|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki februarčic 09/V.del
6.12.2010 9:06:35   
Urša08
čebela lahko narediš juho iz sladkega zelja ali pa ga potenstaš kot prilogo

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 501
6.12.2010 9:09:00   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica_82

Men padejo na pamet zeljne krpice user posted image
receptuser posted image

(odgovor članu Pikica_82)
Neposredna povezava do sporočila: 502
6.12.2010 9:09:49   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

čebel@ ... user posted image user posted image za ponovno zbližanje ... kapo dol, ker si naredila prvi korak ... Hana je pa res lepotička, ki vsakega osvoji user posted image
hvalauser posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 503
6.12.2010 9:10:25   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

čebela lahko narediš juho iz sladkega zelja ali pa ga potenstaš kot prilogo
hm,jaz to ne znam nardituser posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 504
6.12.2010 9:14:23   
Pikica_82
Prepražim čebulo (kockice), na kockice narežem zelje, ga dodam čebuli, malo popražim, dodam vegeto, malo popra in zalijem z vodo. Pustim, da se zelje malo duši in voda skor do konca izpari, dodam še paradižnik ali pa mezgo. Med tem časom skuham testenine, ali tiste, ki so v obliki takih lističev-kockic, ali pa kr široke rezance, ki jih malo razdrobim na manjše kose. Kuhane testenine dodam zelju, včasih še kake kose popečene kranjske al pa pač neke klobase za kuhat.
Men je ful dobro to no, smo kr dost kuhali to doma iz ostankov zelja user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 505
6.12.2010 9:19:00   
TAMIKA3
dogajanja pri nas user posted image

tast je še v bolnici zaradi povečanega sladkorja v krvi. danes ima diabetologa. bomo videli kaj bo rekel user posted image za vikend sem kuhala za vse ... a nisem pridna snaha user posted image
sobota ... ob 14 smo šli tuto kompleto v gasilski dom na Miklavža. najprej je ena gospa zaigrala igrico "Jelkin čudež". res lepo, otroci so aktivno sodelovali v predstavi user posted image user posted image ... potem so skupaj priklicali Miklavža, ki je razdelil darila - zvezek, svinčnik, radirka, sladkarije ... proti 18 uri smo se odpravili proti Ivanovcem, kamor nas je povabila Marinova učiteljica. Tudi tam je otroke obiskal Miklavž, ki pa je imel spremljevalca ... parklja . To je bilo straha user posted image Mai je v obraz postal ves zelenin s Tianom si nista upala po darilo. Nato Miklavž pove, da bo tistega, ki ne bo prišel na oder po darilo, parkelj prišel iskat. Tian pa v jok, k sreči se je vse dobro končalo user posted image in so vsi dobili darila - mandarini in sladkarije. Sledila je predstava, kateri smo se nasmejali do solz in zabavni del. Ob 22 smo prišli domov, Tristan je zaspel v avtu in smo ga samo prestavili.

nedelja ... na izi user posted image ... kosilo, cote, naloge, čiščenje čevljev za darove Miklavža user posted image . Naš Mai ne bi bil Mai, če ne bi česa ušpičil user posted image user posted image user posted image . V snežke je natočil vodo, kao saj jih čistim user posted image user posted image user posted image user posted image ... proti večeru pa na stopnišču nekaj zaropoče ... user posted image user posted image user posted image user posted image so se ustrašli, da je prišel parkelj ... prišla sta moja teta - rezervna babi in stric, ki sta otrokom prinesla adventne koledarčke .... smo malo pokramljali, spili user posted image in se posladkali . Večerno kopanje in kaj sodi zraven in spet ropot user posted image ... tokrat pa je Miklavž pustil darila - šale, ure, knjige, sladkarije : Mami in ati očitno nista bila pridna, ker sta dobila "samo" bonboniere user posted image user posted image

no pa je nastal cel roman user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 506
6.12.2010 9:21:30   
Čebel@

Prepražim čebulo (kockice), na kockice narežem zelje, ga dodam čebuli, malo popražim, dodam vegeto, malo popra in zalijem z vodo. Pustim, da se zelje malo duši in voda skor do konca izpari, dodam še paradižnik ali pa mezgo. Med tem časom skuham testenine, ali tiste, ki so v obliki takih lističev-kockic, ali pa kr široke rezance, ki jih malo razdrobim na manjše kose. Kuhane testenine dodam zelju, včasih še kake kose popečene kranjske al pa pač neke klobase za kuhat.
Men je ful dobro to no, smo kr dost kuhali to doma iz ostankov zelja user posted image
u bere se full simpeluser posted image user posted image user posted image hvalauser posted image user posted image user posted image
zdej se pejt pa nazaj učit!user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 507
6.12.2010 9:21:58   
TAMIKA3

Tamika ja Eva je tud dobila sam sem pozabila napisatuser posted image božičkov pajacekuser posted image je tak cukr v njemuser posted image

se mi je zdelo user posted image user posted image ... slikica dobrodošla user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 508
6.12.2010 9:22:55   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

u bere se full simpeluser posted image user posted image user posted image hvalauser posted image user posted image user posted image
zdej se pejt pa nazaj učit!user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz jih ne maram ... recepta za kaj drugega pa tudi ne znam user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 509
6.12.2010 9:23:51   
Čebel@
tamika...vav ste se imeli pa luštnouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 510
6.12.2010 9:24:50   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

tamika...vav ste se imeli pa luštnouser posted image user posted image user posted image

ja, res smo se user posted image ... še posebej zato, ker smo bili v polnem številu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 511
6.12.2010 9:24:57   
Pikica_82
Saj se bom šla, brez skrbi user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 512
6.12.2010 9:33:34   
TAMIKA3
Tristan je šel spat, kar s knjigo. Tudi danes je šla z njim v vrtec. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image rules user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil TAMIKA3 -- 6.12.2010 9:34:20 >

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

Neposredna povezava do sporočila: 513
6.12.2010 9:35:27   
baki
čebel...potinstaj ga pa pire zraven+hrenovke.tk jst naredim

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 514
6.12.2010 9:38:23   
sjmm
dan! jz ...zombi...večer...živ obup...pojma nimam kva ga je sukal...čez pol ure k je zaspal ...auf....ga potolažim, hočm dat nazaj v pospetljico...no way...v naročju spal k top...nor ...dretje in pol sm ga kr polagala in polagala k je vstajal v pojstli...pa jokal k d je konc sveta...mami, mami...se mi je tok smilil...sam sm upala d se bo udal in zaspal k je bla že velik ura...ne in ne....je vstal se naslonil na mojo roko na ograjci od pojstlice in zaspal....k sm ga hotla položit..spet vpitje....v glavnem ni blo ne konca ne kraja...pa že cel dan je bil prava tečkica.....zgleda d smo mu v soboto čist red porušli...no, na koncu je zaspal v dnevni v naročju, sm ga imela ene 15 minut pri sebi....pol ga je pa moj odšlepal v posteljico...se na srečo ni predramil, ker se drgač zbudi za vsak šumčekuser posted image user posted image user posted image user posted image ...no, čez 2 urci je bil že v najini pojstli, meni za vratom in se me je držal k klop...k da imam namen kam za zlo dolg odpotvatuser posted image user posted image

v glavnem....lep Miklavžev dan...pa super za vsa darilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zdej pa gremo za Jančija darilo kupit, pa po kavico v milerja k je dons oči še doma...k je bil vikend delovnuser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

Neposredna povezava do sporočila: 515
6.12.2010 9:39:40   
sjmm
čebelc@...jz nardim podobn kot pikica....sam jz dam kockice krompirja in na koščke narezano hrenovko, na koncu pa ene 2 žlici sladke smetane za kuhanjeuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 516
6.12.2010 9:54:16   
brkn83
Pozdravljene.

Že dolgo se nisem nič oglasila, pa sej vas nisem tudi nič brala, ker enostavno ni blo časa.

Upam, da vam je miklavž prinesel čimveč daril in da so otroci uživali . Nik je bil vesel, ker je cel vikend dobival darila. vsekakor pa je najbolj bil vesel lego kock, ki mu jih je miklavž prinesel pri babici in sank, ki jih je dobil doma.

Sem zasledilla, da se dogovarjate za srečanje, pa me zanima če se že ve kdaj in kje bo. Ker midva bi tudi prišla z nikom vsaj, če že ati ne bo imel časa.

Upam, da bo sedaj mal več časa, da vas bom lahko malo prebrala in kdaj tudi komentirala.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 517
6.12.2010 10:15:55   
Urša08
Tamika uvau ste pa uživali user posted image user posted image user posted image user posted image

Sjmm
kaj pa bo dobil Jan za roj. dan? Glede obiska pa seveda boš dobila Evo v naročje da mal spomine obudiš na user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nas dežujeuser posted image . Mah tole vreme je čist zakleto, če bo tko se bom bolj malo sprehajala z Evouser posted image No sej danes mi bolj paše počivat ker je bil vikend pester. Moram ta teden še mal zabušavat potem bomo spet na starih tirih.

Grem en jogurt pojest.

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 518
6.12.2010 10:17:07   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

Tamika ja Eva je tud dobila sam sem pozabila napisatuser posted image božičkov pajacekuser posted image je tak cukr v njemuser posted image

se mi je zdelo user posted image user posted image ... slikica dobrodošla user posted image

Jo bova pofotkala, itak morva še voščilnice narest, tko da bom vse tri takrat pofotkalauser posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 519
6.12.2010 10:19:23   
Čebel@
brkn....lepo da si se malo oglasilauser posted image user posted image user posted image ....jaz nič ne vem,da bi se kaj dogovarjale za srečanjeuser posted image

urša...uživaj še ta teden na polnouser posted image user posted image user posted image

kosilo:hvala za idejo,resuser posted image user posted image user posted image bom jutri probala kaj užitnega sčarat z zeljemuser posted image .......danes bojo čufti iz skrinjeuser posted image

kuham čaj in čakam obisk kolegice,da mi zrihta nohteuser posted image user posted image user posted image

vreme......tudi pri nas dežujeuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 520
6.12.2010 10:24:21   
Čebel@
včeraj sem se zapodila v Hanino omaro in ven zmetala vse bodije 86,ker so ji že premajni...od BC eni so ji že 92 glih za glihuser posted image .....pa vse tiste bodije za user posted image  sem dala na en kupček-imam kar veliko jih 56,zadnjič sem pa v šparu kupila 2 v kompleti 62 z miki miškouser posted image user posted image user posted image ...user posted image  me skos full brca-zdej se ne umiri več ko da ati gor roko,tko da tudi možek uživa v brcihuser posted image user posted image user posted image .....je bila pa Hana tko nežna z brcikami oz. je imela drugačne gibe,ta ima pa sunkovite in močne-avčuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 521
6.12.2010 11:04:43   
Ajvy
oi....
Kako lepo je brat takšne praznične poste.....

Vidim ,da smo več ali manj vse imele pestre vikende...
Knjižni sejem je bil prava paša za oči in dušo in udarec...za denarnico user posted image ..nisem pretitravala da ne bo pomote...sem pa kupila kr ene par luštnih knjig po enkratni ceni.....

POtem sem šla pa še na rojstni dan od nečakcov....moji so bli že tam...tko da smo se še tam zabavali.....

Danes zjutraj sem opazovala obraza sreče....ko je prinesel MIklavž darila.....res sta bili zelo veseli copatkov......

To je to....zdejle pojem ,pol grem pa po Tiso v vrtec...ker imava danes na ORL kontrolo sluha....da vidmo še to....

Dežek pada in je čist tak dan za ležanje in počivanje.....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 522
6.12.2010 11:10:25   
brkn83
čebela - js sem to sicer na fb zasledila. pa sem zato mislila, če ste se že kej tle dogovorile.

Čebela - a boste zdej imeli fantka????

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 523
   [Brisano sporočilo]
6.12.2010 11:11:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sjmm)
  Neposredna povezava do sporočila: 524
6.12.2010 11:13:07   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

čebela - js sem to sicer na fb zasledila. pa sem zato mislila, če ste se že kej tle dogovorile.

Čebela - a boste zdej imeli fantka????
no lahko pa da samo jaz ne vem za dogovarjanjeuser posted image
japuser posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Celulit
darja72

Si upamo priznati?

imam ga res veliko (50%)

le na zadnjici (8%)

imam, a ni zelo opazen (28%)

zelo malo (9%)

nič (4%)

Število vseh glasov: 330

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!