Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
???

mam pa eno uprašanje za vas: a mogoče ktero sred ciklusa tak po O tut kaki maternični krči dajejo,tak kot med M??ker mene je dans tam spodi fulll bolel,full sem mela krče,pa me skrbi če je možna zanositev,če se ti maternica kr naprej krči
sem pa šele dan-dva po O!!
Res si želim, da bi ta mesec uspelo. Sem si že sama pri sebi rekla, da 24. (en dan prej) naredim testek in upam, da ga lahko
zavijem v paketek. Joooj saj vem da si mislite, da sem čist zmešana, ampak res ful si želim te male štručke. Decembra bo že dve leti odkar več ne jem KT, sicer takrat sva še pazila ampak poleg tega, sem kar žalostna, saj sem že takrat bila nekako pripravljena, da če se "zgodi" bova ful vesela in sva odlašala, zdaj pa tako,...
.
čez dan ali dva. upam, da je res NEEEE vidim.
anonimna
Spet je prišla točna kot urca. Me lahko prestavite na 26.12. Sicer bom spet v decembru
.. bo treba enga snežaka naredit da ne bo šel sneg v nič
PRIČAKUJEMO:
(x. krog)
(22. krog/3. krog klomifena)