|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke 16. del
15.12.2010 19:22:43   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

ja meso, sadje, zelenjava, čiki, kava, kruh, cuker, sol, kaka pijača??? pa čez teden skupaj nanese še vsaj 50 al ne kupujete tega?

če vam rata to na mesec ste res umetniki... kaj pa čez teden ? ne kuhaš? kak pa se prehranjujete?

jaz na dva tedna za nakup zapravim 150€ + čez teden ziher zmanjka kaka malenkost pa kuh vsak dan in spet nanese vsaj 25€

Pri nama se tudi kar pozna,odkar sta maladva v šoli in vrtcu-kuhama kosilo samo za naju dva,pa še to imama rada take preproste stvari,kjer ne rabiš dosti dnara(samo jih otroci ne jejouser posted image )
Kruh pečem sama,se mi pozna,ker ga pa dosti pojemo,sprotne malenkosti -se izogibam,ker se tam največ dnara znebišuser posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
15.12.2010 19:25:59   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

No,pralna sredstva lahko že črtam,ker sem si biowash ball naročla.user posted image

poročaj o rezultatihuser posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
15.12.2010 19:35:50   
elevitka

IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

Jaz dam za ajnkauf okoli 110-120 eur,odvisno,s tem,da kupim vse.Sproti kupujem samo mleko pa kako meso za kosilo.Kuham pa več al majn samo čez viked.

Na teden?

Na mesec!user posted image

Uuuu,dobri steuser posted image user posted image ...bom prišla na inštrukcijeuser posted image

Ja,pa s tem,da je tu vse zajeto.Mleko,pralna sredstva,plenice,testenine,moka,olje,kis,bučno,čokolino,mlečni izdelki,klobase,jajca,...Mislim,da sem vse naštela.

ja meso, sadje, zelenjava, čiki, kava, kruh, cuker, sol, kaka pijača??? pa čez teden skupaj nanese še vsaj 50 al ne kupujete tega?

če vam rata to na mesec ste res umetniki... kaj pa čez teden ? ne kuhaš? kak pa se prehranjujete?

jaz na dva tedna za nakup zapravim 150€ + čez teden ziher zmanjka kaka malenkost pa kuh vsak dan in spet nanese vsaj 25€

Med tednom ne kuham,ne,ker nima smisla.Otroci jejo v vrtcih in šoli,moj vedno pride domov po 5-i uri,pa sit in mečem vstran.Pijače ne kupujem,ker imam soda stream,prišparam še pri temsol porabim 1 kg na 4 mesece(od oka),ga ne kupujem vsak mesec,cukra porabim kilo na 2 meseca,zdaj malo več,ko se čaji kuhajo.Zelenjavo kupujem po potrebi,sadje pa tedensko.Kruha tudi ne porabimo več kot pol kile na teden,pa še to ga vstran vržem,ker prej crkne.Meso tudi kupim,ko ga rabim. Čiki pa niso hrana,ampak razvada.Porabim več za njih,kot za hrano.

zato pa gre tak ven ja.

No pralna sredstva tud niso hrana, pa smo jih všteli zraven. Pojeste pa malo kruha (sem mislila da vsaj tega več zajtrki pa to) če se že ne kuha.

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
15.12.2010 19:39:54   
elevitka

Pri nama se tudi kar pozna,odkar sta maladva v šoli in vrtcu-kuhama kosilo samo za naju dva,pa še to imama rada take preproste stvari,kjer ne rabiš dosti dnara(samo jih otroci ne jejouser posted image )
Kruh pečem sama,se mi pozna,ker ga pa dosti pojemo,sprotne malenkosti -se izogibam,ker se tam največ dnara znebišuser posted image

pa se splača doma sam kruh pečt (ne rečem tu in tam če ga sfali) kaj pa štrom ko kuriš pečico.....sicer nisem računice delala sam kruh stane kila 1 €

problem je pri nas ker jaz jem vse-prikuhe in mineštre-ki ne stanejo veliko, sam mam doma dva taka ki tega ne jesta in gre posledično vel denarja

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 2954
15.12.2010 19:40:14   
elevitka

No,pralna sredstva lahko že črtam,ker sem si biowash ball naročla.user posted image

kaj pa to je?

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 2955
15.12.2010 19:45:24   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

grem smrekico okrasit na brzake
, pa pospravit...male dve se igrata čez celo stanovanje..........vozita neke igračeuser posted image
Jutri pa imamo v vrtcu rajanje, pa dedka mraza, pa v park gremo zvečer iskar škrata s svetilkamiuser posted image

uuuuu,ti si pa hitra!!user posted image user posted image

vedno tak čas naredim....saj povsod že stojijo....user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
15.12.2010 19:46:52   
elevitka

, pa pospravit...male dve se igrata čez celo stanovanje..........vozita neke igračeuser posted image
Jutri pa imamo v vrtcu rajanje, pa dedka mraza, pa v park gremo zvečer iskar škrata s svetilkamiuser posted image

mi jo tud že imamo en teden user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
15.12.2010 19:47:32   
arabela*
.Kruha tudi ne porabimo več kot pol kile na teden,pa še to ga vstran vržem,ker prej crkne
.

hecaš?user posted image

nam gre nekje kila dnevnouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2958
15.12.2010 19:49:31   
arabela*
Čiki pa niso hrana,ampak razvada.Porabim več za njih,kot za hrano.

tu bi se dalo lepo prišparat...pri zmernosti...user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2959
15.12.2010 19:49:33   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: katy83

sem že razmišljala o tem...s tem da jaz ne bi šla kao v neko ludnico, jaz bi šla na kako čvek večerjouser posted image user posted image

jaz bi pa plesala...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2960
15.12.2010 19:51:14   
matcar

Ja,pa s tem,da je tu vse zajeto.Mleko,pralna sredstva,plenice,testenine,moka,olje,kis,bučno,čokolino,mlečni izdelki,klobase,jajca,...Mislim,da sem vse naštela.

Kolko pa daš potem za sprotne nakupe...če kupuješ mleko sproti,se tudi znebiš še kuj nekaj dnarja...mi ga spijemo en vez na teden-minimalno 30€ na mesec

Aja,kupujem pa Lidlovo trajno,3,5-stane pa 7,56 eur celi vez,torej dam za 2 veza malo čez 15 eur.

Se vidi,da kupujema v trgovinah istega rangauser posted image
Mene pridejo 4 vezi okoli 30€-Hofer.

Ja,če je pa kvaliteta,je pa občutno ceneje kot pa kaki Špar al pa Merkator.

< Sporočilo je popravil matcar -- 15.12.2010 19:52:04 >

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 2961
15.12.2010 19:51:51   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca

evo user posted image zdaj ko sem kopirala pa dela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

to se meni redno dogaja...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 2962
15.12.2010 19:54:01   
botrca

meni že tepihi grejo na jetra...sem imela prej avtocesto, tukaj pa samo gol parket...se mi zdi, da se v vseh tistih navlakah sama svinjarija nabira, ki pa ni ravno fajn za vdihavat..user posted image

tepihi, itisoni...imajo največ umazanije...jaz imam samo mali tepih okrog mize v dnevni ostalo pa vse ploščice in laminate..zakon za vzdrževanje user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2963
15.12.2010 19:55:47   
botrca

jaz jo bom čez vikend user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2964
15.12.2010 19:55:59   
sami0804

pa se splača doma sam kruh pečt (ne rečem tu in tam če ga sfali) kaj pa štrom ko kuriš pečico.....sicer nisem računice delala sam kruh stane kila 1 €

problem je pri nas ker jaz jem vse-prikuhe in mineštre-ki ne stanejo veliko, sam mam doma dva taka ki tega ne jesta in gre posledično vel denarja

Meni se splača...user posted image
Pečem ga ponavadi ponoči,ko je cenejša el.,spečem ga tolko,da ga mamo za par dni-to je sicer odvisno,včasih se hitro poje,včasih pa ne,če pečem večji kolač ga dam v pol v skrinjo,pa se potem vzeme ven...
Evo na hitro računico-pečem iz Hoferjeve moke 1/3 te pripravljene mešanice in 2/3 bele moke(ponavadi)-se pravi iz 1 kg mešanice+2kg bele moke dobim dobre 4 kile kruha.........sestavine stanejo okrog 1.50€+0.50€ za el.(to je "od oka",se nisem nikoli poglabljala v to),to pomeni cca.2€ za 4 kile kruhauser posted image
Kar je pa najbolj pomembno-uživam v pekiuser posted image

Kar se tiče teh enolončnic-ja,se da res poceni skuhat,če seveda nisi izbirčen,mam v žlahti take,ki so in posledično zapravijo res ogromno everčkov v trgovini.

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2965
15.12.2010 19:56:40   
matcar

zato pa gre tak ven ja.

No pralna sredstva tud niso hrana, pa smo jih všteli zraven. Pojeste pa malo kruha (sem mislila da vsaj tega več zajtrki pa to) če se že ne kuha.
Ne,zelo malo ga pojemo.saj ti pravim,da pol kile na teden,pa še od te pol kile ga vstran vržem,ker hin da.Maks pa Saš ne jeta zajterka,ker ga imata v vrtcu,če pa že,pa jeta čokolino.Lea pa tudi ni neki zajterk-aš.Med vikendom edino.Pa še to mogoče pol kosa kruha poje.Ja,pralna sredstva tudi niso hrana,imaš prav,ampak so potrebna vsak mesec.Jaz,HB,zelo malo porabim na mesec tega,čeprav nas je dosti.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2966
15.12.2010 19:58:10   
matcar

Itak,jih moram it na pošto dvignit.Pol pa poročilo.Mogoče že ju3.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 2967
15.12.2010 19:58:35   
botrca

Jaz dam za ajnkauf okoli 110-120 eur,odvisno,s tem,da kupim vse.Sproti kupujem samo mleko pa kako meso za kosilo.Kuham pa več al majn samo čez viked.

saj to večinoma nanese čez celi mesec kar nekaj denarja...jaz tudi delam nakup 2x mesečno nekje...ostalo kruh, pa sadje ki kupujem pri nas, sproti...pa čez mesec sigurno nanese toliko kot en veliki nakup. Moram si ta mesec napisat, da vidim koliko gre denarja dejansko na mesec za hrano.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2968
15.12.2010 19:59:21   
sami0804

mi jo tud že imamo en teden user posted image

Sem opazla,da sem zaostala,jauser posted image
Mi jo vedno delamo 24-ega....smo pa potem čudni,ko jo komaj ob svečnici pospravljamouser posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2969
15.12.2010 20:00:19   
botrca

boš povedala kako je oz. če vredu opere..koliko pa stane? kje si ga naročila?

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2970
15.12.2010 20:00:20   
matcar

kaj pa to je?

Tiste krogle,ko jih daš med perilo pri pranju in ne potrebuješ pralnega praha.user posted image Imaš v TOP ŠOP reklamo tudi,samo so tiste dražje,jaz sem jih na FB naročla.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2971
15.12.2010 20:00:26   
sami0804

kaj pa to je?

kugla za pranjeuser posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2972
15.12.2010 20:01:01   
sami0804

Usklajeneuser posted image user posted image user posted image user posted image matcaruser posted image user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 2973
15.12.2010 20:01:51   
matcar

.Kruha tudi ne porabimo več kot pol kile na teden,pa še to ga vstran vržem,ker prej crkne
.

hecaš?user posted image

nam gre nekje kila dnevnouser posted image
Ne,čisto resno.Pol kile sem ga v ponedeljek kupla,pojedlo se je ravno četrt od tega,ostalo pa bo ju3 tak že hin,ker ga noben ne je.Če pa ga ne kupim,pa bi ga vsi jedli.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2974
15.12.2010 20:02:52   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

IZVIRNO SPOROČILO: katy83

sem že razmišljala o tem...s tem da jaz ne bi šla kao v neko ludnico, jaz bi šla na kako čvek večerjouser posted image user posted image

jaz bi pa plesala...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

te pa plešiuser posted image user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?