Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

in ko pridem domov sem utrujena...
... potem pa moj sine izgleda takole.....
, ko je rekla, da je samo malo šla iz sobe, pa se je že zaletel v element...Mislim tistih 20minut vsakih par dni ko ga čuva.... pa vedno potolčenega nazaj dobim.....V glavnem, če bo po moje in moževo in če ne bo mož v dopoldanskem času imel kaj za delat, ga ona že ne bo več čuvala.... pa če se pogovarjamo še kdaj al pa ne.... Je mož rekel, da se čudi, kako je on sploh preživel če ga je tako pazila....
Sam drek
sicer pa se nama trenutno vrtec ne izplača, ker bi preveč plačevala...glede na to da ima mož s.p.
......se psihično pripravljam na jutrišni večer k bo treba vse 3 spedenat pa spat dat....uf že mal težko diham
nesla po štengah lupino z Juretom - beri 7 kil, v drugi roki pa uno rdečo merkatorjevo vrečo do fula polno....še ene 7 kil.....še predn sm pršla do vrha sm itak čutila vse šive....besna sm nase k ps........Maj je šel v vrtec, ga je popoldne ful pohvalila.....men je važn d je bil ves hepi, ker zutri je neki štrajkal.
k si mela na ta dan pred 12mi leti pomembno delo