Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 15.12.2010 10:47:46
|
|
|
|
botrca
|
Kaj kuhate danes?
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 15.12.2010 10:48:25
|
|
|
|
katy83
|
dan Še vedno pri porokah??? Rina, jaz tudi imam filozofijo, da se nebi nosečka poročila. Tak da sva že 2 taki. Sami, lepa si bla. jaz če bi se v Mb poročila, bi se tudi raje na Betnavi, Rotovž mi je bljak. Brez zamere, Matcar. Če pa bi se v naših krajih pa bi se na vurberškem gradu. Pa jaz bi se samo civilno. in poslušajte zdaj to: ravnokar me je poklicala od mojega atija sestrična in mi rekla, da pri njih mogoče od januarja rabijo pomoč. Za 4 ure. Mater imam adrenalin v riti. Edino ne vem kak bo kaj s T. Pa taaaaaaaaak bi rada šiht. aja, T je zdaj še po hrbtu neke pikice dobil
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 15.12.2010 10:54:09
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 dan in poslušajte zdaj to: ravnokar me je poklicala od mojega atija sestrična in mi rekla, da pri njih mogoče od januarja rabijo pomoč. Za 4 ure. Mater imam adrenalin v riti. Edino ne vem kak bo kaj s T. Pa taaaaaaaaak bi rada šiht. aja, T je zdaj še po hrbtu neke pikice dobil Mali T. bo že potrpel in mu ne bo nič hudega . Sva na istem. Jaz bom tud mogla it počasi delat. So me spet klicali včeraj . Sem mislila, da mi bodo do jan. mir dali. Samo zgleda bom mogla že zdaj v dec. malo pomagat.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 15.12.2010 10:55:32
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: katy83 dan in poslušajte zdaj to: ravnokar me je poklicala od mojega atija sestrična in mi rekla, da pri njih mogoče od januarja rabijo pomoč. Za 4 ure. Mater imam adrenalin v riti. Edino ne vem kak bo kaj s T. Pa taaaaaaaaak bi rada šiht. aja, T je zdaj še po hrbtu neke pikice dobil Mali T. bo že potrpel in mu ne bo nič hudega . Sva na istem. Jaz bom tud mogla it počasi delat. So me spet klicali včeraj . Sem mislila, da mi bodo do jan. mir dali. Samo zgleda bom mogla že zdaj v dec. malo pomagat. saj vem, da bo on ok, bolj me varstvo skrbi Koga???
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 15.12.2010 10:57:56
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: botrca dovoljenje Betnave:100€, sklepanje zakonske zveze okrog 40€, takse (2) pa skupaj okrog 60€ KAAAAAAJJJ?? Tak je to drago? Milomater ej, to pa nisem vedla da treba še to plačat Jaz bom pogledala v kiri občini je najceneje Jaz sem plačala samo 15 eur takse. pa si se isto leto poročila kajne? Ja,26.5.2007
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 15.12.2010 11:01:22
|
|
|
|
matcar
|
Sami-svetovna si bla.jaz pa imam samo slike,nič video posnetkov.Lahko pa eno enkrat na kafe prinesem.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 15.12.2010 11:02:45
|
|
|
|
matcar
|
Katy-jaz bi se tak na gradu v Račah ženla,samo ker smo imeli pol gostijo v Pernici,se mi je noro zdelo v Rače furat,pol pa nazaj v Pernico.Je bla ta varianta z Rotovžem boljša,čeprav meni je blo svetovno.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 15.12.2010 11:10:14
|
|
|
|
botrca
|
Kathy83 in Lenči_ super za službo...
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 15.12.2010 11:12:23
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Kathy83 in Lenči_ super za službo... Jaz nisem prav nič vesela! Me kličejo predčasno nazaj. Ni ga dnara za te užitke lenarjenja doma!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 15.12.2010 11:12:32
|
|
|
|
botrca
|
Mi smo pa itak imeli vožnjo sem pa tja tako, da me sploh ni motila vožnja...pa svatje tudi niso imeli nič proti... .
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 15.12.2010 11:12:57
|
|
|
|
Lenči_
|
sami ... zdaj sem komaj vidla slikico. Čudovita nevesta si bila!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 15.12.2010 11:13:49
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: katy83 dan in poslušajte zdaj to: ravnokar me je poklicala od mojega atija sestrična in mi rekla, da pri njih mogoče od januarja rabijo pomoč. Za 4 ure. Mater imam adrenalin v riti. Edino ne vem kak bo kaj s T. Pa taaaaaaaaak bi rada šiht. aja, T je zdaj še po hrbtu neke pikice dobil Mali T. bo že potrpel in mu ne bo nič hudega . Sva na istem. Jaz bom tud mogla it počasi delat. So me spet klicali včeraj . Sem mislila, da mi bodo do jan. mir dali. Samo zgleda bom mogla že zdaj v dec. malo pomagat. saj vem, da bo on ok, bolj me varstvo skrbi Koga??? Katy jaz imam že varuško nagledano. Moje nečake tudi čuva. fajna gospa!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 15.12.2010 11:14:36
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: botrca Kathy83 in Lenči_ super za službo... Jaz nisem prav nič vesela! Me kličejo predčasno nazaj. Ni ga dnara za te užitke lenarjenja doma! je pa denar
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 15.12.2010 11:15:37
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Katy-jaz bi se tak na gradu v Račah ženla,samo ker smo imeli pol gostijo v Pernici,se mi je noro zdelo v Rače furat,pol pa nazaj v Pernico.Je bla ta varianta z Rotovžem boljša,čeprav meni je blo svetovno. saj, važno je, da si ti bila zadovoljna. Kje v Pernici ste imeli???
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 15.12.2010 11:16:48
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: botrca Kathy83 in Lenči_ super za službo... Jaz nisem prav nič vesela! Me kličejo predčasno nazaj. Ni ga dnara za te užitke lenarjenja doma! ajz pa tak tak...finančno ne bo neke full razlike kot zdaj, pa še delat bom mogla . ampak gledano naprej, je to za mene full dobrodošlo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 15.12.2010 11:17:11
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: botrca Kathy83 in Lenči_ super za službo... Jaz nisem prav nič vesela! Me kličejo predčasno nazaj. Ni ga dnara za te užitke lenarjenja doma! je pa denar botrca, dnar ni vse vem, da moraš met, da preživiš, ampak raje imam manj, pa sem več z otrokom, kot pa se nam godi. tak smo malo skup kak družina, da groza raje bi vidla, da bi mel plačo 700 eur (primer), pa bi živeli normalno
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 15.12.2010 11:17:29
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: katy83 dan in poslušajte zdaj to: ravnokar me je poklicala od mojega atija sestrična in mi rekla, da pri njih mogoče od januarja rabijo pomoč. Za 4 ure. Mater imam adrenalin v riti. Edino ne vem kak bo kaj s T. Pa taaaaaaaaak bi rada šiht. aja, T je zdaj še po hrbtu neke pikice dobil Mali T. bo že potrpel in mu ne bo nič hudega . Sva na istem. Jaz bom tud mogla it počasi delat. So me spet klicali včeraj . Sem mislila, da mi bodo do jan. mir dali. Samo zgleda bom mogla že zdaj v dec. malo pomagat. saj vem, da bo on ok, bolj me varstvo skrbi Koga??? Katy jaz imam že varuško nagledano. Moje nečake tudi čuva. fajna gospa! Še vzame kakega nadobudneža??? Koliko pa je cena?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 15.12.2010 11:18:39
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: botrca Kathy83 in Lenči_ super za službo... Jaz nisem prav nič vesela! Me kličejo predčasno nazaj. Ni ga dnara za te užitke lenarjenja doma! je pa denar botrca, dnar ni vse vem, da moraš met, da preživiš, ampak raje imam manj, pa sem več z otrokom, kot pa se nam godi. tak smo malo skup kak družina, da groza raje bi vidla, da bi mel plačo 700 eur (primer), pa bi živeli normalno rina, veš kak te razumem. Ampak...težko je v te časih imet oboje
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 15.12.2010 11:27:33
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Še vzame kakega nadobudneža??? Koliko pa je cena? katy ne vem, če bi bla še katerega sprejela. Moji seki računa 100 EUR mesečno za 2x na teden po 4 ure, za oba dvojčka.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 15.12.2010 11:28:08
|
|
|
|
Lenči_
|
rina... so te že kaj iz vrtca klicali ???
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 15.12.2010 11:29:12
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Še vzame kakega nadobudneža??? Koliko pa je cena? katy ne vem, če bi bla še katerega sprejela. Moji seki računa 100 EUR mesečno za 2x na teden po 4 ure, za oba dvojčka. kr fajn cena...se mi ne zdi pretirana itak verjetno malo prehitevam, tipično za mene
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 15.12.2010 11:30:14
|
|
|
|
Lenči_
|
kaj če imaš otroka v vrtcu cel mesec samo po 4 ali 6 ur na primer, plačuješ manj, al je ista vsota, če je v vrtcu 8 do 9 ur?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 15.12.2010 11:32:43
|
|
|
|
sami0804
|
Hvala za pohvale,bejbe ...na,pa mi spet špeh raste
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 15.12.2010 11:34:01
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: botrca Kathy83 in Lenči_ super za službo... Jaz nisem prav nič vesela! Me kličejo predčasno nazaj. Ni ga dnara za te užitke lenarjenja doma! je pa denar botrca, dnar ni vse vem, da moraš met, da preživiš, ampak raje imam manj, pa sem več z otrokom, kot pa se nam godi. tak smo malo skup kak družina, da groza raje bi vidla, da bi mel plačo 700 eur (primer), pa bi živeli normalno rina, veš kak te razumem. Ampak...težko je v te časih imet oboje ja, vem, da je na žalost težko imet oboje mogoče pa bi vseeno šlo, če bi malo drugače izbirala partnerja mislim ampak ok, verjamem in upam na boljše čase zaradi tega še ga zaenkrat ne menjam ni mi fajn, ko ljudje najprej pomislijo na dnar. tudi jaz sem mogoče kdaj bila taka, ampak sem se zdaj na lastni koži naučila, da je v živjenju kaj drugega pomembneje od dnara
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 15.12.2010 11:34:27
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ kaj če imaš otroka v vrtcu cel mesec samo po 4 ali 6 ur na primer, plačuješ manj, al je ista vsota, če je v vrtcu 8 do 9 ur? to mene tudi zanima? ampak mislim, da je isto
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiCarski rez: ima oče pravico do dopusta?Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...
Zadnje s foruma
Filmi za odrasle.
пеперутка16
Rad gledaš "filme za odrasle"?