sreckica
|
minka in barcolana dobrodošli med nami! super nosečnost še naprej in veselo čvekanje jacki maš mogoče še kej od Elvisa, naši tamali zgleda tist bolj leži hvala za Mozarta, men je super! enkratna in fragola srečno na morfologiji in javite se kaj! kosilo: zelenjavna juha, goveje mlado stegno v omaki in njoki, sladka skuta z malinami. ajtak super, hvala!!!! od ostalih takih "sladkih" lokacij poznam js sam še rustico in pomarančo, zvezdo v centru pa mogoče picikato v teharjah. kaj praviš? glede nakupov mi tudi še nimamo nič, razen enih medvedek Pu nogavičk (kupla moja sestrca pred slabim letom in mi rekla, da naj služijo "kot seme, da se bo kmalu kaj prijelo" ), slinček s Tigrom od medvedka Puja (tut kupla sestra na potovanju po Rimu septembra - za spomin nečakinji) in pa včer sm kupla v H&M komplet 6 v 1 za 20 eur (bodi, pajacek, majčka, hlače, slinček, kapica). glih tolk, da bo naš otrok mel še kej od staršev, ne sam od drugih voziček grema še v MB gledat luxa, ampak boma verjetn kr SPA naročila, mi je res ful všeč. tincy povej božičku, da sem bla ceeeelo leto ful pridna!
|