zaljubljena23
|
egleria, evo porodno in slikice... vglavnem imela sem fenomenalni porod,grem rodit se enkrat takoj haha..moj se ob 10 zvecer vraca iz sluzbe domov,jaz sem mu hotela it naredit vecerjo in ob ugasanju prenosnika iz elektrike ven,me kot strela z jasnega oblije voda..klicem mojega,ki je ze skoraj doma,pomaga mi obleci in me odpelje v p..noter sem prisla malo pred 11 zvecer,brez popadkov,zato mojega posljejo domov,z babico urediva papirologijo,medtem sem bila priklopljenj na ctg..ko to uredijo,me posljejo v porodno pocivat,malo pred polnocjo pa so se priceli moji popadki..hodit nisem se smela,morala sem lezati na boku,kjer so popadki kar boleli,tako dj ko je Babica prisla poslusat srcka nasega skratka in sem se morala vleci na hrbet,je bil pravi balzam...nato sem poklicala mojega,da je prisel nazaj,dobila sem ze dovoljenje za predihavanje popadkov tudi sede, nekaj popadkov sem predihovala in tudi potiskala cepe,sam koncni iztis pa je potekal na postelji..malo smo bili dolgi pri iztisu,saj sem imela kratke popadke,ampak ob 3.59 je nas nej prikukal na svet.dobila sem nekaj notranjih sivov,saj me je malo raztrgal..okrevanje po porodu je ekpresno,sploh se ne opazi da sem bila sivana in da sem fasala hemeroide...