|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: januarke 2011
3.1.2011 21:43:57   
Putka
Matre, dedek Mraz ni nič tale RR obiskal, še vedno nagajauser posted image

Če se jaz kaj dobro spomnim, bolj aktivno črevesje na koncu pomeni, da se bliža porod, vse mišice se bolj krčijo, tudi črevo..

Pika27
, ti bom sms spustila, pače bom imela čas ali pa če boš ful dolgo čakala, se dobiva. Saj najbrž mi ne bo treba 4 ure v 4.štuku sedet?

Katja85, tole z gimnastičarko me je nasmejalo, sem bila 10 let trenerka deklic. Jaz se še umijem težko, trebuh mi je tako naprej zlezel, da se počutim kot jajce, ki se lahko vsak čas prekucne

No, torbo sem pripravila. Zdaj moram samo še oblekce za domov iz P za malega skompletirat..

Modrc preko da-da: koliko časa traja, da pošljejo? Ker so danes o neki angleški strani punce govorile, pa so eni zelo podobni, samo še več barv imajo... Bi prvo tega Carriwell sprobala, pa potem še kakega iz UK naročila, poštnina je 1 funt

Takle za 25 funtov:
user posted image

(odgovor članu jmpolona)
Neposredna povezava do sporočila: 4426
   RE: januarke 2011
3.1.2011 21:51:34   
rdečebela
ja to tud mene zanima, jst sm jih tud gledala dns na da-da, pa sm še obkljukala, pol pa skenslala naročilo-tipično moja potezauser posted image
ker sem razmišljala, če bom drug tedn spet v lj bi jih lahko šla nabavit v trgovino. Ampak vprašanje če bi dobila kakšne fajne, za te ste pa rekle da so zakon...
putka ful dobra varjanta, če je sam 1 funt poštnina. jst si še zmer ne upam iz tujine naročit no, tak da bom najbrž res kar prek da-da. Kolk jih je pa smiselno imet?

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 4427
   RE: januarke 2011
3.1.2011 21:53:36   
Anonimen
OJOJ!!! Kok ste se razpisale user posted image

Sem se komaj pretolkla čez vse user posted image Pa itak sem bolj kot ne samo preletela kaj in kako user posted image
No jutri imam pregled v P in verjetno ostanem notri. Če bom odprta, je rekla, da grem v porodno, sicer v sredo zjutraj začnemo s svečkami user posted image DRŽITE PESTI DA BO ČIMPREJ KONEC!!!
Putka, tvojo telefonsko imam, tko da bom kar tebi obvestila pošiljala, ok?

Če bo še kera jutri v P pa naj me za rokav pocuka - jaz sem tista najbolj glasna user posted image in okrogla (dobesedno) user posted image

Zdej bi se pa mogla it malo zrihtat še - noge depilirat, tamalo sfrizirat (to dela moj dragi), perilo moram še zložit in descu pripravit cunje za tamalega, torbe morm še spakirat,... Dela še ogromno, meni se pa nič več ne da user posted image   Danes sem mela pester dan user posted image


(odgovor članu Putka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4428
   RE: januarke 2011
3.1.2011 21:59:31   
planikica
Pošteno sem se nasmejala. Neskončno me matra vprašanje urejenosti tam spodaj, ker se blazno slabo počutim "au naturel" user posted image Že to, da vidim, da nisem edina, mi malo pomaga. Kmalu bo spet akcija user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4429
   RE: januarke 2011
3.1.2011 22:00:31   
rdečebela
aja, saj res putka kaj je že blo s temi telefonskimi? a to jst tebi svojo napišem na zs in ti sporočim ko bo kaj konkretnega al kako je že blo rečeno? 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4430
   [Brisano sporočilo]
3.1.2011 22:18:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4431
   RE: januarke 2011
3.1.2011 23:26:20   
Anonimen
Zaradi neurejene sladkorne user posted image   Menda bi bla pupa prevelika, če bi čakali do roka ali dlje user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4432
   RE: januarke 2011
4.1.2011 0:29:16   
gaya24
Še en kinder jajc tukaj! user posted image

Ma, dans ste pa napisale....sem brala pol ure, da sem prišla skozi.

putka, hvala za lepe želje.

Js sem pa mela obiske do 11h, so prišle kolegice. Smo jedle pa pile (js sok, da ne bo pomote user posted image ).

Jutri pa pregled....komi čakam, ko bom kg vidla zdej po novem letu user posted image . Mam jutri sadni dan v planu, ker bom ziher ful zatečena zjutri zarad današnje večerje (pizza).

Zdej mi pa že eno uro kr naprej trebuh otrdeva....spet ti lažni popadki, naj me tej pravi zagrabijo, če me že morejo.

br: Midva sva imela do 2 tedna nazaj eno ime pripravljeno, no zdaj pa imava tri, ker ne veva kaj mu bo najbol pasalo. Boma počakala, dokler da ga vidiva, vidva pa tud pomojem najbolš, da ga vidita in potem se odločita, je pa fajn, da bi imela imena, ki bi se vama obema nekak dopadla. Tolk le glejta, da ga ne bojo na upravni enoti izbraliuser posted image user posted image user posted image . Hecam se, da mi ne boš zamerla.

Zdaj pa si skuham še eno šalco čaja iz malinovih listov, pol pa spat :).

Lepo spite in čim manj premetavanja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4433
   RE: januarke 2011
4.1.2011 0:43:21   
spaghetek

IZVIRNO SPOROČILO: planikica

Pošteno sem se nasmejala. Neskončno me matra vprašanje urejenosti tam spodaj, ker se blazno slabo počutim "au naturel" user posted image Že to, da vidim, da nisem edina, mi malo pomaga. Kmalu bo spet akcija user posted image


Jst sem v sredo narocena pr frizerju, v petek pa pr kozmeticarki na voskanje tko da ne bom lih cela kosmata strasla po porodnisnici. Upam sam, da bo dete do petka se notr ostalo.

Sicer pa so mi povedal na pregledu v ponedeljek, da je obrnjeno dete posteriorno (hrbet na hrbet) in zdej moram na vseh stirih viset cim vec, da bi se mogoce obrnlo, ker ce ne potem je porod veliko daljsi in bolj bolec, da ne govorimo o tem, da se poveca moznost asistiranega poroda oz trganja. Drzite pesti, da se bo obrnlo dete.

(odgovor članu planikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4434
   RE: januarke 2011
4.1.2011 2:27:37   
gaya24
IZVIRNO SPOROČILO: spaghetek


Sicer pa so mi povedal na pregledu v ponedeljek, da je obrnjeno dete posteriorno (hrbet na hrbet) in zdej moram na vseh stirih viset cim vec, da bi se mogoce obrnlo, ker ce ne potem je porod veliko daljsi in bolj bolec, da ne govorimo o tem, da se poveca moznost asistiranega poroda oz trganja. Drzite pesti, da se bo obrnlo dete.


Moj prvi user posted image  je bil tako obrnjen, so se potem zaradi tega in ker je bil zelo velik odločli in mi naredli CR. Upam, da se ti še obrne, če ne pa bojo že on vedli kako ukrepat, zato so pa tam, tako da brez panike.

Juser posted image s sem user posted image pa zdaj 2h s kolegico iz zg čvekala na fb-ju. No, zdej grem pa v mižule.user posted image  Upam, da vse super spite!

(odgovor članu spaghetek)
Neposredna povezava do sporočila: 4435
   RE: januarke 2011
4.1.2011 7:34:13   
jmpolona
Glede spanja.
No očitno na mojo hčerko, na user posted image in name tale današnja luna porazno vpliva. Mala se je zbudila najmanj 5× (že dolgo dolgo ne tolikokrat), pol me je še pikec v trebuhu brcal, pa še nekaj me je špikalo, tako, da sem se bolj obračala in mučla kot pa lepo spala.
Pa ravno včeraj sem se pohvalila kako dobro spimuser posted image
Me je pa tako špikalo, da sem misla, no zdaj bomo pa kmalu v P šli, pa očitno še ni moj čas.

(odgovor članu gaya24)
Neposredna povezava do sporočila: 4436
   RE: januarke 2011
4.1.2011 8:02:22   
darchy82
živa25 vso srečo danes v P user posted image user posted image user posted image . Upam, da bodo kmalu vesele novičke user posted image .

Vidim, da ste se razpisale glede friziranja. Jst zadnje čase probavam z ogledalom, ampak je kar mal problem, ker mi bolj slabo pomaga, tako da ponavadi še moj user posted image malo vskoči zraven. Se pa drugače sploh ne sekiram, kakšna se jim bo zdela moja frizura v P, ker so tam verjetno navajeni čist vsega.

Dons pa spet letim v LJ ker me čaka še zadnja kontrola na diabetološki in upam, da bo tale dieta zdržala še ta 2 tedna.

Pa lep dan vsem.

(odgovor članu jmpolona)
Neposredna povezava do sporočila: 4437
   RE: januarke 2011
4.1.2011 8:16:33   
NalLa
Dobro jutro!

A mogoče katera ve, če je v LJ. porodnišnici bankomat?

(odgovor članu darchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4438
   RE: januarke 2011
4.1.2011 8:41:49   
agataema
Dobro jutro,

no mi smo dopolnili 38. teden, začenjamo 39.ega. Ko sem bila pred tremi tedni hospitalizirana v P, sem bila prepričana da se bo ta otrok rodil prezgodaj. No zdaj pa mamouser posted image .

Noč je bila obupna, kadar sem se premaknila iz boka na bok sem prav slišala kako mi škrtajo kosti. Grozno.

Živa: upam, da boš danes že sporočila vesele novičke.

Jaz sem se za danes teden še naročila k frizerki, pa da vidimo če mi rata pridetuser posted image .

Drugače se pa meni zdi, da mi je trebuh ful bolj otrdeval par tednov nazaj, zdaj je pa vse umirjeno. Upam, da tole dete ne bo šlo na koncu še čez rok, ker glede na meritve bo imel potem 4,5kguser posted image .

Lp

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 4439
   RE: januarke 2011
4.1.2011 9:03:18   
briljantina
Jutro!

Naj se pohvalim - spala kot ubita.

živa25 - srečno, če ostaneš notri, če ne pa jutri, če ti res sprožijo s svečkami, želim čim lažji porod.
darchy, držim pesti tudi zate, dobra si, meni kakršna koli hrana ne vpliva več na povišanje sladkorja, se pa še kolikor toliko pazim, saj se moram. Nikoli pa nimam povišanega, četudi se malce pregrešim, tako da mislim, da je pri meni sladkorna že mimo.

Nisem vedela, da pogostejši obiski wc-ja (velika potreba) nakazujejo na začetek poroda. Me še nič ne špika, je pa res, da mi trebuh ornk otrdeva. Drugega pa nič. No, bomo videli, kaj se bo dogajalo, ctg imam tako ali tako šele v četrtek. Mogoče imam samo tremo, pa zato toliko hodim na wc.

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 4440
   RE: januarke 2011
4.1.2011 9:22:48   
br27
Dobro jutrouser posted image

Jaz sem tudi spala kot ubita, razen obiski wc-ja, sam sem takoj nazaj spala in to celih 9uruser posted image user posted image user posted image user posted image  - madona zdej bomo počas vse važne ratale, kolk spimouser posted image .
A ve to resno, da pogostejši obiski wc-ja (velika potreba) pomenijo začetek poroda?? Ker jaz že 5dni, no bom vidla danes, hodim za vsak ko nekaj pojem, al smo pa zdele vse tolk zafilane od praznikovuser posted image .
No glede imena ni več problema - oz. je še slabš, ker je moj včeri zvečer ko je pršu domov reku, da tk k bom js rekla tk bo!!! To pa men ni glih najbolj všeč, da se ne bo pol slučajno užaljenega počutu. Na konc koncu pa mamo še vedno našo zakonodajo in kaj se lahko zgodi, v najslabšem primeru bo Lojze al pa Franci - moji predniki so tudi imeli ta imena tako da user posted image  - šala, to bomo že zrihtal, da ne bo tkuser posted image

(odgovor članu briljantina)
Neposredna povezava do sporočila: 4441
   RE: januarke 2011
4.1.2011 10:10:15   
glicinija
Dobro jutro drage mje januarke!

Kavica za vse, za opravičilo, ker me kar nekaj časa ni bilo tukaj...
user posted image

A ste me kaj pogrešale? Sem imela kot prvo pestre priprave za praznike, potem pa smo se še predčasno odpravili v Rim, tako da od 28. 12. 2010 imamo za naju najlepšo punčo na svetu, ki sva jo poimenovala Živa user posted image . Je res cukerček, pridna, kar lepo spančka, dojenje nama je tudi steklo, tako da uživamo maksimalnouser posted image . Moj je zdaj na očetovskem, potem bo koristil še dva tedna rednega dopusta, tako da se bomo navadili na novo življenje v trojeuser posted image

Ker se je Živa rodila predčasno, je bila bolj drobčkena, 48 cm in 2700, verjetno je tudi zaradi tega porod bil čudovit, nič nisem bila rezana, počutim se super, že iz porodne bi komot šla sama peš na oddelekuser posted image .

V porodnišnici mleka sicer še ni bilo ne vem kaj, sem jo sicer vedno prvo pristavila, potem pa je dobila dodatek, ali na flaško ali pa na brizgalko. potem so mi dali Tamwtil, da je mleko steklo, od prvega dneva doma pa se samo dojiva, ne gledam nič na uro, ampak na povraševanjeuser posted image  V glavnem, ful pije, prav golta.... Čer katero karkoli zanima, naj kar vpraša.... Se ne spomnim, kaj bi še glede tega napisala... Sem enostavno presrečnauser posted image user posted image user posted image  Res ga ni lepšega, kot v naročje stisniti lastnega otroka....

Komentirala bom samo par malenkosti, kasneje več, ko bom imela malo več časa...

Modrček od da-da: uporabljam že iz časa nosečnosti, tudi zdaj, ko je mleko, je velikost super, se lepo raztegnejo, nimam res niti ene pripombeuser posted image . Zdaj imam tri, ampak bom po moje naročila še kakšnega, ker ne perem ravno nostop, pa tudi vidim, da se mi hitro popacajo z mlekom - ko se mala doji, ji včasih kar teče iz ust, pa gre malo na modrček in tak potem parkrat na dan in modrček res ni več za nošenje.... Glede na to, da mi ti idelano ustrezajo, ne mislim eksperimentirati in naročati drugje. Vsakič, ko sem naročila, sem dobila nekje v roku dveh dni, vedno vse BP, a tudi dosti raje naročam doma, se mi zdi lažje, tudi če slučajno želim naročeno vrniti.... Pa tudi njihove blazinice so mi enkratne...

Ajde, se beremo....

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 4442
   RE: januarke 2011
4.1.2011 10:44:48   
_CiCika_
Glicinija čestitke za hčerkico! Veliko cartanja in prespanih noči vam želim. user posted image user posted image user posted image

user posted image


Je pa res čudno, da se še noben januarček ni rodil v januarju...


_____________________________

Everything is possible.. if you just believe!

(odgovor članu glicinija)
Neposredna povezava do sporočila: 4443
   RE: januarke 2011
4.1.2011 10:54:22   
jakobinka
ISKRENE ČESTITKE GLICIJINA!

Uživajte maksilalno vsi trije

Kako rada slišim takšne zgodbe o porodih, mer je kar malo manj strah ko bo treba it. Pravzaprav že tudi komaj čakam, ker se že komaj premikam.

Modrčke od dada tudi jaz nosim že kar en čas. Imam 2, planiram pa naročiti še kakšnega, ker je res nesmiselno eksperimentirati. Pa še potem bodo uporabni. Prvega sem dobila takoj naslednji dan, drugega pa 2 dni po naročilu.

Glicinija, kako se je porod začel? Kako dolgo si bila v porodni?

(odgovor članu _CiCika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4444
   RE: januarke 2011
4.1.2011 10:58:21   
jmpolona
Čestitke Glicinija!
Res je super takole brat same pozitivne izkušnje - tako s porodom kot z dojenjem.

(odgovor članu jakobinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4445
   RE: januarke 2011
4.1.2011 11:12:41   
Lora83
Dan!!
Čestitke Glicinija za hčerkicouser posted image
Katera bo naslednja?user posted image
Tudi jst sem danes zelo dobro spala. Tako nisem spala že lep čas. Sem vsaj malo k sebi pršla. Komaj čakam jutri, ko imam pregled, CTG, UZ in ostale preiskave. Tako sem že neučakana, da vam ne morm povedat. user posted image Upam, da me kr notri obdržijo. Jst pa sem optimist ja.

Lepo se imejte in veliko se smejteuser posted image

(odgovor članu jmpolona)
Neposredna povezava do sporočila: 4446
   RE: januarke 2011
4.1.2011 11:12:55   
čebela adela
Glicinjija!

Čestitke za malo Živo!user posted image

Zdaj se pa počasi res začenja,..... Upam, da nas malo prehiti, da čimprej stisneva pikico k sebi !

lp in SREČNO vsem!

(odgovor članu jmpolona)
Neposredna povezava do sporočila: 4447
   RE: januarke 2011
4.1.2011 11:40:32   
pinky86


01.01.2011
 user posted image  Roksana3, 26 let, 2user posted image , 1 user posted image , Velenje
user posted image   PATRICIJA30, 33 let, Okolica Maribora
user posted image  lealea, 24 let, 1user posted image , 0 user posted image , Ljubljana user posted image

02.01.2011
  user posted image  3.tanci

03.01.2011
user posted image  mamica00,  3 user posted image , 2 user posted image , Velenje
user posted image Mojezlato, 1user posted image , Maribor user posted image
 
  04.01.2011
user posted image  honey 36 let, 2 user posted image , 1 user posted image  , Logatec
user posted image  ana19,  1 user posted image , 0 user posted imageuser posted image
user posted image  drobižek, Trbovljeuser posted image

05.01.2011
user posted image  Loni76, 33 let, 2user posted image , 1user posted image , Ljubljana
 user posted image  jmpolona, 30 let, 2user posted image , 1 user posted image , okolica Celja user posted image
user posted image  BAMBINA_, 27 let, 2user posted image , 1user posted image  
  user posted image  *miška*, 28 let, 1user posted image , 0user posted image ,  user posted image
user posted image   neža41,  4user posted image , 3user posted image , Primorska, user posted image
user posted image  brcica, 27 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Okolica Domžal
user posted image pinky86, 24 let, 1user posted image , 0user posted image  , okolica LJ
user posted image

06.01.2011
user posted image  Armstrong, 25 let, 1user posted image , 0 user posted image , okolica Kranja
user posted image   tjass, 30 let, 1user posted image 0user posted image

07.01.2011
user posted image  _mona_, 23 let,2 user posted image ,0 user posted image , Posavje

08.01.2011
user posted image  _CiCika_, 1 user posted image , 0 user posted image , Zasavje user posted image
user posted image   Katja85, 25 let, Šentilj user posted image

09.01.2011 
 user posted image  mami tiana, 31 let, 2 user posted image ,1 user posted image , Ljubljana
user posted image   chloe, 30 let, 2 user posted image , 1user posted image   
user posted image  Tanchi, 3 user posted image , 2 user posted image

10.01.2011
user posted image  ula30
user posted image  JB, 28 let, 2 user posted image , 1 user posted image
user posted image  anonimna,
user posted image , 1user posted image
user posted image  *tajda*, 28 let, 2user posted image , 1user posted image   user posted image
 
11.01.2011
user posted image  živa25, 25 let, 3 user posted image ,1user posted image , Šentvid pri Stični user posted image

user posted image  maggie27, 27let,
user posted image

user posted image   matejas, 32 let, 3user posted image , 2user posted image   user posted image
 
12.01.2011
user posted image   Nike78,  
user posted image   Chandra, 31 let  user posted image
user posted image   talika81, 29let , 2user posted image , 0user posted image   user posted image      
 
13.01.2011
user posted image  amelia  
user posted image  baby1978, okolica MB  user posted image
user posted image  anonimen, 2user posted image , 1user posted image   
user posted image  megiv, 30 let, Okolica CE
user posted image   bambina,  2user posted image , 1user posted image
user posted image   Morje06, 30 let, 2user posted image , 1user posted image    user posted image   
user posted image   mamuška13, 31 let, 1 user posted image , 0 user posted image

14.01.2011
user posted image   petral, 27 let, 2user posted image ,1user posted image Dolenjska
user posted image  briljantina, 30 let, 1user posted image , 0 user posted image  Trbovlje user posted image
user posted image  TMS82, 28 let, 1 user posted image , 0 user posted imageCelje 
user posted image  Vesnička, 28let, 1user posted image , 0user posted image , LJ user posted image
user posted image  doty1, 27let, 1user posted image , 0user posted image  , Ribnica na dolenjskem user posted image

15.01.2011
user posted image   roža03, 26 let, 5user posted image , 2 user posted image    user posted image
user posted image   Lu, 31 let, 3user posted image , 2 user posted image    
user posted image  NaILa, 2 user posted image , 1 user posted image
 
16.01.2011
user posted image  poka29, 1 user posted image , 0 user posted image
user posted image  spaghetek, 30 let, 1user posted image .0user posted imageAnglija
user posted image   Nina, 30 let, 2user posted image , 1user posted image

17.01.2011
user posted image   Lubici, user posted image , 1 user posted image

18.01.2011

user posted image  agataema, 2 user posted image , 1 user posted image ,Gorenjska user posted image
user posted image  gaya24, 27 let, 2user posted image , 1user posted image   
user posted image
user posted image  zarja86, user posted image
user posted image   Cofelle, 28 let, 1 user posted image , 0user posted image , okolica Žužemberka user posted image
 user posted image eminna, 21 let, 1user posted image , 0 user posted image  , okolica NG, user posted image

19.01.2011
user posted image  anerin, 3user posted image , 1user posted image
user posted image anny_, 23 let, 1user posted image , 0user posted image , Velenje user posted image
user posted image  ašat, user posted image
user posted image   dramica, 3 user posted image , 2 user posted image , user posted image

20.01.2011
user posted image  rdečabela, 24 let, 1user posted image , 0user posted image , Posočje
user posted image   jakobinka, , 1user posted image , 0user posted image    user posted image
user posted image   Inčika2, 27 let, 1user posted image , 0user posted image , Dolenjska, user posted image
user posted image  maja2e, 25let, 1user posted image , 0 user posted image ,  user posted image
user posted image  zmajchy_, 23 let, 1user posted image , 0user posted image

21.01.2011
user posted image  darchy82, 28 let, 2user posted image , 0user posted image okolica Žužemberka, user posted image
user posted image   Janci F, 2user posted image , 1 user posted image ,  user posted image
user posted image   planikica, 1user posted image , 0 user posted imageLjubljana

22.01.2011
user posted image   MojaV, 1user posted image , 0 user posted image ,
user posted image   mafika, 27 let, 2user posted image , 1user posted image , Ljubljana user posted image
user posted image  metuljcek, 31 let, 1user posted image  , 0user posted image    user posted image
user posted image   lorch, 2 user posted image  , 1 user posted image  , user posted image

23.01.2011
user posted image   štručka30,  Koper
user posted image   pujs666, 27 let, 1user posted image , 0 user posted image ,  user posted image
Lora83, user posted image

24.01.2011
user posted image  pika27, 28 let, 2user posted image , 1user posted image , Ljubljana user posted image
user posted image  čebela adela, 2 user posted image , 1 user posted image ,user posted image  
user posted image   benetke, 1user posted image , 0user posted image ,  user posted image

25.01.2011
user posted image  tinca minca
user posted image   januarcek2011, 2 user posted image , 1user posted image  , Gorenjska user posted image

26.01.2011
user posted image   jadrnica, 30 let, 2user posted image , 1 user posted image
user posted image  bim*bam,
user posted image  meti05, 3 user posted image , 2 user posted image , user posted image
user posted image    fabula 30 let, 1user posted image , 0 user posted image , okolica Ljubljana

27.01.2011
user posted image   ZOJA11, 34 let, 3 , 2 user posted image Gorenjska
user posted image  Putka, 3user posted image , 2user posted image , Ljubljana
user posted image
user posted image  br27 , 27 let, 4 user posted image , 0 user posted image , Žalec  user posted image
user posted image   piškamiška, 2user posted image  , 1 user posted image
user posted image  BARBY_2007, 23let, 2user posted image , 1user posted image , user posted image
user posted image Gabi21, 1user posted image

31.01.2011
Bibi58, 28let, 1user posted image , 0 user posted image , Kočevje
 
03.02.2011
user posted image   rebeka84, 26 let, 2user posted image , 1 user posted image   
 
 Skupaj Januarke 2011: 99

Pričakujemo:
user posted image  - 29
user posted image  - 15
user posted image - 7


Z NAMI SO BILE:
 
user posted image  Katja80 user posted image  user posted image
user posted image  Maaca86 user posted image   user posted image
user posted image   nini78 user posted image   user posted image
user posted image  Ella31 user posted image  user posted image
user posted image   Janchek81 user posted image  user posted image

 


MAMICA    PDP                 DAN D             BABY     TEŽA&VELIKOST


Arwenko    5.1.2011       6.12.2010       Alex      2630 g, 47 cm
aischa1     
4.1.2011       13.12.2010    Natali    2950 g, 52 cm
BAJCI         1.1.2011        24.12.2010       user posted image        3700g, 53cm
mojani        3.1.2011       25.12.2010    Ožbej    3380 g, 52cm
Nataliya     5.1.2011        25.12.2010     Nik                user posted image
Špica84     31.12.2010   27.12.2010     Žana    3470 g, 49 cm
glicinija      18.1.2011      28.12.2010     Živa     2700g, 48cm

user posted image   = 5            user posted image  = 2


(odgovor članu pinky86)
Neposredna povezava do sporočila: 4448
   RE: januarke 2011
4.1.2011 11:42:10   
Lu
Dan!

Glicinija tudi od mene ene iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugale imamo pa pri nas kar pestro. Noč je bila katastrofalna. Spala nisem nič. Ne vem kaj je to bilo. Spodaj se mi vse nekaj razteguje.

Ja in ta teden gremo še v Ikeo.... hahah ... sem rekla mojmu, da ta teden še lahko, da me kaj ne prehiti. In gremo po kuhinjo, ker se nam je odprla ena super truper priložnost in se še selimo do 1.2. Tako, da je kar pestro, ja.

Zdaj pa šibam kaj pospravit in dokončat kosilo.

Se beremo.


_____________________________

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu čebela adela)
Neposredna povezava do sporočila: 4449
   RE: januarke 2011
4.1.2011 11:45:52   
pinky86
user posted image

_____________________________

"My past is my lesson. My present is my gift. My future is my motivation."

(odgovor članu pinky86)
Neposredna povezava do sporočila: 4450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?