betricija
|
star v kranju je treba plačati prisotnost partnerja, mislim, da je 21€, zato pa jaz nisem dvignila potrdila v ljubljanski porodnišnici, pa čeprav sva tam obiskovala MŠ. glede ultive je tudi za plačat, je pa res dobro da se prej pogovoriš z anesteziologom. jaz sem v petek, ko sem bila notri govorila z njim, prej so mi dali za prebrat čtivo, potem je rekel, kaj še želim vedet, nekaj je sam povedal, dal mi je list,kjer je rekel, da naj si preberem in ga dodatno izpolnim ter podpišem in naj ga imam od sedaj naprej v MK.glede cene, mislim, da je okoli 80€, je pa cenik na internetni strani porodnišnice kranj in tudi ostale informacije so tam. no jaz sem pa prej prišla iz porodnišnice. sem se šla kar v kranj pogledat, ker cel dan nisem čutila otroka, tudi ko sem potresla trebuh je bila mirna pupa. no potem sem naredila še kosilo in sva šla.prideva gor, me priklopijo na ctg, ej tamala je tako grozno gibala, da mi je bilo kar nerodno. samo, pol sem tečnarla, da sem bila prejšni teden sprejeta pri njih zaradi malo plodovnice in mi je še uz naredila in se mi zdi, da je plodovnice bilo občutno več kot v petek...v glaven, sedaj čakam petek na ponovni uz, do takrat pa ležanje na boku in pitje tekočine. čeprav je G rekla, da sama tekočina naj ne bi vplivala na povečanje plodovnice.mi je pa ctg ocenila za šolskega in z oceno 10/10. pol ga pa vedi a sam jaz paničarim al je res kaj drugega.
|