Tincy90
|
Heeeeeeeej! Evo me, the old one is back. madonca sm misnla d bom že prej lahk kej napisala pa me tamala okupira oz je treba za njo laufat k gre tko hitr po stanovanju, še dobr d je mejhn flet. smo spale popoldne in tamala je presegla svoj rekord, spala mi je od 4ih do pol 7ih. vidm d bo lušno zdj zvečer k bo treba spat. ammm, ja kako temo je treba dat pa se bo spet začelo bolj čvekat. tud js pogrešam čvekanje u ful pa to. Kje ste kej ostale, egleria, donna, biba, honey itd.? Uff, dans me je tašča presenetla, je rekla da bo ona kupla še en voziček ta tamalo, če bo tamal v tem k ga ma zdj Alisa. D anj grem kr lepo u BC (tm smo že take redne stranke, sm vam pozabla povedat d ji je tašča kupila darilo u BC v vrednosti več kot 500€, kar je blo za moje pojme itak pretiravanje, ampak njej kej dopovedat je tud k da bi govoru zidu , anyway gremo na voziček nazaj) in si naj zberem enga k mi je ušeč in do vrednosti 200€. Ful dobr, ne? Zdj sm ne vem al bi raj kupla kakšnga za tamalga, če bi dobila kakega pametnega, če ne bom mogla pa enga bol u izi za tamalo. Je reku moj d bova kupla voz za 30€ za tamalo, unga čist navadnga pa sm se strinjala z njim, ampak veste d se taki ponudbi pač enostavno ne moreš upret. aja, pa vesela sm k sm dobila bone v vrednosti 30€ iz BC k sm nesla nazaj eno stvar k je za v avto, ko je otrok v avtosedežu in se neki prveže za moj sprednji zic, ona ma pa pol volan in s tistim regulira pesmice in pot na uni podlagi k je sprednjem sedežu. Še tle sm dobr skoz pršla. Ahaa, sm se spomnla zdj...kam boste šli kej na morje? Že kej razmišljate o tem? vem d je še mal zgodi sm sm se spomnla k je ena aprilčica nas že sprašvala kam bomo šle s tko mejhnimi letos. Nč, se še oglasm kej...naj katera vrže kako kost za glodanje, da bo spet čvek čvek čveeeeeek.