|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del
3.12.2010 9:55:40   
Fidolina
O, Gigi enciklopedija, povej nam, kako si kaj. Vidim, da kuhaš super dobro. Kot je enkrat že ena napisala, se ne spomnim katera, si prav za ožentuser posted image user posted image user posted image user posted image .
Mogoče pa malo daljše hlačke košarkašev puščajo malo več domišljijeuser posted image .

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4326
3.12.2010 9:58:13   
Anonimen
sonya, dobro opravi danes!!! user posted image user posted image

gigi, madona, pa kaj si ti dohtarca al kaj?? Al sam preštudiraš zadeve tko v nulo?

mismis, a veš, da jaz tud ne morem spat? Včeraj ponoči sem spala cca. 3 ure, dons sem se ful zbujala..user posted image

(odgovor članu Fidolina)
  Neposredna povezava do sporočila: 4327
3.12.2010 10:07:36   
Fidolina
Nosečke, pridne bit in uživat.
Hermi, upam, da se ti rokice čimprej pozdravijo. Uživaj z Brino, pa Tamalu prav tako s svojo Staško. In druge mamice tudiuser posted image .
Miklica, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Zarjica, user posted image
Ker sem bila nekaj časa odsotna, nisem čisto IN. Vas moram še malo prebratuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4328
3.12.2010 10:11:06   
miklarom
danuser posted image , pri nas je tudi veliko snega in mrzlo k hudič.user posted image

gigi - bo pa lepa danes user posted image

Roži - upam da ne bo v torek snegeca, ipak pa imata vmesno postajo pri meniuser posted image

zarči - ti ubožček že spet krvaviš, kako da je tako hitro, in naj ti čimprej mine in tudi bolečine naj izginejo, mraz je pa res ja, fajn se toplo obleči pa kakšen čajček z rumom spi da te malo pogreje
mismi - a spet nisi mogla spat, ti šment ,
grethy - se čujema danes ali jutriuser posted image
sonya- hremy - kako ste danes  

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4329
3.12.2010 10:12:33   
miklarom
fidi - o si mal pokukala, kako si kaj zebe zdravje vredu

loremi - kje si danes te pogrešamo si o.k.

SS - kako je še belina , navijam zanjouser posted image user posted image user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4330
3.12.2010 10:38:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom
SS -
kako je še belina , navijam zanjouser posted image user posted image user posted image user posted image

Belina ravno ni.. oz. zdej je spet, zjutraj pa ni bila.

(odgovor članu miklarom)
  Neposredna povezava do sporočila: 4331
3.12.2010 10:41:07   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

SS -
kako je še belina , navijam zanjouser posted image user posted image user posted image user posted image

mogoče je pa vgnezditvena, meni se je tudi pojavila 6. dan po ET user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4332
3.12.2010 10:46:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

SS -

mogoče je pa vgnezditvena, meni se je tudi pojavila 6. dan po ET user posted image user posted image

Ja, sem takoj pomislila nate. user posted image   Jaz sem danes 8 dan oz 6 če bi imela ET 5 dan.  Ma ne vem.. fora je bila, da se je ta roza izcedek pojavil po tem ko sem se napenjala na WCju.user posted image Pol je bilo pa še par kapljic na vložku in konec.

(odgovor članu mismis)
  Neposredna povezava do sporočila: 4333
3.12.2010 10:49:18   
mismis

SS -

Ja, sem takoj pomislila nate. user posted image   Jaz sem danes 8 dan oz 6 če bi imela ET 5 dan.  Ma ne vem.. fora je bila, da se je ta roza izcedek pojavil po tem ko sem se napenjala na WCju.user posted image Pol je bilo pa še par kapljic na vložku in konec.

mogoče je pa kakšna žilica počila, ker si se napenjala. Dajmo, upajmo na najboljše user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4334
3.12.2010 10:49:24   
miklarom
SS - samo da ni več izcedka, mogoče je res samo vgnezditvena kot pravi mismis, naj ostane zdaj naprej belina user posted image user posted image user posted image user posted image , kdaj pa imaš krvnega

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4335
3.12.2010 10:51:06   
mismis
Žižek, glej da se boš fino sfrizirala, da boš lepa user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4336
3.12.2010 10:55:08   
Anonimen

SS -

mogoče je pa kakšna žilica počila, ker si se napenjala. Dajmo, upajmo na najboljše user posted image

Ja, tole se tud meni zdi čezdalje bolj verjetno.

(odgovor članu mismis)
  Neposredna povezava do sporočila: 4337
3.12.2010 10:58:43   
Anonimen
miklarom, v petek imam krvnega. 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4338
3.12.2010 11:22:34   
Fidolina
Suzi, poglej koliko jih je bilo zaskrbljenih zaradi izcedkov, zdaj pa že srčke gledajouser posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4339
3.12.2010 11:25:47   
Fidolina
Kam gre Gigi user posted image user posted image user posted image ?????

Loremič, kako si. Te je zametla ta bela zadevauser posted image . Se mi zdi, da si nekje v hribčkih. Zna bit zoprno.user posted image
Naska - pofočkat se user posted image .

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4340
3.12.2010 11:32:04   
Fidolina

fidi - o si mal pokukala, kako si kaj zebe zdravje vredu

Jaz vredu. Samo zmatranauser posted image . Hvala za vprašenje. Vidim, da si ti pridna in veliko kidašuser posted image . Zebe pa mene ne. Pravijo, da žleht kopriva ne pozebeuser posted image . Vse lepe želje zateuser posted image .

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4341
3.12.2010 11:38:26   
Fidolina

Jst pa mislim (vem), da je Gigi lepa, tud če ji mokro metlo nad glavo ožamešuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4342
3.12.2010 12:29:54   
Fidolina

IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina

Jst pa mislim (vem), da je Gigi lepa, tud če ji mokro metlo nad glavo ožamešuser posted image user posted image user posted image .

To, o mokri metli je zato, ker z metlo danes zasnežene avte pucamuser posted image

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4343
3.12.2010 12:52:20   
gigi1
Evo punce sem že lepa user posted image . Je pa kar drastična sprememba user posted image

Fidi user posted image  user posted image  user posted image  jaz sem metlo ravno par dni nazaj zlomila pri pucanju avta in zdej mojga prav lepo prosim, da mi avto spuca, ker je nimam user posted image . Ne vem, če bi sploh šla novo kupit user posted image

SS držim pestke user posted image user posted image user posted image . Izcedki so se do sedaj ponavadi pokazali za dober znak user posted image
Nisem dohtarca, sem pa žal bila veliko po bolnicah zaradi svojcev in sem se naučila, da moraš marsikaj sam preštudirat. Mojemu sem takorekoč rešila življenje pred nekaj leti. Ko ga je bolelo in je bruhal, pa ga je dr. pošiljal na gastroskopijo in podobne neumnosti. Jaz sem pa pogruntala, da je žolč in ga poslala samoplačniško na UZ in so ugotovili, da so žolčni kamni..pa so ga čez nekaj dni operirali in rekli, da je prišel zadnji čas, drugače bi se mu žolč razlil user posted image . No...pa še nekaj takih cvetk imam v življenju user posted image
Kako že gre? Pomagaj si sam in Bog ti bo pomagal!

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4344
3.12.2010 13:05:08   
Anonimen
uf, gigi, dobra si!! user posted image   Ja, včasih morš res marskej sam preštudirat in vztrajat pri svojem, da se stvari dobro iztečejo. 

(odgovor članu gigi1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4345
3.12.2010 13:16:50   
sonya1
Bejbe, samo hitro poročilo z UZ; veliki smo že 2,2 cm, srček lepo utripa in vse je super. Vogler je bil zelo zadovoljen. Jaz pa še boljuser posted image

Bom pol mal za nazaj pogledala, sem celo dopoldne čakala, da sem dala kri in na UZ.
Previdno na cesti, še zmeraj pada.
Ampak veste kaj; jaz imam pa nove zimske gumeuser posted image

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4346
3.12.2010 13:33:11   
Anonimen
Sonya, super!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Sedaj pa uživaj!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonya1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4347
3.12.2010 13:40:33   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: sonya1

Bejbe, samo hitro poročilo z UZ; veliki smo že 2,2 cm, srček lepo utripa in vse je super. Vogler je bil zelo zadovoljen. Jaz pa še boljuser posted image

Bom pol mal za nazaj pogledala, sem celo dopoldne čakala, da sem dala kri in na UZ.
Previdno na cesti, še zmeraj pada.

user posted image user posted image user posted image  čestitke za user posted image .....

skuštranka, a si ti srečka user posted image ?

Žižetka, sej ne verjamem, da si žrtvovala kakšen centin las...al si se opogumila, nisi a?

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 4348
3.12.2010 13:41:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lana70
skuštranka, a si ti srečka user posted image ?

V petek imam krvnega.user posted image

(odgovor članu lana70)
  Neposredna povezava do sporočila: 4349
3.12.2010 13:42:08   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: sonya1

user posted image  šele sedaj!! Ti, ti, za uhce te je treba...

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 4350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

anoreksija
ziuka

Ali poznaš bolezen anoreksija?

Da (97%)

Ne (3%)

Število vseh glasov: 106

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!