|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke 16. del
16.12.2010 22:54:10   
majakla
No, kaj mi ne bote rekle LN? user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 3351
16.12.2010 22:56:26   
botrca
Moram it, mali se je pokakal in joka. Nočko...user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3352
16.12.2010 23:08:13   
sami0804

LN...majakla in botrca....
jaz tudi grem...user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3353
17.12.2010 4:59:30   
matcar
Jutro!

Se vidi,da sem šla prehitro spat,zaj pa več ne morem,sem vstala pa kafe pijem,pa bluzim po netu.Drugače pa smo vredi spali,Saš tudi,edino pohcan je v nulo,sem ga zamotala kuj v navadne plenice zaradi rite.user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 3354
17.12.2010 7:52:54   
arabela*
user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3355
17.12.2010 8:11:16   
botrca
user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3356
17.12.2010 8:14:13   
botrca
Spali smo user posted image ...jaz sem že na jutranji dozi kave, moj je že šel delat pred eno uro, Jan pa gleda na dvd-ju avtomobilčke.

Počasi greva zajtrkovat, pol pa v mesto na sistematski pregled. Upam, da bo odgovarjal na vprašanja in da bo vse ok.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3357
17.12.2010 8:18:53   
matcar
Botrca-vse bo ok,nič se ne boj.Pa dobro porihtajta.user posted image user posted image user posted image za neprespano noč.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3358
17.12.2010 8:20:54   
matcar
Jaz pa sem tudi že vse razvozla,sem pa zjutraj vodo v kiler nalila in avto dela ko suza.Moram brudera sku...cat malo,ker sem mu pred začetkom zime rekla,da mi naj pogleda pa antifriz not nalije pa tak dalje,da nem sranja mela,ko bo minus zunaj.user posted image user posted image user posted image Pa mi je šmrkavec reko,da mam vse tak ko treba.Aha,sem danes vidla,ja.user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3359
17.12.2010 8:22:24   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Botrca-vse bo ok,nič se ne boj.Pa dobro porihtajta.user posted image user posted image user posted image za neprespano noč.

hvala user posted image ...iz tvojih ust v božja ušesa...me je zadnjič ena prijateljica dobro prestrašila ko mi je povedala kakšna vprašanja je postavljala njenemu...user posted image ...za 3 leta mi je enostavno preveč in pretežko.

< Sporočilo je popravil botrca -- 17.12.2010 8:23:36 >

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3360
17.12.2010 8:24:40   
botrca

Jaz pa sem tudi že vse razvozla,sem pa zjutraj vodo v kiler nalila in avto dela ko suza.Moram brudera sku...cat malo,ker sem mu pred začetkom zime rekla,da mi naj pogleda pa antifriz not nalije pa tak dalje,da nem sranja mela,ko bo minus zunaj.user posted image user posted image user posted image Pa mi je šmrkavec reko,da mam vse tak ko treba.Aha,sem danes vidla,ja.user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...joj bogi brat ko ga dobiš v roke...ker pri tebi ni pardona...pa zdaj imaš antifriz?

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3361
17.12.2010 8:44:02   
elevitka
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...joj bogi brat ko ga dobiš v roke...ker pri tebi ni pardona...pa zdaj imaš antifriz?

kaj če pa imaš raztezno posodo počeno in ti spušča- pa je zato zakuhal ?????

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3362
17.12.2010 8:46:13   
sami0804

podpis,raztural bouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3363
17.12.2010 8:49:42   
sami0804
Dobro jutro vsem!

Mi smo spali ko angelčki,je pasalo po onih kolobocijah včerajuser posted image

Ni sem si mislila,da bom to kdaj rekla...........samo zunaj je mrzlo kouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 3364
17.12.2010 9:25:16   
elevitka
kaj zdaj kače...kje ste ?

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3365
17.12.2010 11:42:36   
majakla
Dan

Evo mene na prvem tiru.

Botrca: valda bo Jan vse znal, če pa mu ne bo,
pa je ziher baba kriva, ki ne zna z njim.
Mene so na takih zadevah po vseh honikih lovili.
Ko bi morala povedat, kake živali vidim, na pregledu
oči, sem rekla naj sama not pogleda, pa bo vidla.
Tak da ... Otroci pač.

Nikova rita bila zjutraj skoraj kot nova, po 2. kakanju
pa je spet rahlo rdeča.

Mi oz. jaz in Nik, ati se je delala, da ne sliši, nikak spala,
Nik vsake toliko (beri 4 ali 5x v noči), jokcal - prav tulil, je
še mene bolelo, ko sem ga gledala - 100% zobki, kaj pa
bi blo.

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3366
17.12.2010 12:19:37   
Sacherca
Nas pa je ponoci dobil vrocino....Pa malo ga grlo boli pravi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 3367
17.12.2010 12:21:11   
majakla
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca

Nas pa je ponoci dobil vrocino....Pa malo ga grlo boli pravi user posted image user posted image user posted image

Bošček. Naj kar mine.

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 3368
17.12.2010 12:23:30   
koala
Dan!

Tudi mi slabo spimo zadnje dni, upam da čimprej mine ker res več nisem navajena zbujanja na pol ure.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 3369
17.12.2010 12:47:32   
katy83
dan

Včeraj cel dan preživela z moji mamo, malo sva šli po božičnih nakupih, T je bil zraven in e bil full priden. user posted image Pa dedeja imam v bolnici, pa smo šli malo na obisk. Sem mislila, da ne bom smela z malim not, pa je rekla sestra, da so ravno razkuževali, pa smo šli. Samo mi je žal, ker je bolj bogi videt. Najbolj grozno pa mi je to, da je v sobi z dvema, ki sta videt tak kot da sta na smrtni postelji. Same neke cevke, pa kr nekaj bluzitauser posted image user posted image user posted image Še mene je stsnilo, ne da ne bi mojega dedeja. user posted image

Jutri gremo na božičkauser posted image , ga majo organiziranega v firmi od dragega. Komaj čakam. user posted image user posted image

Vsem bolančkom pošiljam pikepoke. T je malo boljši, v bistvu če mu ne bi z nosa tak teklo, bi bil čisto ok.

aja, glede moje mogoče "bodoče" službe - mama mi je rekla, da naj sprejmem, mi bo že kak pomagala, pa mogoče še od mojega ata za kaki 2 uri kdaj pa kdaj, pa bi se že nekak zmenli. No, najprej moram videt sploh če bo kaj iz tega. user posted image Je pa fajn, ko veš, da te nekdo podpira in ti je pripravljen pomagat. user posted image

kaj sem še hotela? aja, ti puzzli. user posted image Zdaj so še mene zagreli, da jih stran vržem. Saj ne vem kaj naj. user posted image Čakam, kaj bo pokazala ta analiza v Mb laboratoriju, pol pa se bom odločla.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 3370
17.12.2010 13:01:10   
matcar

Ja,doma ga mam,ja,samo noter ga moram vlit.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3371
17.12.2010 13:02:01   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

kaj če pa imaš raztezno posodo počeno in ti spušča- pa je zato zakuhal ?????
Ni počena,100%,ker pol bi pod avtom mokro blo,pa ni nikjer nič mokro.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3372
17.12.2010 14:27:37   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 3373
17.12.2010 14:28:07   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: majakla

Mi oz. jaz in Nik, ati se je delala, da ne sliši, nikak spala,
Nik vsake toliko (beri 4 ali 5x v noči), jokcal - prav tulil, je
še mene bolelo, ko sem ga gledala - 100% zobki, kaj pa
bi blo.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 3374
17.12.2010 14:29:20   
botrca

Ja,doma ga mam,ja,samo noter ga moram vlit.user posted image

hanzika user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?