|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mlade mamice
7.1.2011 11:36:45   
Tincy90

IZVIRNO SPOROČILO: egleria

tincy super da sta uživala! js bi tuuuud user posted image

Ja pa pejta še vidva na kako sproščanjeeee!user posted image

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
7.1.2011 12:44:48   
egleria
IZVIRNO SPOROČILO: Tincy90

IZVIRNO SPOROČILO: egleria

tincy super da sta uživala! js bi tuuuud user posted image

Ja pa pejta še vidva na kako sproščanjeeee!user posted image

ni časa, niti financ.. mogoče pa dobim tudi jaz kakšno takšno darilo za rojstni dan user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2352
7.1.2011 22:40:31   
Aninchy
uuuu tinč user posted image user posted image user posted image tole je blo pa skor tu mač za en dan a?user posted image

egleria - jaja, sej jst vem, da mora on več jest, tud polento mu delam, pa je jst ne morem videtuser posted image ampak rib pa niti jst spečt ne znam, niti se ne bi ubadala s tistimi koščicami, da se mu še kaj ne zatakne user posted image za to bo ati skrbel.... (je kuhar drugačuser posted image user posted image ) ampak zaenkrat še p nismo prišli tak daleč... to bomo bolj poleti, ko bomo šli ribe lovit (jst fuuul rada lovim ribeuser posted image jem jih pa neuser posted image ampak fentat je pa ne morem, se mi smiluser posted image ) pa bomo mel piknik varijanto in to.... zdej si pa sploh ne predstavljam da bi not u stanovanju ribe vohalauser posted image user posted image

drugač pa jst v "prostem času" natepavam osvajalca, matr sm not padla, še dobr da prej nism vedla kok je to fajnuser posted image jah, iz ene obsedenosti v drugouser posted image user posted image

lahko noč!user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 2353
8.1.2011 9:40:06   
Izabelina
tincy: waaw, kašno razvajanje... res si mi gušte nardila...

no sam, da vam vrnem hehehe user posted image js sm za božička od user posted image dobila povratno letalsko karto kamorkoli v evropi v roku enga leta user posted image tko, da zdej iščem destinacije kam bi lahko šli...

drugač pa dobrojutro vsem!! Upam, da ste lepo spali, midve sva ble dans v postli do 9ih user posted image user posted image zdej pa zajtrk pol pa učenje user posted image user posted image user posted image

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2354
8.1.2011 21:00:54   
ninkica
Čer
Ste bile pa skromne s pisanjemuser posted image

Evo zdaj smo sploh danes prvič prižgal računalnikuser posted image
Cel dan neki počnemo pa z Lejo sva bili zunaj in popoldan sva spaliuser posted image Je pa fajn vreme zuni ampak,kaj ko ne veš kako se sploh oblečt pa kakouser posted image oblečt.

Jaz zelo rada kuham in pečem razne piškotke in peciva in zmeri imamo kaj novega na jedilnikuuser posted image

Tinchy user posted image za uživanjeuser posted image in izabelina user posted image za potovanje,dobro izberiuser posted image

nočko

Očkov in mamin največji zakladek:
Leja 15.6.2010

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 2355
8.1.2011 21:43:22   
Aninchy
izabelina - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce, na FB nujno rabim še glasove za nagradno igro za previjalno torbo!!! tiste, ki ste na FB, pa še niste lajkale, bi vas NUJNO prosla, da mi kliknete!! Več najdete na mojem profilu (Nina Šuler) Igra traja še jutri dopoldan, tak da hitrooooooo!user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu ninkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2356
9.1.2011 12:10:44   
ninkica
Dan

Kje ste vse?Ta tema zadnje dni kar samevauser posted image user posted image

Mi smo danes podrli jaslice.Zdaj kuham kosilo.Po kosilu naju pa mož pelje v slaščičarno na torticouser posted image user posted image spet bojo kg šli goruser posted image

Aninchy jaz nimam FB-ja tko,da nisem mogla dat glas..

lep dan

Leja 15.6.2010

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2357
9.1.2011 13:14:58   
Aninchy
hej!

jst sm tud podrla smrekco danes in jaslice...

sporočam, da SEM ZMAGALA in sem dobila torbo!!! user posted image user posted image user posted image no, jo bom dobila.....user posted image

Mi se gremo mogoče kopat pol.... čauuuu

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu ninkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2358
9.1.2011 20:55:31   
Tincy90
Heeeej!

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2359
9.1.2011 20:59:05   
Tincy90
Ma deeej, spet me RR heca!!user posted image user posted image

Očitno bom spet sm na hitrco kr mi žre živce!user posted image user posted image

Izabelina, aaaaa, js bi tud, ful dobr ej!user posted image user posted image user posted image uživajte kamor koli boste šli!user posted image user posted image

Ninča bravo tud zate in torbo.user posted image user posted image user posted image osvajalec, ka pa sploh igraš tm mislm kva delaš?user posted image

Evo naš očka ma konc dopusta in bom spet bol pridna z oglašanjem in pisanjem, da ne bom rabila sama sebe s seznama brisat.user posted image user posted image user posted image pa če mi bo ta RR normalnu delov, k če ne ga bom razbila!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pridne bodite!user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2360
9.1.2011 23:04:34   
Tincy90
Nočko.

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2361
9.1.2011 23:09:09   
Tincy90
user posted image

< Sporočilo je popravil Tincy90 -- 9.1.2011 23:11:19 >

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2362
10.1.2011 9:24:11   
Aninchy
heeeej

osvajec.si - k je reklama na POP TVjuuser posted image user posted image podobn k miljonar kao kviz sam da tekmuješ za ozemlja slovenijeuser posted image
mene je čist obsedu user posted image user posted image

šibam k ne morm pisat k sm bla učer na nohtih in se počutm k edvard škarjeuser posted image user posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2363
10.1.2011 10:37:44   
Izabelina
IZVIRNO SPOROČILO: Aninchy

heeeej

osvajec.si - k je reklama na POP TVjuuser posted image user posted image podobn k miljonar kao kviz sam da tekmuješ za ozemlja slovenijeuser posted image
mene je čist obsedu user posted image user posted image

šibam k ne morm pisat k sm bla učer na nohtih in se počutm k edvard škarjeuser posted image user posted image user posted image

hhaaah user posted image k edvard škarje user posted image user posted image

ja osvajalca sm pa tut js celo nosečnost igrala... zdej se mi pa ne da... pa itak se morm učituser posted image

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2364
10.1.2011 11:28:26   
ninkica
hojla

midve z Lejo sva že iz sprehoda prišli.Je blo fajn sam vreme je pa user posted image nek sonček je bil napovedan ,pr nas je pa tako,da sam še dž manka.

aninichy user posted image za torbo

Počasi sem dala kuhat kosilo,pa z Lejo avfne guncavauser posted image

pište kej

Leja 15.6.2010

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 2365
10.1.2011 19:31:48   
naja7
ka zdej babure, nobene nikjer???? no glih js se oglašam, k se mi še s prstom ne da mignt zadne dni, sem donc delala revizijo v moji omari in v omari od tamale.... bejba skor polovico cunj niti enkrat ni oblekla. Večino bodijev nosi tam od 6-9 mesecev eno trenerkico clo za eno leto... kolk so smotani k ne delajo enotnih velikosti, če neb probala bi itaq spet 3/4 cunj lahk samo nazaj zapakirala....
Moja omara se je tut drastično skrčla, bo treba u nabavouser posted image user posted image user posted image user posted image moj me zadavi da mu zdej rečem da rabim kako cunjo, kr po njegovem jih mam še preveč.... tko da bom mogla kr sama u šoping user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Zdej pa šibam kr bo počas čas da damo bejbo spat, če nebo prej dnevne skup pospravla tolk razgraja pa rit u zrak meče pa poskuša puzat pa se poskuša prevračat(ma očitno pretežko rit kr je nekak ne more iz boka na trebuh prekotalit če je ne prdržiš) mah bo že k bo čas, se ji nikamor ne mudi, mi je ravno mami razlagala, da js sem pr 5 mescih bla ravno 5 ur pokonc ostalo je blo sam spanje....

(odgovor članu ninkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2366
10.1.2011 19:43:08   
Tincy90
Heeeeeeeej!user posted image

Evo me, the old one is back.user posted image madonca sm misnla d bom že prej lahk kej napisala pa me tamala okupira oz je treba za njo laufat k gre tko hitr po stanovanju, še dobr d je mejhn flet.user posted image smo spale popoldne in tamala je presegla svoj rekord, spala mi je od 4ih do pol 7ih.user posted image vidm d bo lušno zdj zvečer k bo treba spat.user posted image ammm, ja kako temo je treba dat pa se bo spet začelo bolj čvekat.user posted image tud js pogrešam čvekanje u ful pa to.user posted image

Kje ste kej ostale, egleria, donna, biba, honey itd.?user posted image user posted image

Uff, dans me je tašča presenetla, je rekla da bo ona kupla še en voziček ta tamalo, če bo tamal v tem k ga ma zdj Alisa. D anj grem kr lepo u BC (tm smo že take redne stranke, sm vam pozabla povedat d ji je tašča kupila darilo u BC v vrednosti več kot 500€, kar je blo za moje pojme itak pretiravanje, ampak njej kej dopovedat je tud k da bi govoru ziduuser posted image , anyway gremo na voziček nazaj) in si naj zberem enga k mi je ušeč in do vrednosti 200€. Ful dobr, ne? Zdj sm ne vem al bi raj kupla kakšnga za tamalga, če bi dobila kakega pametnega, če ne bom mogla pa enga bol u izi za tamalo. Je reku moj d bova kupla voz za 30€ za tamalo, unga čist navadnga pa sm se strinjala z njim, ampak veste d se taki ponudbi pač enostavno ne moreš upret.user posted image user posted image aja, pa vesela sm k sm dobila bone v vrednosti 30€ iz BC k sm nesla nazaj eno stvar k je za v avto, ko je otrok v avtosedežu in se neki prveže za moj sprednji zic, ona ma pa pol volan in s tistim regulira pesmice in pot na uni podlagi k je sprednjem sedežu. Še tle sm dobr skoz pršla.user posted image

Ahaa, sm se spomnla zdj...kam boste šli kej na morje? Že kej razmišljate o tem?user posted image vem d je še mal zgodi sm sm se spomnla k je ena aprilčica nas že sprašvala kam bomo šle s tko mejhnimi letos.user posted image

Nč, se še oglasm kej...naj katera vrže kako kost za glodanje, da bo spet čvek čvek čveeeeeek.user posted image

(odgovor članu ninkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2367
10.1.2011 20:13:07   
Tincy90
Ajaa, sprejemam predloge za vozičke, če katera ve kater bi biu kej dobr za tole ceno do 200€, ne pričakujem da bo zdj ne vem kaj, ampak tko soliden pač. Hvala.user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2368
10.1.2011 20:59:20   
innes4
Tincy90...men je ta ful lep:
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=223185

no pa ta je ful zakon, sam se naklona ne da premikat..no obstaja že taka varijanta, sam je pa čez 200euruser posted image
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=205433

29.5.2010 je zame začel sijati sonček Tim***
21.5.2011 pa sem postala žena***
Vse lepe stvari se mi dogajajo maja <3<3

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2369
10.1.2011 21:49:39   
biba88
hello bejbe moje se javljam na redni raport !!!!
tincy jest bi ti svetovala quinyy zapp extra sam je cena 239 evrčkov in jest ga mam je zakon  drgače je pa men full dobr moon voziček marela je pa v BC 159 evrčkov http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=221146 tale je tut ful hud pa na malo se zloži...drgač mam pa jest zapp-a in je zakon se tok na malo zloži res je za mene vreden tok kešauser posted image

u glavnem men se nič ne da še pisat ne...tamala se je začela trmartuser posted image user posted image user posted image pa iz ihto se dere čew kaj ne dobi!!!! pa tko je bla pridna pa spala je po 12 ur zdej se pa zbuja ponoč joooj...tak je lep svet starševstvauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu innes4)
Neposredna povezava do sporočila: 2370
10.1.2011 21:58:41   
egleria
tincy moon fit, moon kiss, ali pa quinny zapp so zakon! sam pri zappu ne moreš naklona spreminjat. ful so prostorni, fajn vodljivi, lahki, na malo se zložijo, v glavnem vse naj naj!

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 2371
10.1.2011 22:00:43   
Tincy90
Ful hvala obema za nasvete. Sm počekirala in so mi simpatični tile vozki ja. Je treba it sm še u živo pogledat kako zgledajo. Sm pismo, nikjer ne piše če majo napihljiva kolesa al plastična kr plastičnih definitvno ne bova mela pa tud če bova mogla dodat cvenke.user posted image

Oh ja, trma, ne govor mi, kaj naša vse dela pa nori ej, mislm obup.user posted image res je lep svet starševstva, sploh od enga leta naprej do kakih 10ih let, ko upam da ne trmarjo več tolk.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 2372
10.1.2011 22:03:10   
Tincy90
Tud teb hvala egleria, ampak sm vidla d majo tile moon kiss plastična kolesa.user posted image drgač so pa lušni tud tile.

Sm našla tegale pr Pikapolonci, sm ne vem kaka kolesa ma.

http://nakup.pikapolonica.com/otroska-oprema/vozicki-in-sistemi/voziCek-kombiniran-dolby/15903831072915902

Mogoče katera pozna?

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2373
10.1.2011 23:10:21   
Aninchy
hej

tinča tegale sm jst hotla vzet za martina ampk me ni glih prepriču... kolesa so smotana, vem k ma kolegica skooor enakiga (brez tistga kao športnga dela)
drgač so men tele marele k so jih punce predlagale tud fulare všeč, ampak men fali k se ne da oporo za nogice dvignat.... kern ko leži otrok not se mi zdi k da je zlaman ko ma noge tk dol. sej k sedi se ne vidi. pa bicikli niso nč kej posebnga ja....

joj več jutr k mamo urko ker se je mali zbuduuser posted image svet starševstva p to...user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2374
11.1.2011 10:16:50   
Tincy90
Jutroooooooooooooooo!

Hopla črkice...
no grem še enkrat, dobro jutroooo!!user posted image user posted image

Ne vem od česa sm naspidirana kr sm se ponoč ustala spet ne vem kolkrat.user posted image ne vem kdaj se misl mene bog usmilt, res, k da sm taka grešnica.user posted image user posted image

Evo pr nas dž pada in je bedno vreme za popi*zdit! Hmm, sm ratala js zadnje čase preveč vulgarna al kako bi se izrazla s temi svojomi besedami?user posted image user posted image ah, je*bat ga taka sm.user posted image

Dans ne vem še kaj bo za jest, upam na kako musako, njama. Učer je biu pa tko doooobr golaž in makarončki.user posted image jooj, kako naša vse zapaca k je u stolčku to hrano k jo mi jemo.user posted image user posted image sm kar ne pride do stropa pa stene.user posted image je tok srčkana k hoče use potipat pa pol k ji daš u usta hrano, jo gospodična da vn pa prime v roke in si jo da še enkrat notr.user posted image user posted image

Pff, u petk mam cukr test, upam, da ne pogrnem.user posted image u prvo nism tko da upam, da bo tud u drugo dobr.

Zaenkrat sm dost naklomfala, zdj pa še ostale rito dvignt pa otročke zamotit medtem ko, da ve lahko napišete kak post.user posted image user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kako pripraviti otroka na rojstvo bratca a...
Prihod dojenčka je velika sprememba – tudi za starejšega otroka. Kako ga pripraviti, da se bo počutil vključenega in var...

bolezen
riba5

pri kerem mesesu je vaš dojenček dobil prvo bolezen npr

1 m (15%)

2m (5%)

3m (10%)

4m (8%)

5m (6%)

kasneje (55%)

Število vseh glasov: 184

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!