|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mlade mamice
2.1.2011 12:07:13   
ninkica
Dan

Men je zadnič naredu we are sorry pa sem prekopirala in ko sem dala besedilo nazaj je tud smejkote dal -objavl.

Leja spi jaz sem posesala pa z možem sva mal dnevno prestavla,da je stajica bolj na svetlobi.user posted image

je imela 2 dni vročino od 37.1-37.7 pa je sama od sebe zginla pa pikice je dobila okrog ust pa pravijo da je to zarad zobkov.

Mi gremo vsak dan ven za kako urco le zdej nismo šli,ko je mela vročino pa kadar je prevelik minus pa če ni sončka.Je pa full rada zuni prec zaspi.

Mi smo tok jezni zarad tega kar se nam je zgodilo z omarco in pečico in zdej nimam pečice in HB dam lahko pečt k tašči v spodnji štuk,če je kaj potrebno.

Mi smo bli za NL doma,Leja je pančkala mi2 sva imela pa večer zase.In je blo zlo luštno.user posted image user posted image

Mi je dala včer mami sarme tko,da sam za Lejo skuham pire+špinačko.Popoldne gremo pa še k moji babici voščit pa k botrom od Leje.

Želim vam lep dan

Očkov in mamin največji zakladek:
Leja 15.6.2010

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
2.1.2011 12:30:07   
Aninchy
Hehehe, mi smo pa za staro leto in včeraj jedli sarmo user posted image user posted image moj oči jo zmeri nardi za novo leto in je njamsiiiii, ampak letos je bla mal pikantna, jst pa nism za take stvariuser posted image ampak dobr, vseen sm jedla, sam kruha sm trikrat več zrom pojedlauser posted image user posted image
Martin je pa dons jedu špinačo in pireuser posted image pa rumenjak zromuser posted image user posted image zdej se pa relaksira na postli, ker se je tok najedu da se še premikat ne moreuser posted image user posted image user posted image user posted image

ej ninkica sej ko kopiraš notr v oblaček za pisat so vsi smajliji, ko pa objaviš jih pa NIuser posted image a si ziher, da ti jih je objavlo??? ker men jih še dons niuser posted image ahh kaj čmo, RR je poln k Martinova plenica user posted image user posted image user posted image
lep dan user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu ninkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
2.1.2011 13:17:28   
Tincy90
Oojj!

Ma Ninč sj moj tud ni neki ful romantik al pa pač to skriva, še zdj ga nism pogruntala v 2 letih pa pol, tle mi je pa res uganka.user posted image user posted image se mi zdi k tko opisujš svojga, dobr ujela z mojim, da bi se skup našl bi po mojm mela kej za govort.user posted image

Biba - smeh!user posted image user posted image user posted image tud js nea vem kam spada kiri smejko.user posted image user posted image drgač pa, če ti pupika že hoče hodit NE kupuj trdih čeveljčkov oz takih s trdimi podplati, zdj ko se uči hodit in se nogica še razvija ji obvezno nabavi mehek podplat, neki u tem smislu:

http://www.biosvet.si/sl/index/product/id/179

Takle ma moja pikolina in so super copatki, res!user posted image glede podplatov ti pa tud pediatri svetujejo mehek podplat.

Aninchy glede hojice, pazi sm to d ti ne bo začeu po prstih hodt. To se je nam zgodil d je začela sm po prstkih se porivat naprej in smo jo dal takoj stran, sm se bala d bo zdj skoz tko po prstih hodila, ampak HB zdj lepo hod s celim podplatom.user posted image

Ninkica upam, da čim prej porihtate to smotano omarco in HB, da ni bla tamala tm kje blizu.user posted image

Nč, zdj pa grem gledat Kursadžije. So mi take face.user posted image user posted image user posted image

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
2.1.2011 13:36:41   
ninkica
Mi smo pojedli kosilo,zdaj še perilo zložim potem pa gremo po obiskihuser posted image

Aninchy čist zmero mi smejkote prekopira in objavuser posted image imamo pa zdej google chrome,ker je hitrejši.Na navadnemu googlu jih pa ni hotlu objavtuser posted image

pa-pauser posted image

Leja 15.6.2010

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
2.1.2011 17:07:57   
egleria
IZVIRNO SPOROČILO: Tincy90

Oojj!

Ma Ninč sj moj tud ni neki ful romantik al pa pač to skriva, še zdj ga nism pogruntala v 2 letih pa pol, tle mi je pa res uganka.user posted image user posted image se mi zdi k tko opisujš svojga, dobr ujela z mojim, da bi se skup našl bi po mojm mela kej za govort.user posted image

Biba - smeh!user posted image user posted image user posted image tud js nea vem kam spada kiri smejko.user posted image user posted image drgač pa, če ti pupika že hoče hodit NE kupuj trdih čeveljčkov oz takih s trdimi podplati, zdj ko se uči hodit in se nogica še razvija ji obvezno nabavi mehek podplat, neki u tem smislu:

http://www.biosvet.si/sl/index/product/id/179

Takle ma moja pikolina in so super copatki, res!user posted image glede podplatov ti pa tud pediatri svetujejo mehek podplat.

Aninchy glede hojice, pazi sm to d ti ne bo začeu po prstih hodt. To se je nam zgodil d je začela sm po prstkih se porivat naprej in smo jo dal takoj stran, sm se bala d bo zdj skoz tko po prstih hodila, ampak HB zdj lepo hod s celim podplatom.
user posted image

Ninkica upam, da čim prej porihtate to smotano omarco in HB, da ni bla tamala tm kje blizu.user posted image

Nč, zdj pa grem gledat Kursadžije. So mi take face.user posted image user posted image user posted image

se strinjam s tistim kar sem označila!user posted image
meni je fizioterapevtka tak razložila: če se otrok postavlja na prstke ga je treba popravljat, trd podplat pa ne odpravi problema ampak ga samo trenutno prikrije.. jaz sem jo ubogala in zdaj Patrik lepo koraka, nič več po prstkih user posted image pa tudi hojico smo hitro stran vrgli.. pa tudi otroke ne vodit za rokico, naj sami odkrivajo radosti hoje, ker če ne se preveč zanašajo na nas in ne znajo pazit nase.. takšni otroci so potem tudi bolj štorasti pri prvih korakih.. sem sama živ dokaz za to.. posledice pa so še vedno vidne..

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
2.1.2011 17:32:22   
Aninchy
hojca - nism z nekih rovt (sori če je kterauser posted image ), da ne bi vedla kok hojca "škoduje" tak da hvala za info.... sva pa midva z bratom oba hodla po prstih, s tem da on je bil v hojici jst pa ne. Tak da očitno to ni samo od tega.... Sicer mamo pa tisto s podnom, ravn zato, da samo sedi notr, da je mal "miru", ker stajce nimamo kam datuser posted image

tinč - tnx za link, morm počas neki tajga nabavit, ker se mi skoooos postavlja na noge in koraka, po tleh je pa mrzlo, ker je spodi kletuser posted image

ninkica - ne zastopim v čem je fora googla? sej nima nč skupnga z rruser posted image user posted image

sm mogla še vse enkrat pisat k nism kopirala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sm nardila tk rdeč k da mi je menstruacija na post ušlauser posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 2306
2.1.2011 20:00:28   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: egleria
pa tudi otroke ne vodit za rokico, naj sami odkrivajo radosti hoje, ker če ne se preveč zanašajo na nas in ne znajo pazit nase.. takšni otroci so potem tudi bolj štorasti pri prvih korakih.. sem sama živ dokaz za to.. posledice pa so še vedno vidne..

Tud to je res! Sm pozabila prej pokomentirat.user posted image se strinjam, pustte otroke, da sami racajo, pazte le d ne bo prehudih udarcev pa bušk.user posted image

Evo Ninči sm dala js mau menstrualno rdečo.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
2.1.2011 21:45:12   
biba88
hey mamice!!!!!!
moja čebela je začela konkretno puzat prej je šlo bolj v rikverc pa obračala se je zdej pa kr šiba
mi poa uživamo v skupnem večeru ati igra električno kitaro na suh iris pa zraven pomaga..sta tok luštna

kak ne veste kam pašejo smejkotiuser posted image po domišliji jest se skok smeejem
anincy res sem jih kupla zadnji teden...sem mela preveč hormonov in sem se počutla kot en drek in pol sem si hlače kupla in sem se dobr počtulaFAIL pa res škoda da nimam preveč evrčkov če bi jih mela preveč bi jih sigurno delila kero hojco maš to?

čeveljčki ninč in egleria hvala za nasvet o čevlcih bo mela kar mehke adidaske in all starke ki jih že ima ...po drugi strani sem pa jezna ker bi jih moj dragi kupu in jest bi jih zbrala kake lepepa naša se tut se na prste postavla in jo skos popravljam

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2308
2.1.2011 21:46:05   
biba88
okejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image 3x mi je napisu ue r sori!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

smejkoti k bi mogl bit notr so :user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
2.1.2011 22:15:15   
Aninchy
biba - tole mamo v modri barvi http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=213575 ampak na vogalih nima tk dvignjeno plastiko venuser posted image tuki tak čudn štrli, no pr nas pa neuser posted image sm jo pa vzela od kolegice k jo je par mescov nazaj uporabljalauser posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
2.1.2011 23:31:22   
donna22

IZVIRNO SPOROČILO: Aninchy

biba - tole mamo v modri barvi http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=213575 ampak na vogalih nima tk dvignjeno plastiko venuser posted image tuki tak čudn štrli, no pr nas pa neuser posted image sm jo pa vzela od kolegice k jo je par mescov nazaj uporabljalauser posted image user posted image

To hojico smo imeli tudi mi. Čudno štrli, ker je gor obrnjena in je v tem primeru kao zibka, če pa tisti spodnji del dol obrneš, pa je hojicauser posted image No, naša je bila v tej hojici bolj kot ne samo v zibki, hodila je bolj malo v njej. Smo jo kar ob kavč dali, pa je ob njem delala svoje prve korakeuser posted image

Srečno in zdravo 2011 vsemuser posted image
Jaz sem letos praznovala kot upokojenec, se mi res ni dalo in sem ob 2h šla spatuser posted image

ninkica, joj, kaj bi se lahko ta mali zgodlouser posted image Me je spomnila na naš primer, ko je bila Zala stara 1 mesec in smo bli na morju in ležale skupaj. No, moj pa je za nama na betonski zid dal brisačo in jo obtežil z dvema res težkima kamnoma. No, ko jo je jemal, pa je na kamne pozabil, je samo cuknil in tista 2 kamna sta padla na tla samo par cm stran od najuuser posted image Še zdaj naju zmrazi, posebej pa njega, ko pomisliva, kaj bi se lahko zgodilo user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2311
3.1.2011 9:52:33   
Izabelina
er naša je bolj mala pa suha in ne zgleda močna ampak je velika poa je 63.5cm in 6230g ima bolj mejhna

user posted image  kdaj je bla tok velka?? a zdej??

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2312
3.1.2011 10:36:53   
ninkica
hojla

aninch ne bi vedla kje je tle fora s tem Googlom in pa RR-jem.Ampak zdej mam Google Chrome in mi normalno kopira smeškote in tipka backspace dela k na navadnem googlu ni delaluser posted image

hojica jo bomo tud imeli..

donna HB,da se je tud pri vas tko končalo.Jaz pravim,da smo mel VELIKO srečo v nesreči.user posted image Sem pa najdla na netu,ko je šla družina nekam in ko nazaj prišli so jim vse Alplesove omare v dnevni sobi popadale na igralni centeruser posted image HB,da jih ni bilo doma.Je bilo pa vse sesuto,ampak jim Alples ni kril ničesar.user posted image

Grem počasi pripravt za kosilo potem pa se še tukaj oglasim.user posted image

Leja 15.6.2010

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 2313
3.1.2011 11:31:53   
donna22

IZVIRNO SPOROČILO: ninkica

hojla

aninch ne bi vedla kje je tle fora s tem Googlom in pa RR-jem.Ampak zdej mam Google Chrome in mi normalno kopira smeškote in tipka backspace dela k na navadnem googlu ni delaluser posted image

hojica jo bomo tud imeli..

donna HB,da se je tud pri vas tko končalo.Jaz pravim,da smo mel VELIKO srečo v nesreči.user posted image Sem pa najdla na netu,ko je šla družina nekam in ko nazaj prišli so jim vse Alplesove omare v dnevni sobi popadale na igralni centeruser posted image HB,da jih ni bilo doma.Je bilo pa vse sesuto,ampak jim Alples ni kril ničesar.user posted image

Grem počasi pripravt za kosilo potem pa se še tukaj oglasim.user posted image

Jaz že ves čas uporabljam Google Chrome in mi je v tem času, ko se vse pritožujete nad tem, da se je izbrisalo, mogoče enkrat izbrisalo - pa še to zato, ker je internetna povezava zatajila. Po moje je pač ta boljši brskalnik.

Ja, tudi jaz pravim, da smo imeli srečo oz. od takrat mislim, da ima vsak kar nekaj sreče v življenju. Kolikokrat rečeš, kaj vse bi se ti lahko zgodilo (ali pa tvojim bližnjim), pa se na srečo ni ...

(odgovor članu ninkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
3.1.2011 17:46:15   
Aninchy
daaaaaaan!

na hit se oglasim, prebrala sem, komentirat pa tak skor nimam kaj....user posted image

ninkica - po moje bi alples lahko kril v primeru, če ti njihovi delavci pridejo sestavit pohištvo... če si ga pa sam, pa logično ne bojo krili, kaj pa če je krivo to, da si ti smotan nareduuser posted image user posted image

se pa strinjam, ja, da mamo vsi kr velik sreče v življenju, čeprav se včasih sploh ne zavedamo...... Po eni strani je dobro, da si včasih mal zavrtimo film nazaj in si rečemo "kaj pa če?". ampak prepogosto si pa tud ni treba teh vprašanj zastavljat, ker pravih odgovorov itak nikoli ne dobimouser posted image

nič, lep danuser posted image

KJE PA JE tincy90????????? Menda še ni šla v Rimuser posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 2315
3.1.2011 19:04:40   
Tincy90

KJE PA JE tincy90????????? Menda še ni šla v Rimuser posted image user posted image

Bog ne dej!!user posted image je še prezgodi za Rim.user posted image bi pa šla kam na Havaje, ja. (sanja svinja o kukuruzu) user posted image user posted image ma dans sm neki lena za pisat, se mi nč ne da....bla bla bla, ne vem kaj naj napišm, se bom kr pospravla stran.user posted image jutr gremo pa končno po avto, evo to vam lahk povem.user posted image jea baby.user posted image user posted image user posted image

Grem js jajčka pečt.user posted image kokošja, da ne bo pomote.user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2316
3.1.2011 19:51:56   
biba88
izabelina ja tam nekje je velika kak cm gor al dol tehtali in merli smo se 3 tedne nazaj je pa stara zdej 7 mesecev in 4dni...ob porodu je bla velika 47cm in imela 2710g...tko da je bla že ob porodu ful mala...je pa drugač menda idealna glede na višino in težo...

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
3.1.2011 20:18:38   
Izabelina
izabelina ja tam nekje je velika kak cm gor al dol tehtali in merli smo se 3 tedne nazaj je pa stara zdej 7 mesecev in 4dni...ob porodu je bla velika 47cm in imela 2710g...tko da je bla že ob porodu ful mala...je pa drugač menda idealna glede na višino in težo...

eva je tok velka in težka zdej pri 3.mesecih... user posted image

kot mu je usojeno!

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
3.1.2011 20:33:08   
Tincy90
Važn d so otroc zdravi!user posted image user posted image

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 2319
4.1.2011 8:37:13   
nincy29
hey hey
najprej srečno 2011!
zdaj ko mi mali več časa dopušča bom se še jaz malo spet vključila v temo.

Hojica..mi je nimamo ker je nimamo kam dat,oziroma bi bilo brezveze ker se mali nebi mogu furat po stanovanju.jo imam pa pri mojih starših,še od sestre(ima 6 let) in nemorem rečt nič slabega o njej.edino tako je s hojico,neki časa je lahko otrok noter da ti kaj postoriš,tam do 30 min do največ 1 ure dnevno.kar je že več pomojem tut kar zaviraš otrok razvoj.če je otrok ful v hojici nemore se naučit plazit,vsajat na nogice dobim ravnotežja itd.poznam veliko primerov ko so otroke kar veliko časa imeli v hojici in ravno te stvari otroci niso znali ker se nikakor niso mogli naučit.meni je v razvojni že prej ko je mali 3 mesece imel rekla naj otroka imam čimveč na tleh.tudi če on nič ne dela,ampak tako bo začel hitro razvijat svoje sposobnosti.jaz sem ga itak že od začetka ful na tleh imela in se veliko ukvarjala z njim in se še vedno.mislim da je tudi to pripomoglo da se tamali tako hitro razvija.

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2320
4.1.2011 9:03:24   
ninkica
Jutro
Leja še pančkauser posted image mami pa na RRuser posted image

Naša je imela pri 6m 7970g in 67,5cm in je reku P da je v zlati sredini.Prej smo pa zmeri iztopal z višino in kg.Sej to ni važn kok je kater user posted image velik to se pokaže čez nekaj let al bo velik al majhen.

Imamo pa pestro glede te omarice tko,da smo učeri prav direktorja poklical,ker ta prodajalec v NM je obup od obupauser posted image user posted image bo že..

Grem narest zajtrk

Leja 15.6.2010

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 2321
4.1.2011 9:16:02   
Aninchy
Helou!!

madoniš, sm tok za cajtom... sm šele zdle ugotovila da mam tud google chrome (pa še čist zrom mozile je bla ikona)user posted image user posted image ampak nism neki navdušena zaenkrat.... morm se navadit al kajuser posted image na jetra mi gre, k smajlijev ne nariše ampak kr tto glupo kodo user posted image pa še tto črtico za pisat mi pusti pred smajlijem, ne za njim, tk da morm kr pazit... no sej se bom navadla, če res ni treba stalno popravlat, bo žeuser posted image user posted image grrrrr pa smajle mi tud v obratni smeri meče mahhh bo že....user posted image

ninkica - se vid, da sta naša dva kr "skupi" rojena, Martin je mel pri 6h mescih 7950g in 72,5cm, je kr podobno k tvoja pupa. Je pa tud pr nas tako, da je bil skos nad povprečjem, zdej je pa direkt "po reglcih"user posted image user posted image

biba - ja vi mate pa res tako malo bibouser posted image sej pol k bojo naši mal upočasnil rast, bo pa una turbo prižgala boš vidlauser posted image user posted image

buaaah morm it.... Martinu igralni center ni zanimiv niti 10 minut več - ker more LEŽATuser posted image

PAPAAAA

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu ninkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2322
4.1.2011 9:19:40   
nincy29

buaaah morm it.... Martinu igralni center ni zanimiv niti 10 minut več - ker more LEŽATuser posted image

PAPAAAA

haha..pri vas še imate igralni center?pri nas po 5. mesecu ni bil več zanimiv pa smo ga proč dali

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2323
4.1.2011 10:14:45   
Izabelina
IZVIRNO SPOROČILO: Tincy90

Važn d so otroc zdravi!user posted image user posted image

user posted image user posted image to je najpomembnejše... eni so mal večji eni mal manjši, zdravje pa sreča je pa najpomembnejše... Eva je bla rekorderka že ko se je rodila... je bla tisto noč največja in najtežja 53cm pa 3950g... ampak pol ko začnejo šibat okol se vse izenači približno!!!

jutrooo!!  midve sva na pouno boune, smrkava, kašlava k en star kadilc... sam ni kej je pač prehlad, k ga morva dat čez...

kaj boste dans jedle user posted image js nimam nobene volje po kuhanju...

kot mu je usojeno!

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2324
4.1.2011 10:41:46   
biba88
tincy se strinjam s tvojo izjavouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

anincy naša je res en pišek in me včasih prov panika grabi če je vse v redu...sam če pa gledaš kok je pridobila od poroda je pa čist v reduuser posted image sicer sva bla pa jest pa moj tu mejhna suha pa zanikrna otročkauser posted image user posted image zdej pa tut nisva velikana jest sem 160cm velka moj pa 172cm... moja pa tok uživa v igralnem centru ji namečem igrače in pol se tut po pol ure zamotiuser posted image
izabelina verjetno je bla vaša tut pri porodu večja in težja (se glede tamaline majhnosti včasih ful sekiramuser posted image )

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

dojenje
nosečka sem

koliko časa vi dojite vašega malčka?

2-3 meseca (18%)

do 7 meseca (19%)

do 1 leta (27%)

do 1,5let (16%)

2-3 leta (14%)

ne doijte (6%)

Število vseh glasov: 206

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!