Tincy90
|
Oh ja, na nosečnicah pa res dost zaslužjo. Sm kaj čmo, denar se mora obračat. Uff, da bi hodila v službo bi pa bla kriza ja, že u šolo sm hodila usak dan drgač oblečena tko bi tud pol u službo. Bi bankroterala zard cunj. no, sj sm tud že brez službe dost zapravljiva, učasih clo preveč se ne znam ustavt...če so pa tko lepeeee cunjce za naše pikce. iz svoje omare pa itak vse poberem kar je možno sm je bol mal takih cunj za zdj, tko da doma nosm kr od mojga kratke majce k so bol velike. mam pa eno majco iz NY k mi je bla toook ušeč, jo mam še iz srednje šole in HB je tok raztegljiva (dobr material ) d jo lahk zdj oblečem brez problema in mi lepo pokrije ceu trebuh, je pa res ful oprijeta. Mah js se tud nism obremenjevala k sm tamalo rodila, pa tud zdj se ne bom, ko drugič rodim kr tko pač je ne, vsaka stvar prnese neki dobrga pa slabga in kle so to kile. Sm ena izmed tistih k jih težko dol dobi, gor pa spidigonzalno hitro. ma, sm že mojmu rekla, da bova hodila mal u fitnes pol ko bodo otroc stari že par let, da si spet telo mal okrepim, ne pa zdj d bi postala taka kot sm bla, kr taka vem d ne bom nikol več. Na sploh pa moraš bit zadovoljn sam s sabo, če hočš bit srečen. In js vem d sm se fuuul obremenjevala, ko sm bla v srednji pa sm mela 60 kg pa so kaki fantje zajebaval al pa kake suhice, pa k se tko zdj obrnem nazaj pa vidm kaka budala sm bla d sm se zard tega obremenjevala pfff, škoda res, ampak me je pa fant pač mau postavu na realna tla, me naredu močnejšo in bol samozavestno tko da sm zdj čist zadovolna pa čeprov mam ogromno kilc. se tolažm s tem d mi jih noben ne bi dau tolk k bi me vidu. Mam pa res tapravo guzo. pa jošeke so tud preveč velke ratale, iščem modrc pa ga ne najdm idealnega. ok, dost, ka sm začela nakladat.