katy83
|
ej, babike. Pridne ste s čvekanjem. Midva s T sva spet do 11-ih spala, pa bi še dalje, če me ne bi poštar s postle vrgo. božiček v službi - pri mojemu ga imajo, dobijo neko skromno darilo, pa kino predstava, tak da to drugo za naš še ne pride v poštev, paketek karkoli bo, pa bo ok. Lenči - eh, ziher boš našla kako vredi študentko, daš na ŠS da iščeš in se bo katera javila...mogoče celo jaz ...ne, jaz bi to težko izpeljala, ker še je T zraven. Ampak...študentko plačaš na uro...tudi če ji daš 3€ na uro, kar dvomim, da se kaj dobi, je to na dan npr. 24€, pa na mesec spet znese ogromno ...težko je to z varuškami, ja. No, mogoče pa se da kak drugače zmenit. Ti želim, da porihtaš tako kot treba. Rina- lepi venček . Meni ga mama vsako leto naredi Miklavž - letos še ne bo nič prinesel, kake fruteke na zalogo mogoče božiček - kupla mu bova voziček , ampak pod smrekico pa dobi neko žogo mehko pa full v celofan zavito, da bo zanimivo , od moje mame dobi poganjalčka (onega prvega), drugače pa vsak ki me bo vprašal, bom prepovedala igrače, naj raje kaj za oblečt kupi, itak bo potem v vrtcu rabil.
|