Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
bi jst tud poskusla..

se pa tudi meni zdi obupna. Kot, da morabiti res vse roza in modro. Sama sem imela kar veliko sreče, da sem v Avstriji nabavila kar nekaj kosov v rumeni barvi, kar sem pa dobila rabljenega pa je skoraj vse v modrem. Meni se pa zelena in rumena tako lepe kombinacije.
Očitno ji tist list papirja res predstavlja velik napor. Potem mi je pa še dala neko revijo o poroki. Še straši naju tako ne zaslišujejo, pa me bo neka referentka v javnem zavodu. Moj pravi, da se jezim po nepotrebnem, sm kaj čem, take zadeve me pač pogrejejo.
Saj zato pa se zdaj niti ne mislim sekirat ker bo fantek v vijoličastem vozičku, ker tudi če bi bil v modro oblečen, črni voziček bi ziher spraševali če je punčka.
(ne moja, jaz bom samo zapravljala)
al roza al plavo
jaz vstrajam pri nevtrali! =)
.
.
Na začetku še je imela par bodijev zelenih in rumenih, pa nekaj belih stvari, potem pa se je omara kar začela polnit z roza coticami
?! zaenkrat se vsem samo smejim
!
), vam želim, da bi čim bolj uživale in se imele maksimalno lepo!