|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke 16. del
15.12.2010 20:05:34   
botrca
Matcar najbolj me zanima kako perilo opere od madežev, ker sem slišala da madeže ne spravi dol. Nekdo pa ne vem kdo, ki ima to je rekel. Kaj mehčalec gre vseeno?

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2976
15.12.2010 20:05:45   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

Aja,kupujem pa Lidlovo trajno,3,5-stane pa 7,56 eur celi vez,torej dam za 2 veza malo čez 15 eur.

Se vidi,da kupujema v trgovinah istega rangauser posted image
Mene pridejo 4 vezi okoli 30€-Hofer.

Ja,če je pa kvaliteta,je pa občutno ceneje kot pa kaki Špar al pa Merkator.

Za merkator sicer ne vem,ampak v šparu un tušu imajo cene mleka kar znosne...no,tuš je zdaj dvignil na 67 centov Olimpovo mlekouser posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2977
15.12.2010 20:05:54   
katy83
čer.

stroški/hrana - hm, točne cifre ne vem, je pa okoli 150€ - ampak to je vse, hrana, pijača, higiena. Res pa je, da kuhamo bolj malo oz. nekomplicirano. Pa pri kruhu prišparamo full, ker ga moj v službi lahko kupi (interno) full poceni. Npr, 20 žemelj za 50centov. user posted image Je pa tak, da pijeva sok za razredčit, sadja ni dosti, razen za T, zelenjave dosti dobiva od tašče, mehčalce, praške, plenice pa kupujeva takrat ko so akcije. user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 2978
15.12.2010 20:07:12   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: katy83

čer.

nazajuser posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2979
15.12.2010 20:07:58   
katy83

IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

No,pralna sredstva lahko že črtam,ker sem si biowash ball naročla.user posted image

poročaj o rezultatihuser posted image

kaj pa to je?

Tiste krogle,ko jih daš med perilo pri pranju in ne potrebuješ pralnega praha.user posted image Imaš v TOP ŠOP reklamo tudi,samo so tiste dražje,jaz sem jih na FB naročla.

midva jih imava, ampak vseeno dava vse not, bolj jih imava zato,  da te dlake od mačk s cot pobere - al to ni isto?user posted image user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2980
15.12.2010 20:08:47   
botrca

meni je mleko ljublanskih mlekarn najboljše...sem zadnjič ko mi ga je zmanjkalo kupila S buget od spara...bljak kakšna razlika. In sem zasledila akcijo v eni trgovini in takoj šla po celi vez user posted image

Isto je pri kavi...tu pa tudi kupujem samo bar caffe...ne odstopam, ker je najboljša...user posted image . Edino še don caffe pride v poštev, ostalo pa user posted image .

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2981
15.12.2010 20:08:55   
sami0804
Pa da se malo pohvalim-take kekse sem danes ustvarjalauser posted image

user posted image

Edino-moji so lepšiuser posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 2982
15.12.2010 20:10:01   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

sem že razmišljala o tem...s tem da jaz ne bi šla kao v neko ludnico, jaz bi šla na kako čvek večerjouser posted image user posted image

jaz bi pa plesala...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

saj jaz tudi...samo z vami bi raje kaki čvek ob hrani in pijači dol vdarlauser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2983
15.12.2010 20:10:25   
matcar
se tiče teh enolončnic-ja,se da res poceni skuhat,če seveda nisi izbirčen,mam v žlahti take,ki so in posledično zapravijo res ogromno everčkov v trgovini.

Jaz bi tudi tako lahko jedla non-stop,če pa jem samo jaz,pa mogoče še Maksa prepričam,ostali pa tema.Moj pa je sploh tak žlikav,da bruhaš cuj.user posted image te pa pač ne kuham raje,ker vstarn mečem hrano.Tu pa res ni pol računice nobene.

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 2984
15.12.2010 20:11:11   
katy83

meni je mleko ljublanskih mlekarn najboljše...sem zadnjič ko mi ga je zmanjkalo kupila S buget od spara...bljak kakšna razlika. In sem zasledila akcijo v eni trgovini in takoj šla po celi vez user posted image

Isto je pri kavi...tu pa tudi kupujem samo bar caffe...ne odstopam, ker je najboljša...user posted image . Edino še don caffe pride v poštev, ostalo pa user posted image .

ne pijem kave, ampak midva tudi samo to kupiva, ker ostale mi smrdijouser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2985
15.12.2010 20:11:35   
botrca
Ja težko točno rečem koliko gre mesečno, ker ko kupim prašek ga imam po 3-4 mesece...za belo perilo celo leto...paste, mila, tudi ko zmanjka kupim več in sem spet mirna par mesecev, plenice, robčki...za hrano kot so klobase, pijača, namazi, jogurti, pudingi...to kupujem mesečno. Koliko pa nanese...100€ vsaj.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2986
15.12.2010 20:11:56   
katy83

Pa da se malo pohvalim-take kekse sem danes ustvarjalauser posted image

user posted image

Edino-moji so lepšiuser posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 2987
15.12.2010 20:12:13   
botrca

ne pijem kave, ampak midva tudi samo to kupiva, ker ostale mi smrdijouser posted image

meni tudi, pa zažgane so...user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2988
15.12.2010 20:13:33   
botrca

sem že razmišljala o tem...s tem da jaz ne bi šla kao v neko ludnico, jaz bi šla na kako čvek večerjouser posted image user posted image

jaz bi pa plesala...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

saj jaz tudi...samo z vami bi raje kaki čvek ob hrani in pijači dol vdarlauser posted image

mogoče bi pa lahko po novem letu en dan šle nekam in se malo sprostile in poklepetale user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2989
15.12.2010 20:13:48   
matcar

Jaz dam za ajnkauf okoli 110-120 eur,odvisno,s tem,da kupim vse.Sproti kupujem samo mleko pa kako meso za kosilo.Kuham pa več al majn samo čez viked.

saj to večinoma nanese čez celi mesec kar nekaj denarja...jaz tudi delam nakup 2x mesečno nekje...ostalo kruh, pa sadje ki kupujem pri nas, sproti...pa čez mesec sigurno nanese toliko kot en veliki nakup. Moram si ta mesec napisat, da vidim koliko gre denarja dejansko na mesec za hrano.

Se pardoniram,mislila sem kruh,ne mleko,tega vzamem 1x na mesec 2 veza in mi ponavadi 7-8 litro ostane še za naslednji mesec-ravno zdaj je tak ostalo.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2990
15.12.2010 20:14:10   
botrca
Sami0804 super keksi in bravo za tvoje ustvarjanje user posted image  user posted image  user posted image .

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2991
15.12.2010 20:14:38   
katy83

mogoče bi pa lahko po novem letu en dan šle nekam in se malo sprostile in poklepetale user posted image

jaz sem zauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2992
15.12.2010 20:15:34   
majakla
Čer, kaj bo dobrega?

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2993
15.12.2010 20:16:18   
botrca
Matcar kaj pa kuhaš, da ugodiš celi družini? Je sranje ko vsi ne jejo vse oz. en to je, drugi pa ne, tertji spet je nekaj...user posted image . Pri nas vsi 3 jemo vse. Razen ko je kaj pikantnega Janu dam nekaj drugega.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2994
15.12.2010 20:17:27   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: majakla

Čer, kaj bo dobrega?

čer
trenutno pijem red bull - meni full dobrouser posted image user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 2995
15.12.2010 20:17:54   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: majakla

Čer, kaj bo dobrega?

boš enolončnico...za sladico pa samine kekse user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 2996
15.12.2010 20:19:07   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

grem smrekico okrasit na brzake
, pa pospravit...male dve se igrata čez celo stanovanje..........vozita neke igračeuser posted image
Jutri pa imamo v vrtcu rajanje, pa dedka mraza, pa v park gremo zvečer iskar škrata s svetilkamiuser posted image

uuuuu,ti si pa hitra!!user posted image user posted image

vedno tak čas naredim....saj povsod že stojijo....user posted image

mi jo tud že imamo en teden user posted image

Sem opazla,da sem zaostala,jauser posted image
Mi jo vedno delamo 24-ega....smo pa potem čudni,ko jo komaj ob svečnici pospravljamouser posted image

Pol smo mi tudi,ker jo tudi takrat pospravljamo.Delamo pa jo prej.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 2997
15.12.2010 20:23:23   
majakla

grem smrekico okrasit na brzake
, pa pospravit...male dve se igrata čez celo stanovanje..........vozita neke igračeuser posted image
Jutri pa imamo v vrtcu rajanje, pa dedka mraza, pa v park gremo zvečer iskar škrata s svetilkamiuser posted image

uuuuu,ti si pa hitra!!user posted image user posted image

vedno tak čas naredim....saj povsod že stojijo....user posted image

mi jo tud že imamo en teden user posted image

Sem opazla,da sem zaostala,jauser posted image
Mi jo vedno delamo 24-ega....smo pa potem čudni,ko jo komaj ob svečnici pospravljamouser posted image

Jaz tudi tak, 1x smo jo imeli do maja. user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 2998
15.12.2010 20:24:43   
botrca
Sami0804, kathy83 in sacherca imate ZS user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 2999
15.12.2010 20:25:57   
matcar

No,pralna sredstva lahko že črtam,ker sem si biowash ball naročla.user posted image

boš povedala kako je oz. če vredu opere..koliko pa stane? kje si ga naročila?

Sem napisala,da na FB-ju.Cena za 2 te krogli pa je 35 eur.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?