mayalottie
|
Hellou! Pozdravljene sonosečke! Sobrate, upam, da bo kmalu konec... Jaz sem imela danes pregled in mi je naredil UZ. Do zdaj mi ga je 2., to je drugi pregled, tako da imam občutek, da mi ga vsakokrat. Česar sem vesela, saj drugače ne morem vedeti, če je vse v redu z otročičkom. Res pa je, da sem imela prvi pregled šele konec tretjega meseca, zdaj sem pa v 17.tednu, torej čez 1 mesec...Morfologijo imam čez 5 tednov, takrat bom izvedela za spol. Ko sem povedala gin., da so mi na NS napovedali fantka, se je samo nasmehnil in rekel: ja, res mu nekaj štrli;)) Tako da bo zgleda kar fantek. Fluf, sem pa tudi jaz poz na toksoplazmo, stara okužba, tako da se mi ni treba bat...Sem se že razveselila, da lahko jem pršut, pa je rekel, da ne, da v pršutu so lahko drugi paraziti in naj se ga kar izogibam. Da pa lahko brez skrbi jem solato;) Jaz sem ta teden fraj in se počutim much better!!!!!!!!!!!! Omenila sem mu tudi za svojo stresno službo, rekla, da zaenkrat še lahko zdržim, da pa ne vem kako bo kasneje, ko bom imela velik trebuh. Pa je rekel, da se bova naslednjič dogovorila glede tega. Lep teden vam želim:)
|