Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

Sm pa mal ugotavljala,da je to mogočr zato ker oboje se je dogajalo okol 19h zvečer takrat pa se mu začnejo tudi krči.Pa je zato bolj občutljiv.
.
, toliko, da je Lučka revca jokala v avtu na pot nazaj, ker je bila že lačna
. Zdaj vneto in pospešeno pospravljamo, ker pride ponoči Miklavž (smo ga malo premaknili
, čisto iz praktičnih razlogov) in želimo, da se pri nas dobro počuti. Ampak kolk je dela s pospravljanjem vseh igrač!! Fanta sta pomagala pospravljet, potem pa sva jima pustila prosto, ker bi bilo čisto nečloveško ju siliti, da debelo uro pomagata. Zdaj pa divjata naokoli, ker je vse pospravljeno in imamo kar naekrat enkrat več prostora
) naredil oblazinjeno poličko, da ne bom več imela zarez v čelu
šibo sva dobila tudi mi2 ker nisva pospravila posode pred njegovim obiskom
zmeda zaradi tehtnic. tavečjega sem z mamino patronažno tehtala da vidim koliko poje. in je pokazala po podoju manj kot pred. naj bi bila na 10g natančna... pri P pri tavečjem je pri 1 letu pokazala 7400g. nisem mogla verjet a so sestre vztrajale da je prav. ko sva prišla od P mi ni dalo miru in sem ga kar sama polegla na tehtnico (one so ga prej posedle) in je pokazalo čez 9kg! ko sem Vitana imela v posvetovalnici pokaže 3600g. ji pravim da ni prav pa je tud kar vztrajala. ma kako, primte ga, pred 1 tednom je imel čez 4kg... pride hišnik menjat baterijo - 4770g... tako z vagami. vagaj na svoji, samo če je na 100g natančna te še vedno lahko precej zmede. kaj pa kuhinjska?
do kdaj se rabi tisti vložek v lupinici? po čem veste da so ga
prerasli?
ima ze kup glasov, 'ai', 'ga', 'og'... ko je pri volji, kar hoce govorit in se pac napreza, kot zna. pa smeje se na glas, s tako zivahnimi ockami, da se ti se srce zasmeji. je pa zacel na veliko mljaskat in porivat ven jezicek, pa peni se mu slina. pa se mi zdi se mal prezgodaj, da bi kaki zobki zaceli tezit
. ob sedmih bi se pa pupa rajsi dojila in bo lacna... sam pa komaj cakam, da izmerijo njen napredek