing da oba že spita, jaz grem pa na hitro pospravit posledice bombe, ki je razdejala naš dnevni prostor s kuhinjo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Joojjjj vse dam, da se prejšnja noč, danes spet ne ponovi.
Mirno noč vsem. tannya tvoja Živa naj te pa preseneti in naj jutri spi vsaj do 6h. Držim pesti!!!!

Čav bav

Tina

--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2714
25.11.2010 20:29:44   
mala
ooo kaj smo resneuser posted image

Sem ponosna mamica štirim čudovitim sončkom:)

Neposredna povezava do sporočila: 2715
25.11.2010 21:24:46   
tannya
OMG, le kaj razmišljam na tej slikiuser posted image user posted image user posted image .

Tinka: Držim pesti, da bo vaša noč mirna in brez bruhanja. user posted image user posted image user posted image No, pa upam tudi, da bo Živa kaj več spala. Pri njej velja pravilo: manj spi čez dan, manj spi potem tudi ponoči. Danes sem veliko vozičkala in je več spala....pa da vidimo.

Zimske vreče: danes sem tržnici kupila zimsko vrečo iz merino volne in zgleda super. Z njo lahko gremo tudi v Sibirijouser posted image .

Pa z Jinx sva kofetkali v mestuuser posted image .

(odgovor članu mala)
Neposredna povezava do sporočila: 2716
25.11.2010 21:27:46   
NiNiBo
tinkatonka tudi jaz se pridruzujem zeljam ostalih: naj ti bo danasnja noc veliko lepsa, kot prejsni dve enako velja za tannyo, upam da boste spali malo dlje kot le do 3.00.
benika hvala, da si se tu fotke gor dala user posted image , mala imas prav smo res nekaj resne user posted image

Mi smo imeli pa joskovo popoldne, nas Neo je stalno hotel jesti - morda pa imamo tudi mi preskok rasti pri 6 tednu (oz. sedaj smo v 7 tednu). Tudi zaspanckal ni danes sam, kot ponavadi, ampak sva sla kar oba skupaj v ta veliko posteljo, je potem se malo pocuzal in zaspanckal.
Jutri pa letimo proti obali in sicer na ogled stanovanj. Domenjena sva, da si ogledava sest najemniskih stanovanj, me ze prav zanima ali bo vmes tudi kaksno, ki nama bo vsec.

Uzivajte jutri v prvih snezinkah, baje v nizinah do 15 cm sem po radiu slisala - jaz se ful ful veselim!! 

(odgovor članu mala)
Neposredna povezava do sporočila: 2717
   [Brisano sporočilo]
25.11.2010 21:43:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu NiNiBo)
  Neposredna povezava do sporočila: 2718
25.11.2010 21:46:45   
Lenca78
Tannya so hude vreče a ne user posted image jest upam da se me kak božiček usmili pa da jo prinese, drgač sm pa čakala da pokličeš user posted image

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 2719
25.11.2010 22:10:41   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: tannya

Zimske vreče: danes sem tržnici kupila zimsko vrečo iz merino volne in zgleda super. Z njo lahko gremo tudi v Sibirijouser posted image .

Saj zgleda da jih bomo rabl zdej. user posted image

Pa z Jinx sva kofetkali v mestuuser posted image .

Jaz sem tud dans kofetkala v mestu, z mamo in Lijo, pol sm ju pa domov poslala user posted image user posted image user posted image in šla še sama mal okrog (no, s Tomom seveda). Škoda da se nismo srečal. Next time... user posted image

Drugače pa vsem želim mirno nočko, tinkatonka in tannya - upam da bo boljša od prejšnje.

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 2720
26.11.2010 8:14:50   
tinkatonka
Zimske vreče: danes sem tržnici kupila zimsko vrečo iz merino volne in zgleda super. Z njo lahko gremo tudi v Sibirijo .

kakšna je pa cena?

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 2721
26.11.2010 8:22:34   
Lenca78

IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka

Zimske vreče: danes sem tržnici kupila zimsko vrečo iz merino volne in zgleda super. Z njo lahko gremo tudi v Sibirijo .

kakšna je pa cena?

70 evrov

Kako je pa Anej?

Neposredna povezava do sporočila: 2722
26.11.2010 8:29:32   
tinkatonka
Hvala punce vsem za dobre zelje, za lepšo noc - očitno je pomagalo. Smo spali dobro. Anej ponoči ni ne driskal ne bruhal. Čeprav pa zdele jamra, da ga boli trebušček, tak da prebava še vedno ni najboljša, pa da ga boli levo uho. No to sem pa hitro reagirala, ga našpricala za audiospreyem sčistila, v nos nalila fiziološkO in pucala.Ker ga na dotik ne boli, še ni za k zdravniku. Če se pa popoldne poslabša pa via ZD. Sta pa oba prehlajena, tudi Jakob, tak da zdaj vem zakaj manj je. Nič Jakob mi ne dovoli, da bi v miru spila kavo in si vzela 5 min zase. Grem ga preoblečt in dat spat.

Tannya...je bilo pri vas kaj bolje ponoči?

Lp Tina

--------
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 2723
26.11.2010 8:37:29   
Anonimen
Jutro!

No midva sva danes za spremembo tudi zgodnja, mali že "počiva" nazaj :) sem ga že utrudila.

Upam, da ste vse imele boljšo in bolj mirno noč!

da še jaz pokomentiram krst: pri nas ga ne bo. ne verjameva, ne bova vzgajala v tem duhu, samo zaradi drugih pa otroka ne bom krstila. nikomur od naju to nič ne pomeni, res pa je, da imajo nekateri s tem veliiiiiiiiiiike težave ampak bodo preprosto morali preboleti.

eto, spijem kavico, pospravim kolikor se bo dalo (pač kolikor bo mali spal), zvečer imam pa masažo in manikuro. kooomaj čakam!!! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2724
26.11.2010 8:48:28   
corfu
Jutro

Tinkatonaka, super da je boljše in upam, da se mu ušesek ne razboli user posted image

Jaz sem pa včeraj naročila od Nexta, upam, da bom zadovoljna user posted image , sem na naročila za Manco škornje in sicer UK 6 a je to naša 23 številka? Ker po njihovem seznamu številk naj bi bila sem pa potem pri drugih njihovih čevljih zasledila malo drugačne podatke user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Partnerstvo: Ko ni več želje po seksu …
Ko partnerja postaneta starša, se pričnejo prebujati povsem nova čustva. Pred družino je polno dogodivščin in ljubezni. ...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?