Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

.no hvala bogu da ga ni imel..sam ne vem zakaj pride od tega vnetje
.in pol mu je tk smešno.dons je tepežni dan.morem peljat otroke da grejo mal otepat za zdravje.gremo dol k mojim.ker moje bice in dedana sploh ne smemo vn spustit
...mož sicer pravi,da jo bom navadila na to,da lahko pride se pocartat,ampak meni reeees paše ko se pride stiskat
....Hana res pridno hodi(če nimamo vozička s sabo) in je bila čist navdušena k sva šle gledat vlak,pa po sirovo štručko v pekarno-jo je pa pošteno zmatralo
.....neki se hoče sonček kazat
dat repo kuhat
.vse katjo oponaša.gre kjer gre ona.adijo pamet.pol smo pa šli z avtom še malo do mame,zdej pa smo doma.URŠA katja je zelo rada pri moji mami.jutri pa gre gor na vikend k njegovim.mi ne živimo skupaj.smo približno 1.5 km narazen z mojimi.z njegovimi pa ene 8km.zdej pa gresta počasi v bano pa v pižamo.......PA SPAT.......
začel tok dol pritiskat,da sem komaj hodila....po moje bom v ponedeljek dopoldan samo ležala
..pa en kup vnukov imajo..se mi zdi d ful zamujajo....eni in drugi....srčno upam, da bom drugačna babica