|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke 16. del
15.12.2010 12:55:17   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

IZVIRNO SPOROČILO: botrca
O denarju pa je res brezveze debatirat oz. ni vredno,

Res je -ni vredno debatirat,ker smo tako različni glede potreb,da ne bomo nikamr prišli-vsak pove svoje mnenje in to je to
Aja,znesek s katerim 4-članska družina naj bi preživela je okrog 540€,to so cenzusi s strani države-naj se mi javi kdo,ki mu to uspeva,bom zelo vesela....bi rabila inštrukcije .

mene tud to zanima- ne sme imet najemniškega stanovanja, doma morjo met vrt ali kmetijo z kurami in kravami (da dobijo zelenjavo, mleko, meso itd.) da ni treba kupit- v štacun pa samo po nujne zadeve pa še to ne vem če je izvedljivo

se mi zdi,da bi se dalo tu še najbolj privarčevat-v bistvu ravnokar testiram,kako preživet mesec z cca 160€ (za hrano),upam,da mi uspeuser posted image

to meni tudi ni jasno...če komu rata, vsa častuser posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 2826
15.12.2010 12:57:10   
rina22
botrca, jaz bi lahko začela delat novembra (za najmanj 2 leti) pa sem iz več razlogov zavrnila. in mi niti ni žal zaenkrat.

katy, ja res bi se lahko enkrat pomenle. sem ugotovila, da o več stvareh podobno razmišljavauser posted image

sami
, se popolnoma strinjam. vsak gleda na to drugače in vsak ima drugačne potrebe.

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2827
15.12.2010 12:59:17   
majakla
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_

Kaj kuhate danes?

,Brokolijeva kremna juha iz vrečke,mesno-bučne polpete,makaroni z drobtinami,endivija s krompirjemuser posted image

Jaz kuj k tebi pridem. Malo več pripravi user posted image

Lenči, si mi z jezika vzela. Sami še več!

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 2828
15.12.2010 12:59:19   
rina22

IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

O denarju pa je res brezveze debatirat oz. ni vredno,

Res je -ni vredno debatirat,ker smo tako različni glede potreb,da ne bomo nikamr prišli-vsak pove svoje mnenje in to je to
Aja,znesek s katerim 4-članska družina naj bi preživela je okrog 540€,to so cenzusi s strani države-naj se mi javi kdo,ki mu to uspeva,bom zelo vesela....bi rabila inštrukcije .

mene tud to zanima- ne sme imet najemniškega stanovanja, doma morjo met vrt ali kmetijo z kurami in kravami (da dobijo zelenjavo, mleko, meso itd.) da ni treba kupit- v štacun pa samo po nujne zadeve pa še to ne vem če je izvedljivo

se mi zdi,da bi se dalo tu še najbolj privarčevat-v bistvu ravnokar testiram,kako preživet mesec z cca 160€ (za hrano),upam,da mi uspeuser posted image

To je res groza od groze. Če samo pomislim.. Ko gremo v trgovino, nikoli ne damo ven pod 100 EUR user posted image kje pa so še čeki, najemnina, .... user posted image

< Sporočilo je popravil rina22 -- 15.12.2010 13:00:11 >

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2829
15.12.2010 13:00:45   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: rina22

botrca, jaz bi lahko začela delat novembra (za najmanj 2 leti) pa sem iz več razlogov zavrnila. in mi niti ni žal zaenkrat.

tu te pa podpiramuser posted image user posted image -poleg ubijalskega urnika,kot ga ima tvojuser posted image ,bi jaz verjetno reagirala istouser posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2830
15.12.2010 13:00:41   
botrca

ti veš zakaj si se tako odločila...user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2831
15.12.2010 13:02:09   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: majakla

IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_

Kaj kuhate danes?

,Brokolijeva kremna juha iz vrečke,mesno-bučne polpete,makaroni z drobtinami,endivija s krompirjemuser posted image

Jaz kuj k tebi pridem. Malo več pripravi user posted image

Lenči, si mi z jezika vzela. Sami še več!

Ni blema-je Lenči odpovedalauser posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 2832
15.12.2010 13:02:19   
botrca
Sem si že nekajkrat rekla, da si bom pisala koliko porabim za hrano mesečno pa vedno pozabim. Evo zdaj bom ko moj dobi plačo. user posted image Spomnite me user posted image .

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2833
15.12.2010 13:03:31   
botrca
Sami0804 te rešim...če želi lahko katera pride k meni na kosilo...imam pražen krompir, kislo repo in puranje meso. 

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2834
15.12.2010 13:04:09   
botrca

tu te pa podpiramuser posted image user posted image -poleg ubijalskega urnika,kot ga ima tvojuser posted image ,bi jaz verjetno reagirala istouser posted image

kakšen pa je?

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 2835
15.12.2010 13:05:23   
sami0804

To je res groza od groze. Če samo pomislim.. Ko gremo v trgovino, nikoli ne damo ven pod 100 EUR user posted image kje pa so še čeki, najemnina, .... user posted image

Je blo pri nas isto-samo koliko stvari pa se potem zmeče vstran ali pa se valja po stanovanju,ker je zgrešen nakup?
Še vedno vržemo kaj vstran ampak zelo,zelo redkouser posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2836
15.12.2010 13:06:24   
majakla
Pridem do konca, pa že moram nekaj it za papcat iskat. user posted image

In kak ste drugače?

Bla pri P, Niku gre na bolje, bolniška do božiča, bomo
pa doma kar do novega leta, pa je. user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2837
15.12.2010 13:06:56   
rina22

kak lepo user posted image hvala user posted image bili so še drugi razlogi in če nama zaenkrat znese samo z njegovo plačo, je bolj smiselno, da prej diplomiram, pa se pol soravim delat. drugače ne bom nikoli diplomirala

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 2838
15.12.2010 13:07:53   
sami0804

Sem si že nekajkrat rekla, da si bom pisala koliko porabim za hrano mesečno pa vedno pozabim. Evo zdaj bom ko moj dobi plačo. user posted image Spomnite me user posted image .

Sem že parkrat začela-in obupala na sredini mesecauser posted image
Sem našla boljši sistem,samo udejanjit ga je trebauser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2839
15.12.2010 13:07:57   
majakla
Jaz si bom tudi začela pisat, me res zanima ...,
ker je vedno slabše. HB za Eurokard, ki stanje
trenutno poboljša, dolgoročno pa poslabša, ne.

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 2840
15.12.2010 13:07:58   
rina22

Je blo pri nas isto-samo koliko stvari pa se potem zmeče vstran ali pa se valja po stanovanju,ker je zgrešen nakup?
Še vedno vržemo kaj vstran ampak zelo,zelo redkouser posted image

mi kaj dosti ne zmečemo stran. se prav čudim, za kaj damo tolko dnara user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 2841
15.12.2010 13:08:38   
rina22

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 2842
15.12.2010 13:08:58   
sami0804

Pridem do konca, pa že moram nekaj it za papcat iskat. user posted image

In kak ste drugače?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa še user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 2843
15.12.2010 13:08:58   
majakla

kak lepo user posted image hvala user posted image bili so še drugi razlogi in če nama zaenkrat znese samo z njegovo plačo, je bolj smiselno, da prej diplomiram, pa se pol soravim delat. drugače ne bom nikoli diplomirala

Res je, prav imaš, se splača stisnit, pa še za pikico je boljše. 

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2844
15.12.2010 13:10:38   
rina22

Res je, prav imaš, se splača stisnit, pa še za pikico je boljše

ja, ona je bila prvi razlog, zakaj nisem šla

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 2845
15.12.2010 13:10:42   
katy83

Sami0804 te rešim...če želi lahko katera pride k meni na kosilo...imam pražen krompir, kislo repo in puranje meso. 

uf...pa to je zakon...pridem na večerjouser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2846
15.12.2010 13:11:43   
katy83

to pa vsekakoruser posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2847
15.12.2010 13:11:45   
sami0804

kakšen pa je?

Saj je že parkrat napisala,da njen dela cele dneve-pol je res boljše,da je vsaj mama doma,že zaradi varstva in podobno...
vidim po sebi,kak je težko službo iskat,ker moj dela dopoldan,popoldan in ponoči,tudi sobote in nedelje-vrtec in šola pa do 4-ihuser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2848
15.12.2010 13:13:45   
rina22

kakšen pa je?

odvisno. od 5.30 do 19h (prej nikak ni hodo domov-to je bla že rana ura). velikokrat je prišel domov ob 20h, 21h, nekajkrat je delal še ponoči (brez tega, da bi šel vmes domov). zdaj pa ima že nekaj dni drugo funkcijo v podjetju in se je stanje malce poboljšalo. aja, pa vikende je vse delal, zdaj je pa bil prvič po ne vem koliko časa cel vikend doma user posted image user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2849
15.12.2010 13:14:51   
sami0804

Jaz si bom tudi začela pisat, me res zanima ...,
ker je vedno slabše. HB za Eurokard, ki stanje
trenutno poboljša, dolgoročno pa poslabša, ne.

se izogibama,samo v nujnih primerih...

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Nasvet pediatrov: Posedanje dojenčka odsve...
Otrok napreduje iz ene v drugo razvojno fazo z lastno hitrostjo in prav je, da sam odloča, kako dolgo bo ostal v posamez...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?