|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mlade mamice
4.1.2011 11:23:55   
Izabelina
izabelina verjetno je bla vaša tut pri porodu večja in težja (se glede tamaline majhnosti včasih ful sekiram )

ne se sekirat!!! eni so mali škrati drugi mal večji... strup je pa itak u malih flaškah user posted image user posted image se jo bodo usi bal k jih bo pokomandirala user posted image

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
4.1.2011 12:25:36   
Aninchy
IZVIRNO SPOROČILO: nincy29
haha..pri vas še imate igralni center?pri nas po 5. mesecu ni bil več zanimiv pa smo ga proč dali

v bistvu mam skos raztavljenega, uporabljam kr podlago. dons sem mu pa nad glavo neki z enim plišekom migala in se je fulare smeju pa sm misla da mu bo v IC všeč... jop, my baduser posted image drugač ga tud naš ne prenaša, ker more ležat, on pa ni šans da leži, clo sedenje je brezveze, on bi kr SHODU najrajuser posted image user posted image user posted image

biba - NE SEKIRI SE!!! user posted image Vse še bo.... iris po moje čaka, da bo mal kasnej bolj presenetla ko se bo kr naenkrat potegnlauser posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
4.1.2011 12:34:41   
nincy29
aninchy a kobaca se še ne?ja naš bi tut sam non stop stal in zraven korakce delal pa se kobacal po stanovanju.

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
4.1.2011 12:46:36   
Aninchy
nep, ne kobaca se... že nasplošno ni bil ljubitelj "pasenja kravic", ni šans na trebuhu bituser posted image zdej se pa že sam obrne na trebuh, pa mu je kako minuto zanimivo, pa brca z nogicam, pol se pa dere v stilu "mami pomagi"user posted image user posted image user posted image user posted image vragec maliuser posted image

joooj, glih sm ugotovila, da se mi mozol na BRADI delauser posted image user posted image

grema zdej mal ven na sončka, dokler je šeuser posted image čeprav se zna nazaj sam obrnat, ampak zakaj, če bo itak mami zrihtala

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
4.1.2011 12:48:20   
Aninchy
kA PA je to zdej en zmazek bil??? no tist besedil na konc, tam na vrhu pašeuser posted image user posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2330
4.1.2011 14:36:37   
egleria
aninchy sej se bo plazil, brez skrbiuser posted image patrik je tudi prej začel se na nogice postavljat. pa nama je potem z malo truda ratalo user posted image a v vozičku je še tak priden al je že začel razgrajat? user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2331
4.1.2011 17:18:25   
Aninchy
v vozičku je priden skos.... včasih bedi, včasih spi, če ni lačen, mu ni hudgauser posted image plazla se pa tud jst nisem kot otrok, sem že zdavnaj znala hodit, ko sem "pogruntala" plazenjeuser posted image pa zgleda bo pri Martinu enakouser posted image

jok se sliši.........user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 2332
4.1.2011 17:56:16   
egleria
jaz se tudi nisem plazila, Patrik se pa je.. je na fizioterapijah rekla, da je fajn če se splazi ker dobi določene spretnosti, stabilnost itd, s tem. ni pa nujno, lahko pač prej shodi, sam se je potem treba malo bolj trudit pri ravnotežju, padcih... v glavnem, Patrik je pač rabil malo dlje da je pogruntal kako to gre, ampak je šlo user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2333
4.1.2011 18:41:52   
ninkica
hojla
Jaz sem spekla palačinke za večerjo,so mi prav zadišale mmmmuser posted image

biba ne sekiraj se zaradi velikosti in teže Iris,ker če pravi P da je Ok je Ok.Vsak otročiček rabi mal ali pa več časa za kakšno stvar.Naša je dobesedno pravi akrobat in sam P je rekel,da je zelo razvita za 6 mesecev.Od kolegice ki je pa 2 dni stari od naše pa še ne sedi,se še ne obrača tudi igračk še ne prijema sama in mora zato hodt v razvojno..

Pri nas je tud v vozičku neverjetno pridna in skor zmeri zaspi v cca 5 min in spi tud po 2 uri ali večuser posted image ne vem ampak naša Leja je pravi zaspanček gre še po 3-4 krat dnevno spatuser posted image Zdaj je zaspala pa bo spala cca 45 min in bo ob 20.30h čist koma spetuser posted image user posted image

šibam..

Tinchy,kje se skrivaš?user posted image

Očkov in mamin največji zakladek:
Leja 15.6.2010

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 2334
4.1.2011 19:42:15   
naja7
oi oi, ka zdej ka dogaja ženske user posted image user posted image user posted image sem že včeri pisala, pa očitno ni objavlo mojga posta pa čeprav je napisalo, da je uspešno oddano....

uglavnem..... donc je prdirjalauser posted image ko hudournik tko da ne bomo meli nove pikice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sem pa donc zvedla da bo kolegica varvala sem bla tolk hepi, da sem kr šla pa ji vse moje revije pa knjige o nosečnosti skup nametala in sn prav začela podoživlat kolk je blo fajn..... tko da tinčula ti prav zavidamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ninkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2335
4.1.2011 21:59:00   
Tincy90
Sm preveč zmatrana zdj, tko da pokomentiram jutr kar je pa povem kako je blo dans. Sm tud žalostna kr je ena na forumu od mojih aprilskih sonosečk že kr rodila, fantka s 600g, ki se zdj bori z življenjem in potrebuje velik čudež...čist sm paf!user posted image user posted image user posted image pridne bodite...

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu naja7)
Neposredna povezava do sporočila: 2336
4.1.2011 23:07:07   
Aninchy
o moj bog.... sej nimam besed user posted image user posted image user posted image tole bi mogu bit pa res en VELIIIK čudež, da bi dete si opomoglo.....user posted image grem rajš spat

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2337
5.1.2011 20:13:32   
ninkica
Kje ste vse baburce??user posted image

Leja 15.6.2010

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2338
5.1.2011 21:14:39   
egleria
tukaj smo!
glih sem malega dala spat.. ma vročino in mamo kr pestro user posted image

(odgovor članu ninkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2339
5.1.2011 21:29:18   
Tincy90
Ta RR preklet ej! Sm tok se javm, da sm tuki nekje, me jezi k hudič tale RR k kr neki je*be!!user posted image user posted image ne morm ne barve zbrat ne nč, kr neki noooooooo...ta tedn sm bol odsotna tud zato kr ma moj dopust pa smo skoz nekje sm doma ne.user posted image user posted image sm pa tud super volje kr je mali korenjak od aprilčice danes mamico prjeu za prstek in je na kisiku tko da je zaenkrat ok in držim pesti d bo tud naprej tko!user posted image user posted image sj res, sm jezna na RR tko d grem.user posted image jutr pa razvajanje v dvoje, mmmm.user posted image

< Sporočilo je popravil Tincy90 -- 5.1.2011 21:30:22 >

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 2340
6.1.2011 10:33:10   
Aninchy
no, tinči, vidim, da se mate luštno user posted image pri nas je lep sonček, tak da že planiram sprehod takoj po kosilu....

kake ideje za kosilo za Martina?? Pojma ne vem več, kaj mu naj kuham, se mi zdi da skos eno in isto jeuser posted image

zdej sem sicer v fazi gledanja filmov... mam vsake tok časa eno obdobje, da pregledam filme še za par let nazajuser posted image sem gledla včeri sex u mestu 2 pa mi ni bil neki ekstrauser posted image mi je bil enka ful boljši, v bistvu je bla najboljša nadaljevankauser posted image user posted image sam se pa vidi, da so se te ženske zdej že kr "postarale", grdo rečeno, ampak se mi zdi, da 3. filma ne bouser posted image user posted image

zdej mam pa mal cajta, pa grem osvajalca špilat... čist me je prevzeluser posted image user posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2341
6.1.2011 13:15:06   
ninkica
Hojla

Mi smo učer dobil prvi zobekuser posted image user posted image user posted image user posted image

Tinchy uživajtauser posted image

Aninchy jaz sem danes Leji naredila:na malce olivnem olju sem prepražla čebulo,pol sem dodala purana,korenček,kolerabico in por in malce domače vegete in sem skuhala in pretlačla.Je blo men full dobr,tamali pa sploh.Učer sem ji za kosilo skuhala kuskus s cvetačko.
Imaš tisto veliko paparico za male papavčke?Če ne ti jo pošljem po emailu,če želiš..
In tukaj imaš ogromno receptov: http://www.kulinarika.net/baze/receptirezultati.asp?kategorija=12

Jaz sem dopoldne k se cunje sušila zamesila za kruh(dam na sušilca hajat)pol sem ga pa tašči nesla spečt,ker še nimam pečiceuser posted image

Mi gremo po kosilu tud na sprehod pa po med k sosedomuser posted image

egleria user posted image user posted image za Patrika

Leja 15.6.2010

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2342
6.1.2011 14:46:32   
egleria
aninchy sej js tud nimam idej za kuhat. sam juhice bi jedel. tak da jaz kar improviziram. pa kus kus ma ful rad, sam mu ga ne smem zmiksat. naredim mu pa včasih kakšno zelenjavno juhico pa dodam kakšne testenine ali pa rezance, včasih kr korenčkovo juho s pšeničnim zdrobom in kislo smetano, rad ma tudi kakšno piščančje meso iz juhe. še posebi če se ful razkuha da je potem mehko.. če pa ni juha pa ma rad "krompirjev zos", špinačko pa pire krompir (prej sem kr z aptamilom prelila ko še ni KM pil). največkrat pač juhice na 1000001 način user posted image
ninkica čestitke za prvi zobek user posted image

(odgovor članu ninkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2343
6.1.2011 17:32:06   
Aninchy
aaaaaaaaaaaaa hvala za recepte in za link!user posted image

ninkica - user posted image user posted image user posted image za zobek!!! naš ga je dobil že pri petih mesecihuser posted image zdej ma dva in zdej bo zgleda mir neki časauser posted image user posted image

egleria - ja vidim, da delam na podoben način kot ti.... delam zelenjavne juhe na več načinov oz. z različno kombinacijo zelenjave, al pa špinačo (AM) + pire + rumenjak (tu in tam), polento + mlek (AM), riž + mešana zelenjava + puran/piščanec, testenine + piščanec/puran + mešana zelenjava, pa kaka goveja juhica včasih, ampak ga ponavadi mal matra po njejuser posted image , v glavnem še vse kuhano.... zdej bo dopolnil pa kmalu 7 mesecev in moram počas začet tud pečt... piščanca pečenga je že probal, mu je blo všeč, zdej bo treba pa mal širit moje kuharsko znanje, ki je dobesedno na točki 0+ user posted image dokler ni blo Martina je bla pa čista NULAuser posted image user posted image user posted image mah, se vidi, da sem mela staro mamo skos doma, da nam je kuhala, zdaj pa tašča skos kuha in se itak niti nimam možnosti naučituser posted image mah, sej bo.... ko bom miljone zadela in na svoje šla, bo vse kuluser posted image user posted image

nč, šibam počas user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 2344
6.1.2011 18:30:53   
egleria
aninchy če ti po pravici povem, Patrik bo zdaj star eno leto in sploh ne je rad pečenih zadev, ker so suhe in mu ne grejo. se kr davi. tudi rižote ne je user posted image
edino mogoče popečen puran z smetanovo omako in širokimi rezanci.. sam more bit pa potem veliko omakeuser posted image tk da ti povem, dokler mu še juhice grejo mu jih kar kuhaj.. čez kakšno leto bo samo makarone jedel.. user posted image tak je pri večini ki jih poznam.. sam makarone hočejo jest.user posted image
kaj pa kakšne ribice si že probala mu dat? pa meni je ena znanka iz primorske rekla da oni ful ribje juhice kuhajo otrokom.. morem probat enkrat sam da recept dobim user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2345
6.1.2011 22:18:59   
Aninchy
ma jst sm dobesedno NOOOOORAAAA na suhe stvari!! jst bi lohk cel čas jedla zrezke pa krompir al pa riž al pa kaj tazga, sam de je na vilco in nožuser posted image user posted image pa brez omake, razn tatarskeuser posted image user posted image
ribe?? user posted image od rib jem samo zelenjavne, pa še to morjo bit "kvalitetne" (t.j. več zelenjave ko ribe)user posted image drugač mi vse smrdiiiiuser posted image tud morski sadeži, morska pica, školjkeuser posted image in je po eni strani kr hudo, ker moj je pa NOOOOR na te stvari in bi sam od rakcev in školjk živeluser posted image user posted image

Martin ima ful rad rižoto, tud ostale stvari ki mu jih dajem kamot poje, tud če so kr veliki koščkiuser posted image kupljenih kašic sploh noče več, ker so preveč redkeuser posted image user posted image tak da če kam gremo je skutica zakonuser posted image al pa jogurt al pa kej tajga.....user posted image

no, lahko noč vsem!

tinči - hmmm KAJ SE TI KAJ SLABO POČUTIŠ??? nisem navajena, da nisi "čveka"user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 2346
6.1.2011 22:56:34   
Tincy90
Olaaaaaaaaaaaaaaaaaa!user posted image

Amm, ja ninč bouna sm že od rojstva user posted image user posted image , drgač sm pa mal prehlajena še zmer, mal mam spremenjen glas pa smejm se hripavo k kak dolgoletn, star kadilc.user posted image

Mah, sj sm rekla d ma moj dopust in enostavno ni cajta za comp na sploh, ampak vas pa fuuuul pogrešam, tole čvekanje, se vid d nimam tuki nobenga blizu za kak čvek.user posted image

U glavnem ta tedn sm pršla na svoj račun, oujeah.user posted image najprej sm si dala duška po štacunah d sm nabavlala za novega lulija pr bajti bolje rečeno pr fletuuser posted image , pa za tamalo seveda tud, ne sme bit nč zapostavlena zard novega člana, pa zase sm kupila tud eno krilo tako fletno, ampak odraslo (itak k sm pa že mamiuser posted image ) pa en puli s kratkimi rokavi pa novo torbico mam.user posted image no moj dečko si je tud nabavu nove garderobe.user posted image ja pa nov avto furava in je zakooooon!user posted image lahk rečem d je bla super investicija, res zakon zakon. Tku mi je ušeč d odkar ga mava, od torka, se skoz sm furava usak dan.user posted image

Da vam še povem od danes: toplice - 1A!! Bože moj, kok sm bla k ptiček ej, res, po masaži pa pedikuri z nekim pilingom nog, omg da dol padeš. Če se da, si prvoščte to k to vam pa res ne sme bit škoda keša, za zdravje vse.user posted image no, najprej sva šla v kopel, ampak ta kopel ni bla vroča kot sm misnla d bo, je bla voda ok tko d sm lahko skoz notr ležala pa afne guncala z mojim.user posted image to je bla u bistvu velika kad z lučkami posuta s cvetovi vrtnic, po tleh so ble tud vrtnice pa svečke in pa nežno musko sva mela v ozadju in pa itak sama intima med nama, čisti mir, milina v glavnem. Tko d sva bla brez problema nudista.user posted image enkratno, sm je ful hitr minilo 45minut. Pol sm js šla na pedikuro, moj pa na masažo, po pedikuri sm šla pa še js na masažo, on pa na pedikuro. Masaža mi je najbolj pasala, ma ko šamar budali.user posted image user posted image sm misnla d bom za kej prkrajšana pa nism bla, sm najprej seela pa me maserala po hrbtu pa vratu, pol mi je pa dala postlo v tak bol pol sedeči položaj d sm lahko ležala na hrbtu in nadaljevala z msažo rok in nog. Ma super u glavnem, ne vem kdaj bova spet mela čas za kej tazga. Pol k bosta otroka mal večja najbrž.user posted image sm mal poročala tok d vam mal foušije nabijem hahaha lol.user posted image user posted image

Tamal že tok pridno brca usak dan d ma pravi rompompom skoz.user posted image user posted image

Tkole zdj pa grem, se moj odpravla v postlo pa grem kr hitr za njim, mogoče še kej fašem.user posted image user posted image

Nočko punce moje.user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2347
6.1.2011 22:57:22   
Tincy90
Ma dj kr neki spet serje s to barvo in z usem ta RR, majku mu poljubim!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2348
7.1.2011 11:21:51   
egleria
aninchy če ti nečesa ne ješ, tega otroku ne smeš pokazat. ker potem bo tudi on dobil odpor do te hrane.. mogoče te to zdaj ne skrbi, ampak fajn je če se navadi jest vse po vrsti. ne rečem da ga moreš silit al pa kaj. sam moreš mu pa dat možnost da poskusi vse kar je možno in da si sam ustvari svoj okus!
tincy super da sta uživala! js bi tuuuud user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2349
7.1.2011 11:36:03   
Tincy90

IZVIRNO SPOROČILO: egleria

aninchy če ti nečesa ne ješ, tega otroku ne smeš pokazat. ker potem bo tudi on dobil odpor do te hrane.. mogoče te to zdaj ne skrbi, ampak fajn je če se navadi jest vse po vrsti. ne rečem da ga moreš silit al pa kaj. sam moreš mu pa dat možnost da poskusi vse kar je možno in da si sam ustvari svoj okus!

Se podpišem pod tole! Js sm tud tkooooo zberčna, ampak otroku tega nikol ne kažem in tud ne mislm, če bo hotla jest kumare al pa karkol druzga kar js ne jem, HB sm d bo papcala, sj mi ta zbirčni nismo sami krivi d smo zbirčni, tko smo se navadl oz naučil od naših staršev.user posted image

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Prezgodnji porod zar...
Sledi operacija, strahu je bilo ogromno, saj nisem vedela, ali se bom po operaciji zbudila že kot MAMA ali še kot nosečk...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Ime za fantka
Pacota

Katero ime va je bolj všeč?

Lan (46%)

Lenart (22%)

Maks (33%)

Število vseh glasov: 237

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!