Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

? A ste vsi zunaj na soncku:)?
Me pa tko vse še boli,da se dotaknt ne smem.Ne morm spat ne morm Maija pestvat
mamamajca glede tega da grejo samo "na en pir" pa pride zjutrej čist nažgan dam,mam pa jest tut težave...prejšn tedn je bil pol se celo nedeljo na wcju
. Z dragim naju je kar stiskalo, pa dretje ni trajalo niti pol ure... V glavnem po neuspelih masazah in telovadbi in polozajih sem ji dala prevreto sladkano vodo po zlicki in se je tako umirila, da je zaspala. Cez kako urco se je pa zbudila dobre volje in sem jo priklopila in se je obilno najedla (vmes sem se seveda nalivala s caji za dojenje in vodo...), sem jo se previla, ker je malo uspela pokakati in spucala nosek, zdaj pa spi kot angelcek... Phew! Sem blazena, da so taki momenti samo izjeme...
danes je jedu 6x (štejem noč) meni se to zdi malo. zgleda tako poskusi bradavico (včasih je dovolj položaj za dojenje) in začne vreščat. na obeh straneh. dopoldne sva poskušala celo uro. pa nič. potem je zaspal za slabo uro, se zbudil in se napokal. pa danes 3 dan ni kakal, mogoče ima tudi to ka zraven.