|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   PP Pramette ali Venezia
7.8.2005 18:48:35   
Anonimen
Pozdravljene!
Ko sem bila že prepričana, da bomo za prvega :duda: kupili PP Pramette, sem vseeno vrtala dalje in iskala nove variante.
Na splošno še nisem slišala slabe besede čez ta voziček, pri vsem skupaj me moti samo to, da ima posamezna ročaja in ne prečke ter da se ročaja ne obračata naprej/nazaj. No, tudi cena je kar visoka.

Sem pa slučajno v eni trgovini videla model Venezia, ki reši oba problema glede ročaja. Se pa ne zloži kot marela. Ker sem našla zelo malo mnenj o tem vozičku, mi prosim pomagajte, če ga poznate.

Seveda ne pride v poštev samo PP. Ali sploh še obstaja kak voziček, ki ima malo manjša kolesa, je lahek, dobro zložljiv in se mu obrne ročaj naprej/nazaj (rada bi ga s posebno torbo uporabljala že od začetka)??? Primer je recimo Hauckov Denver 6, ampak ta voziček ima menda 16 kil!!! Preveč. Še kak drugi, ki bi se ga splačalo pogledat?

Vem, da sem zahtevna, zato pa vam bom toliko bolj hvaležna za odgovore.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   PP Pramette ali Venezia
7.8.2005 20:37:08   
Anja
Venezia ima iste kvalitete kot PP P, vsaj po moji presoji.

Tudi meni je V vsec, a je ne bi imela, ker hocem, da se vozicek zlozi v obliki marele, tako, da zasede cim manj prostora.

Aja pa pri PP P mi je vsec se to (to mi je bistveno), da se rocaji podaljsajo (kar meni silno odgovarja zaradi moje visine). Pri ostalih vozickih mi je tako... kako naj recem...premali so mi...:ups:

LP anja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   PP Pramette ali Venezia
7.8.2005 20:38:29   
lin
Meni je dosti boljši Premette,Venezia mi sploh ni všeč.
Kaj pa tisti model,joj nevem kako se mu reče tudi od PP in je enak kot Plico od PP samo da ima prečko in se vseeno pol zloži v marelo?Poglej na sonček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   PP Pramette ali Venezia
7.8.2005 20:40:59   
lin
Mislila sem model A3 od PP,poglej na sonček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   PP Pramette ali Venezia
7.8.2005 21:05:11   
lin
oči-videc!
Ne to ni Atlantico,Atlantico se nezloži v marelo temveč v knjigo(na večje).Je prav nov model A3,poglej na spletno stran sonček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   PP Pramette ali Venezia
7.8.2005 21:06:25   
lin
Je čisto enak modelu od PP Plico P3 samo da ima namesto dveh ročajev prečko in se imenuje A3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   PP Pramette ali Venezia
7.8.2005 21:09:05   
smrček
Sem zelo zadovoljna z uporabo PP Venezia. Z njim sem že naredila ogromno km in ga najmanj 100x zložla in napakirala v avto. Res pa je, da mi zasede kar veliko prostora v prtljažniku.
Zelo enostaven je za prenašanje po stopnicah, kadar otroček leži not: ima takšne luštne ročaje, da ga kamot primeš.
To, da se ročaj lahko obrne, se mi zdi pa zelo pomembno in se mnogokrat obrestuje.

Prijeten nakup želim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   PP Pramette ali Venezia
7.8.2005 21:48:55   
hajdi21
Tudi mi se še odločamo o nakupu vozička, to je prava znanost.

Načeloma mi je bolj všeč Venezia, ker mi košara od Pramette ni všeč, pa ne vem zakaj.
Res je, da se ne da zložit v marelo, ampak imamo malo večji avto, pa bo šlo. Všeč mi je ročaj, ki ga lahko obrneš v obe smeri.

Nekako sem bolj klasik glede vozičkov, pa prvega otroka pričakujemo, bomo videli, mogoče bo pa zdržal še kakšnega. Prebrala sem namreč ogromno razmišljanj in dobila vtis, da so Peg Peregoti kar kvalitetni.

Lp,

Hajdi21

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   PP Pramette ali Venezia
8.8.2005 9:05:00   
*maja
Evo iz prve roke izkušnje z Venezijo ;).

Mi smo ga imeli za našo prvo pupo, in lahko preprosto rečem SUPER voziček. Jaz sem bila z njim zelo zadovoljna in mi je še sedaj žal da sem ga potem prodala :( . Je pa res da se ne zloži na marelo, ampak se zlaga kot knjiga, tako da zavzame kar nekaj prostora.

Aja kar se pa tiče A3 vozička, se ga ne zlaga kot marelo, ampak se ga zloži ravno tako kot Venezijo in je zložen še celo malo večji, ker je širši. Se ravno v petek bila v Mami in mi je prodajalka pokazala tudi zlaganje tega vozička, ker je meni tudi všeč, ampak jaz sem se potem odločila da kupimo P3 ravno zaradi zlaganja.

Evo to je to.
LP Maja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   PP Pramette ali Venezia
8.8.2005 9:13:13   
Anonimen
Hvala za vse te odgovore. Mislim, da bo Venezia, če bo PP. Bom pa probala alternativo še med drugimi znamkami najt.
Pa malo odvisno od akcije v septembru, če bo Pramette full bolj ugodno.
Ja, pa prej bo treba kuferam sprobat, ampak se mi zdi, da bi v focusa moral it vsak voziček. Drugo pa je, če ti ves prostor zasede :(

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   PP Pramette ali Venezia
8.8.2005 10:10:46   
hajdi21
Someone,

tudi midva imava Focusa, pa sem ga že sprobala in gre lepo notri. Če imaš slučajno slovenski katalog Peg Perego, lahko pri obeh vozičkih (Pramette in Venezia) zgoraj desno vidiš dimenzije, ko sta zložena. In kolikor vidim, zavzame Venezia kar malo manj prostora kot Pramette. Zanimivo, ne?

Zanima me še samo, kje ga nameravaš kupiti? V SLO? Če so pa tako dragi! Mi šibamo enkrat tedensko v Avstrijo, če bi v Toysu slučajno naleteli na Venezio, pa še ni bilo sreče. Imajo zelo malo Peregotov, skoraj nič. So pa zgoraj dosti cenejši.

Sem pa ravno v Toysu prejšnji teden gledala enega, ki ima vse troje v kombinaciji (košaro, športni in še lupinica), zelo podoben Venezii, bila je neka avstrijska ali nemška firma, pa je bilo vse skupaj 330 EUR. Kar nisem mogla verjet, ampak, ker so ravno zapirali trgovino, ga nisem uspela čisto sprobat. Samo športnega sem malo peljala po trgovini, pa je bil ravno tako dobro vodljiv kot Venezia.

Lp,

Hajdi21

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   PP Pramette ali Venezia
8.8.2005 11:41:06   
Anonimen
Ja, hajdi, dimenzije se tudi meni zdijo zanimive. Razlika je le v širini, pri Pramette se le-ta zmanjša, pri Venezia pa ostane enaka. Je pa zato potem krajši.
Glede cen v Avstriji pa se ne strinjam. Priznam, da sem gledala samo v Kiki, kjer je bil Pramette občutno dražji kot pri nas. Tudi Pliko kompletni sistem je bil dražji.
So pa cenejši drugi vozički. Saj pravim, zelo blizu želenega je Hauckov Denver, ki stane v Toysu 130€, pri nas pa 60.000!!! Ampak tukaj pa se mi zdi zelo pomembna teža, PP imajo okoli 10 kg, ta pa 16. 6kg se mi ne zdi zanemarljivo!
Se odpravljam v Graz, da malo naštudiram ponudbo. Zato bi rada prej imela čim več variant, da ob priliki brez pomišljanja kupim.

Baje tudi v Italiji ni bistveno ceneje. Pri nas uvoznik napoveduje akcijo konec septembra, do takrat lahko še komot počakam. To velja za Pramette, upam, da bo tudi Venezia kaj ceneje. Najcenejše sem videla v Pikapolonici, 68.000 - 10% gotovinskega popusta. Verjetno se da enako dobit pri uvozniku.

Do decembra je še nekaj časa, upam, da najdem, kar iščem.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   PP Pramette ali Venezia
8.8.2005 13:44:17   
hajdi21
Želim ti veliko uspeha pri iskanju in da bi res dobila tisto, kar si želiš.

Jaz sem v Toysu gledala tega:
http://www.toysrus.at/index.php?mapid=5&produkt=2703&details=1&PHPSESSID=a05b686713d4e283d836edff5b18e938

Tukaj je vse zraven. Ne vem, ne vem.... najrajši bi Venezio, samo, da ne bi bila tako draga.

Lp,

Hajdi21

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   PP Pramette ali Venezia
8.8.2005 16:26:57   
Anonimen
Hajdi, ima ta v Toysu tudi lupinico v tej ceni? Če ne, je precej dražji od Venezie. Tudi če gledam samo športni del, se mi zdi slabši kot Pramette, pa ista cena. To bi bilo treba v živo videt. Sem se že odločila - v soboto greva v Avstrijo po ogledih.

Hajdi, do kdaj rabiš voziček?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   PP Pramette ali Venezia
8.8.2005 21:55:20   
hajdi21
Ja, v to ceno je vključena tudi lupinica (tako nama je povedal prodajalec). Sva pa bila z dragim ravno danes popoldne v Avstriji, pa sedaj vem, zakaj je tako poceni. Ogrodje ni preveč trdno, na določenih šivih je že razparan, pa tudi okreten ni tako kot Venezia ali kateri drugi Peg Perego.

Nato sva šla še v Kiko, kjer imajo res večjo izbiro vozičkov kot v Toysu, cene pa tako zasoljene, da se Baby Center lahko skrije pred njimi...

Ker sva imela vsega polno glavo, sva na koncu še enkrat zavila v Baby Center v MB in še enkrat pregledala Venezio (razstavila, sestavila,.....). In verjetno je odločitev kar padla. Cena Venezie je 68.000 SIT, če plačaš z gotovino, dobiš še 5% popusta. Ker so imeli samo eno barvno varianto, midva pa želiva Blue Moon, ga naročijo, in ko ga dobijo, te pokličejo po telefonu in ga prideš iskat. Takrat ga tudi plačaš. Čez 14 dni bo celo možno plačilo na obroke z vsemi kreditnimi karticami, tako je rekla prodajalka. Do sedaj so imeli le Diners in American Express.

Je pa fora pri Venezii v tem, da ne rabiš košare, ampak je samo prevleka iz blaga, ki se z zadrgo pritrdi na voziček in zgleda, kot da je to košara. Otročka niti pod razno ne more zebsti v tem. Ker pa sem tudi jaz decembrka, bom notri podložila le eno tanko dekico, pa bo. Jaz sem prej videla samo športni model brez te prevleke, zato nikakor nisem imela prave predstave. Samo še lupinico za v avto (ali na voziček), pa bo. In to vse za 95.000,00 SIT.

Mislim, da sva se z mojim že kar fiksno odločila, ker imam res dosti skakanja in iskanja ustreznega vozička. Prepričana pa sem, da je zelo kvaliteten in se ne bojim, da ne bi zdržal še kakšnega naslednika.

Lp,

Hajdi21

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   PP Pramette ali Venezia
9.8.2005 8:01:03   
Anonimen
No, hajdi, mislim, da sva pri istih zaključkih. Torbe res ne rabiš, mogoče bi bilo fajn kako ovčko spodaj not dat, ko imava ravno decembrčke. Čeprav, po pravici povedano, se mi zdi, da pred pomladjo kaj veliko ne bomo ven hodili. Mi živimo v LJ, kjer je pozimi obupen smog in neprehodni (kaj šele prevozni) pločniki, tako da....
Sicer pa sem Mariborčanka in ti moram povedat, da sem v soboto bila malo v mestu in v Pikapolonici nudijo 10% gotovinski popust na isto ceno. In ti ravno tako naročijo želeno barvo in nudijo obroke. Če ti to kaj pomaga, pojdi pogledat. Nasproti NKBM, mislim da je Svetozarevska (joj, ulice v MB, se vidi, da sem že ohoho let v LJ).
Ker pa se tako zelo ne mudi, bom jaz čakala september, ko uvoznik napoveduje akcije v svoji trgovini. konkretno za Pramette, ampak upam, da se bo dalo za Venezio tudi kaj zmenit.


Evo, debata končana :) Čeprav vem, da mi ne bo dalo miru in bom iskala še podobno varianto med drugimi znamkami. Sem pa že zdavnaj pogruntala, da so tisti nekateri cenejši vozički vsaj tako dobri (ali boljši), vendar ZELO težki.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?