Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. Sam, sem rekla, da je to njena posteljnina in si lahko zbere tisto, ki si želi.
najbrž prav uživaš

7 tednov po porodu. Matr sem jezna na tega
. Zdaj je prišla tako hitro, drugače jo imam pa na dva, tri ali celo štiri mesece. V ponedeljek sem pa pri ginekologu naročena.
A se mi sploh splača iti (ker imam skoraj eno uro vožnje) ali naj se raje prenaročim?? Ali jemlje bris? Meni ga je sicer vzel na prvem pregledu v nosečnosti (1. marca letos). Sem pa bila že pet tednov po porodu na urgentnem pregledu (me je nekaj po trebuhu bolelo), pa me je pregledala in naredila UZ - vse bp.
, ker še nista ok, čeprav morm rečit, da tobrex, dela čudeže (trkam) , no bom vidla kako bo zjutraj in jutri.... Najki - ej res si zlata!! In upam, da kmalu ponovimo čvek, seveda ob moji popolnejši zasedbi
čisto zares, ni se samo priklonil. jaz pa tako ponosna na tisto izšepetano pesmico in zamujene ali pozabljene gibe
s pogledom naju je iskal... ah, z malim zdaj podoživljam tudi obdobje dojenčka od večjega in se ne morem načudit kako hitro je zrasel. ma vsem otrokom v vrtcu se čudim - še "včeraj" so se cmerili v jasih, danes pa delajo predstave
me je prav stisnilo tole, pa sele tri in pol star... Se en razlog, da bo moj lepo na lesenih sankah z enim od naju zraven. Kar ne morem si nehat vizualizirat dogodka, tako mimogrede se zgodi, pa mislis, da je pa sneg varen.
kar iz ljubega miru! pa smo šli do nečakinje, nahranili tamalo in sebe, potem pa pičili nazaj na celjski konc...ta ljubljana je kar ludnica ko začne snežiti!
Zadnjič ko je imel Nik nastop mi je bilo fuul hudo ko nisva mogla jit gledat.
da se čimprej pocajta in da še ta večji in mala kej ne fašeta!
. avto je sicer se vozen, ga moram pa vprasat kolk je razbit.
ampak res fino fino fajn.
zato ker mam jest še zmerej boge obedve dojke..oz. zmerej ko je mi na novo ran dojko in se i noče in noče zacel.Uporabljam pa od multi mam te kompresice pa še zmerej težko dojim.Z nastavkom se mi pa zdi da se ne naje