šivilja
|
Oh, punce takole ko vas poslušam ugotavljam, da si moj zasluži kakašno nagrado. Pri prvem sem mu še pisala listke in sezname, če je bil dlje časa sam z njim, zdaj pa vse tri porihta enkao kot jaz, včasih še bolje . Živa - takole ti bom rekla - pomoje je bolje, da je Ž. še kar nekaj časa doma, ker zdaj razsaja ful tehle zadev. Naj si spet popravi imunski sistem, pa tudi res bo verjetno bolje, da ko rodiš, da bo doma, da vam ne prinese česa lepega. Sem danes eno grozno zgodbo slišala in pomoje previdnost ni odveč - od sodelavke nečak je star 7 tednov (rojen v 35. tednu) - včeraj se jim je zdel nekaj čuden - nič vročine, nič kašlja, ene dvakrat je bruhal. SO ga peljali v ZD - kri OK, pluča OK, ker pa je tako majhne so šli pa vseeno še naprej na infekcijsko - saturacija 68%, so jih direktno zlifrali na PEK na intenzivno. Tam že ni več dihal. Danes dopoldan so ga pa še enkrat oživljali. Zdaj je uspavan na respiratorju, z drenažo iz pljučk in baje stabilen. Imam kar kurjo polt, ko pomislim na to. Moja druga sodelavka pa rojeva - so jo dopoldan sprejeli not po kontroli, je imela pa baje že ponoči popadke. Ah je, drugač sem pa home alone s tremi otroci - desci pa žurajo. Majana - obstajajo tudi hujša dežurstva kot je naše. Danes je bilo kar OK - sicer veliko dela, ampak je šlo, kljub temu se bomo pa jutri malo kregali (polovica dela je ostala iz rednega delavnika, ker ga pač nekateri niso opravili, pa bi ga lahko). Kriza je, kadar moraš biti na treh koncih hkrati, ali pa če moraš kaj narest kar delaš enkrat na leto. Grem uničit en pomelo - bo čist sam moj itak da me je prvič ven vrglo - k sreči sem copy nardila
|