katy83
|
dan Včeraj cel dan preživela z moji mamo, malo sva šli po božičnih nakupih, T je bil zraven in e bil full priden. Pa dedeja imam v bolnici, pa smo šli malo na obisk. Sem mislila, da ne bom smela z malim not, pa je rekla sestra, da so ravno razkuževali, pa smo šli. Samo mi je žal, ker je bolj bogi videt. Najbolj grozno pa mi je to, da je v sobi z dvema, ki sta videt tak kot da sta na smrtni postelji. Same neke cevke, pa kr nekaj bluzita Še mene je stsnilo, ne da ne bi mojega dedeja. Jutri gremo na božička , ga majo organiziranega v firmi od dragega. Komaj čakam. Vsem bolančkom pošiljam pikepoke. T je malo boljši, v bistvu če mu ne bi z nosa tak teklo, bi bil čisto ok. aja, glede moje mogoče "bodoče" službe - mama mi je rekla, da naj sprejmem, mi bo že kak pomagala, pa mogoče še od mojega ata za kaki 2 uri kdaj pa kdaj, pa bi se že nekak zmenli. No, najprej moram videt sploh če bo kaj iz tega. Je pa fajn, ko veš, da te nekdo podpira in ti je pripravljen pomagat. kaj sem še hotela? aja, ti puzzli. Zdaj so še mene zagreli, da jih stran vržem. Saj ne vem kaj naj. Čakam, kaj bo pokazala ta analiza v Mb laboratoriju, pol pa se bom odločla.
|