Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
. Mogoče bo treba sklenslat naročilo in poiskat drug jogi, da se ne bom kaj zaj*. Moram zdej res mal premislit kaj bom naredila.

slikice pa nisem nobene dobila.Aja pa laske ima
.Zdaj grem pa brat kaj ste načvekale.
Smo šle s taščo pa tamalo pa je tamala tud ful uživala.
se bo spet vleklo...
približno isto težo,bom lahk vbedla kaj pričakovat če boš prej rodila.Po moje bo na konc od 3,5-4kgče bo okol roka.Sem pričakovala težjega otročka v tem času ko je parkrat rekla da pričakujemo oreng dedca
po zadnjem ultrazvoku (okoli 33 T) G ni več hotel povedati kilaže - ker je kao to spet vse statistika. Glede na program, ki ga imajo pri ultrazvoku in izmerjene mere (trebuščka in ostalega). In, da se velikokrat tudi zmotijo. ma jza upam, da bo tam nekje 3-3,5 kg in ne več. Drugače ne bo šlo brez reza
. Ginekolog mi je naročil dieto brez sladkorja, zdaj se pa sprašujem ali misli samo, da cuker dam stran ali to pomeni pravo sladkorno dieto, ker sladkorne bolezni preverjeno nimam. V diabetološki ambulanti na Ptuju, mi je celo rekla, da tudi če ugotovijo v nosečnosti sladkorno, nosečnic ne dajejo na sladkorno dieto ampak se morajo prehranjevati po piramidi zdrave prehrane. Za hudo sladkorno v nosečnosti, pa tako dajo insulin.