Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 17.12.2010 17:34:16
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: majakla Nik spi lepotni spanec, jaz pa pijem zasluženi . Čeeer. (saj je že, če je tema ...) v riti smrdeči , mi smo že kakali v školjko
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 17.12.2010 17:35:39
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 ha, ha face Se nisem mislila priklopit pogovoru, ampak imate res zanimive teme. Botrca, hvala za kapučino . Zdaj si me že parkrat povabla, bom res mogla en dan prit. Si mi pa lušte naredla s sladkarijami tak da zdaj jem napolitanke + mrzlo mleko. kak nisi mislila, saj pa si naša Ja res bi se lahko pripeljala k meni...imam jih še , mrzlo mleko pa
< Sporočilo je popravil botrca -- 17.12.2010 17:36:03 >
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 17.12.2010 17:36:24
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: botrca Že imaste darila za božička? Kaj ste kupile če smem vprašat? Kaj tudi za odrasle ali samo za otroke? pri nas od letos naprej božiček nosi sam otrokom ja, mi smo se tudi tak zmenli, sicer pa imam tudi za odrasle neko zelo mičkeno malenkost, ampak ne bom napisala kaj (Keri: )
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 17.12.2010 17:36:52
|
|
|
|
elevitka
|
bravo katy za T. naš se pa dere ko sraka če ga poseden na kahlo da bi kakal... ko je oblečen pa ja-za par sekund pol si jo pa povezne na glavo školka pa mu je dobra samo za lizanje tud ni varijante da bi sedel gor
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 17.12.2010 17:38:37
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: katy83 ha, ha face Se nisem mislila priklopit pogovoru, ampak imate res zanimive teme. Botrca, hvala za kapučino . Zdaj si me že parkrat povabla, bom res mogla en dan prit. Si mi pa lušte naredla s sladkarijami tak da zdaj jem napolitanke + mrzlo mleko. kak nisi mislila, saj pa si naša Ja res bi se lahko pripeljala k meni...imam jih še , mrzlo mleko pa pridem naslednji teden en dan jaz pa lahko samo mrzlo mleko pijem, toplo mi ni dobro, še čokolino jem z mrzlim mlekom
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 17.12.2010 17:39:27
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka bravo katy za T. naš se pa dere ko sraka če ga poseden na kahlo da bi kakal... ko je oblečen pa ja-za par sekund pol si jo pa povezne na glavo školka pa mu je dobra samo za lizanje tud ni varijante da bi sedel gor jups...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 17.12.2010 17:40:53
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: katy83 ha, ha face Se nisem mislila priklopit pogovoru, ampak imate res zanimive teme. Botrca, hvala za kapučino . Zdaj si me že parkrat povabla, bom res mogla en dan prit. Si mi pa lušte naredla s sladkarijami tak da zdaj jem napolitanke + mrzlo mleko. kak nisi mislila, saj pa si naša Ja res bi se lahko pripeljala k meni...imam jih še , mrzlo mleko pa pridem naslednji teden en dan jaz pa lahko samo mrzlo mleko pijem, toplo mi ni dobro, še čokolino jem z mrzlim mlekom jaz tud samo mrzlo mleko....tud v keksolino
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 17.12.2010 17:41:37
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: katy83 ha, ha face Se nisem mislila priklopit pogovoru, ampak imate res zanimive teme. Botrca, hvala za kapučino . Zdaj si me že parkrat povabla, bom res mogla en dan prit. Si mi pa lušte naredla s sladkarijami tak da zdaj jem napolitanke + mrzlo mleko. kak nisi mislila, saj pa si naša Ja res bi se lahko pripeljala k meni...imam jih še , mrzlo mleko pa pridem naslednji teden en dan jaz pa lahko samo mrzlo mleko pijem, toplo mi ni dobro, še čokolino jem z mrzlim mlekom jaz tud samo mrzlo mleko....tud v keksolino no, te pa tak vredi, da nisem edina
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 17.12.2010 17:42:46
|
|
|
|
katy83
|
nič babike, grem jaz še malo T animirat, drugače bo prehitro zaspan...se vidimo čez kako uro pa pol
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 17.12.2010 17:44:54
|
|
|
|
majakla
|
Jaz tudi le mrzlo mleko, tudi v kafe. Čokolino pa blek, z mlekom ali brez.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 17.12.2010 17:46:46
|
|
|
|
majakla
|
Darila samo za otroke, sem že lani hotla, pa ... letos pa bo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 17.12.2010 17:49:15
|
|
|
|
botrca
|
Kathy83 te držim za besedo. Dobrodošla . Mzlo mleko mi je pa nagravžno in mi smrdi. Mora biti toplo ali pa vroče. Njami, njami...še bi mami . Kaj pa dobijo za darilo? Elevitka pol imaste vedno čisto školjko .
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 17.12.2010 17:49:39
|
|
|
|
majakla
|
Grem , da se ne bom sama s sabo menla, ker to pa bi bilo že ...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 17.12.2010 17:50:01
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Grem , da se ne bom sama s sabo menla, ker to pa bi bilo že ... kdo pa pravi da si sama
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 17.12.2010 17:51:00
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka http://www.youtube.com/watch?v=HO3tR5KCuQ4&feature=related 10 životinja... drakula i picajzli rulajo hahahaha ...
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 17.12.2010 17:52:09
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: majakla Grem , da se ne bom sama s sabo menla, ker to pa bi bilo že ... kdo pa pravi da si sama Aja, je ki pa te ste, gori samo Majakla piše? Se globoko opravičujem.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 17.12.2010 17:53:24
|
|
|
|
botrca
|
Kaj pa to : http://www.youtube.com/watch?v=qvd6NrThFec&feature=related
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 17.12.2010 17:54:05
|
|
|
|
botrca
|
Pa to: http://www.youtube.com/watch?v=5QPK0xNu0Js
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 17.12.2010 17:54:53
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: majakla Grem , da se ne bom sama s sabo menla, ker to pa bi bilo že ... kdo pa pravi da si sama Aja, je ki pa te ste, gori samo Majakla piše? Se globoko opravičujem. meni piše samo botrca in lenči...
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 17.12.2010 17:58:17
|
|
|
|
majakla
|
Sem se pomotoma izklopila, te pa še na FB skočila, ... Sex u hodniku zgrade...ako ide - ide, ako ne ide - samo kazes" neko ide".
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 17.12.2010 17:59:38
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Sex u hodniku zgrade...ako ide - ide, ako ne ide - samo kazes" neko ide".
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 17.12.2010 18:00:52
|
|
|
|
ly117
|
Čer! Evo mene, če se še me spomnite. Zdaj vas pa grem brat za nazaj, upam samo da bom še danes končala.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 17.12.2010 18:02:43
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Čer! Evo mene, če se še me spomnite. Zdaj vas pa grem brat za nazaj, upam samo da bom še danes končala. Čer, upaj....samo, da ne boš zaspala
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 17.12.2010 18:03:30
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Čer! Evo mene, če se še me spomnite. Zdaj vas pa grem brat za nazaj, upam samo da bom še danes končala. Čer, upaj....samo, da ne boš zaspala Nebom.
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiMaterinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Filmi za odrasle.
пеперутка16
Rad gledaš "filme za odrasle"?