|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: januarke 2011
4.1.2011 11:57:07   
briljantina
Januarčki vse bolj postajajo decembrčki. user posted image Čestitke GLICINIJI za ŽIVO! user posted image user posted image user posted image Krasno slišat, da je že od začetka vse fajn steklo. user posted image Da bi bilo čim več takšnih pozitivnih porodov in izkušenj!




(odgovor članu pinky86)
Neposredna povezava do sporočila: 4451
   RE: januarke 2011
4.1.2011 12:07:23   
_CiCika_

user posted image


05.01. - bim*bam, Lora83, _CiCika_, planikica, maggie27,
            fabula, agataema, jmpolona, lora83, gaya24
07.01. - br27, Putka, roža03
10.01. - Bibi58
, rdečebela, bambina
11.01. - čebela adela, Lu, darchy82
12.01. - baby1978

user posted image

05.01. - bim*bam, _CiCika_, planikica, maggie27, agataema, *miška*
,
            lorch
06.01. - dramica, briljantina, pinky86
07.01. - roža03, Gabi21, baby1978
10.01. - Putka, Bibi58, bambina

11.01. - čebela adela, Lu, darchy82

user posted image

05.01. - Lora83
06.01. - dramica
07.01. - Putka, pika27, br27


_____________________________

Everything is possible.. if you just believe!

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 4452
   RE: januarke 2011
4.1.2011 12:19:20   
Nina 30
evo še mene,v ponedeljek grem v bolnico 10.01.,naslednji dan 11.01.2011-ful dober datum imam določen cr,danes so mi delali uz in mali naj bi imel 4300g,tak da bo konkreten fantek,tak da še samo teden dni in rešena sem!

čestitke vsem,ki ste že!

(odgovor članu _CiCika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4453
   RE: januarke 2011
4.1.2011 12:53:18   
maggie27
Ojla!

ČESTITKE GLICINIJA!!!!user posted image user posted image user posted image  Res lepo da imate vse lepe izkušnje s porodom!! user posted image

Ooo Nina30, ti boš pa na moj PDP rodila, fuuuulll dobr!! Res je kulski datum!! Pa vso srečo! user posted image

Neki ste o frizurah govorile, jaz se kar vsak dan sproti mal uredim za vsak slučaj če bo treba kam it, aja pa vse na slepo delam - ful pametno da z britvico tam okol skačem ko se niti prepognit dobr ne morem user posted image user posted image user posted image  Zatečena sem v roke in noge, tko da je bla včeri prava umetnost si uredit nohte na nogah, ampak sem zmagala in to čist sama!!! user posted image

Sva šla včeri z mojim še neki po trgovinah in je on ugotovil, da bi blo pametno računalnik priklopit na TV, da bova lahko tam gledala filme (sem bla raje tiho in mu nisem nič omenla da mu to verjetn ne bo več dolg časa uspeval v miru počet heheuser posted image ), no naj ima svoje veselje. Potem sva pa priklapljala to zadevo in jaz itak pametna zraven mu na tleh pomagam, ampak pol vstat nisem več mogla - sem se prvo mogla na bok prevalit da mi je moj pomagal vstat, res kot una želva k jo na hrbet daš in sam še nemočno miga z nogicam hahahauser posted image user posted image !!!

Jutri imam popoldne CTG in bom spet mogla it sama, ker moj dela user posted image , se zmeri sprašujem če mi bo med vožnjo voda odtekla, kaj pol nardit user posted image , po moje bi se kr sama v P zapeljala.

Eh, o spanju pa ne bom izgubljala besed, sam tolk da vam povem da sem dons ob pol petih že jedla zajtrk.

Čuvajte se!!

(odgovor članu Nina 30)
Neposredna povezava do sporočila: 4454
   RE: januarke 2011
4.1.2011 13:18:57   
dramica
glicinija tole je blo pa prav lepo prebrat!Čestitam ob rojstvu vajine hčerkice in vam želim da bi še naprej tako šlo kot ste začeli!Upam da bom tudi jaz lahko napisala da sem šla komot iz porodneuser posted image .Do sedaj nisem imela te sreče.
No,noč je minila spet v znaku bolečin v križu,otrdevanje trebuha in slabostiuser posted image bruhala pa nisem.Nimam pojma kaj zdaj to???

(odgovor članu maggie27)
Neposredna povezava do sporočila: 4455
   RE: januarke 2011
4.1.2011 13:19:56   
Putka
IZVIRNO SPOROČILO: NalLa
A mogoče katera ve, če je v LJ. porodnišnici bankomat?
Ne, ni ga. Je pa čez na Medicinski fakulteti, takoj ko v avlo prideš NLB. Upam, da nisem prepozno odgovorila..user posted image

ČESTITKE GLICINIJA IN ŽIVA!!!

Me veseli, da uživate in je dojenje steklo. To pa zato, ker si tako pozitivna in nisi paničarila.. Vem da je po prvem porodu zraven mene ena ful komplicirala, potem pa od stresa res manj mleka imela... Uživajte z vajino malo princesko - ful lepo ime ste izbraliuser posted image . Meni je Vesna tolk v trebuhu telovadila, da bi ji še najbolj Živa pasalo, ampak je moji sestri tako ime - po porodničarki Živi Novak, ki je bila pri porodu zraven. Je bila mami tako všeč, da je sestrica še eno ime dobilauser posted image .

br27, karkoli boste izbrali bo v redu. Meni tudi Franc ali Ivan, Janez sploh niso napačna imena.. No, kak Lojze, Dolfe, hmmuser posted image

Živa25, navijam da bo porod lepa nepozabna izkušnja in da se kmalu oglasiš z veselo novičko - prvi Januarčekuser posted image

Nina 30, super novička. Meni je tudi tale datum blazno všeč, ampak je 14 dni pred mojim PDP, sigurno se v P ne bojo strinjaliuser posted image .

Glede frizurce: imam v bloku kozmetični salon, sem res hotela jutri dopoldne na obdelavo (še kakšna masaža bi se prilegla, pa nega obraza..), pa nimajo časauser posted image

Glede prebave: sem najbrž narobe napisala, ne pomeni da se porod začenja. Je pa blizu, ker so vse mišiče bolj aktivne, še najbolj se maternica pripravlja, stranski učinki so pa tudi bolj aktivno črevo. Kar je super, sploh ker je proti koncu nosečnosti vse bolj stisnjeno in počasno..

maggie27, moja prijateljica se je tudi rodit sama peljala.. Jaz se pa že tako težko vozim, da sem si kar prevoz zrihtala, en dan mami, drugi dan prijateljica.. A si predaleč za taxi?

dramica, meni je tudi zadnje par dni zvečer slabo. Pa jesti ne morem ne vem kaj, pa me vseeno zgaga peče. In se mi fajn kislina dvigne, brez Rennija sploh ne grem spat..

Aja, sem bila na koseški tržnici na kavi z sošolkami iz gimnazije, vse tri so na porodniškiuser posted image . Tako da sem že zmenjena za vozičkanje februarja... Samo rodit je še treba..


< Sporočilo je popravil Putka -- 4.1.2011 13:22:27 >

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 4456
   RE: januarke 2011
4.1.2011 13:23:37   
Putka
Jutri je pa po seznamih sodeče pester dan pred nami!!!Veliko PDP-jev in pregledov. Držim pesti, da bo kaj akcijeuser posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 4457
   RE: januarke 2011
4.1.2011 13:41:12   
br27
Wiiiiiiiiiiiiii, še ena januarčica, ki je postala decemberkauser posted image
Čestitke Glicinijia za malo Živouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kaj je zdaj touser posted image , kje ste januarke, do zdaj smo mele same decemberke, a me ki pa še nismo bomo pa na februar počakaleuser posted image . No ja meni se tudi to lahko zgodi, čeprav dvomimuser posted image .
Je pa moj user posted image  danes zelo, zelo aktiven, ne vem kaj je to, še nikoli ni bil toliko, prej ga nisem nikoli čutla ko sem kaj pucala, pa migala, danes pa že od desetih zjutri skos eno premetavanje sem in tja, sej ne da mi ne paše, sam me že kar mal skrbi, če je to normalno, ker ni niti 5minut pri meru, ko sem se ulegla, je še bolj plesal po meni. Mogoče je pa danes vsa ta čokolada pršla do njega. Sem pa pravkar opazila, da sem še kar v pižami, joj grozauser posted image
Putka hvala za pojasnilo glede prebave
Nina 30 user posted image vso srečo, pa da bo vse vredu s tabo in tvojim korenjakomuser posted image user posted image  No pa bomo učakale Januarčkauser posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 4458
   RE: januarke 2011
4.1.2011 13:42:57   
talika81
glicinija,      čestitke ob rojstvu hčerkice!

da poročam glede včerajšnjega pregleda - vse je okej, raste tako kot je treba. težak naj bi bil med 3400 in 3600 gramov, tako da bo verjetno kar težak ob rojstvu, če bom rodila na rok. izmerila mi je tudi srčni utrip, ki je bil normalen.
ampak glej ga danes zlomka na ctg-ju - je bil spet povišan, je bil pa tolk aktiven, da sem morala 2x na ctg, na UZ mi sploh ni mogla vredu zmerit utripa. načeloma je vse vredu. ampak moram zvečer še enkrat na ctg, ker sem rekla, da se popoldne malo umiri. in je rekla zdravnica, da naj še popoldne probam, kako in kaj.
vedno, ko sem na ctg-ju, skoraj ponori in pol mu tudi utrip zraste skoraj v višave. tako da sem spet zabušila celo dopoldne v P.
ampak dobro, vse bom prenesla, samo da bo na koncu vse okej. in tudi gelde tega že komaj čakam, da rodim. ž
tako da imam danes še en ctg, za naprej pa sporočim jutri, kdaj mi ga bodo dali. verjetno na PDP, ki je 12.1.. (upam, da bom rodila pred tem datumom).
glede popadkov ctg ni nič zaznal, tako da ni videt, da bi se kaj pripravljalo.

_____________________________

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!


(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 4459
   RE: januarke 2011
4.1.2011 13:46:48   
planikica
IZVIRNO SPOROČILO: spaghetek
Sicer pa so mi povedal na pregledu v ponedeljek, da je obrnjeno dete posteriorno (hrbet na hrbet) in zdej moram na vseh stirih viset cim vec, da bi se mogoce obrnlo, ker ce ne potem je porod veliko daljsi in bolj bolec, da ne govorimo o tem, da se poveca moznost asistiranega poroda oz trganja. Drzite pesti, da se bo obrnlo dete.


Prvič slišim za to težavico. Držim pesti!!! user posted image

(odgovor članu spaghetek)
Neposredna povezava do sporočila: 4460
   RE: januarke 2011
4.1.2011 13:48:04   
rdečebela
ooooo, čestitke GLICINIJI IN NJENI ŽIVI, veliko prespanih noči in carkljanja vama želim.
živa25 držimo pesti , oglasi se čimprej, da nas ne raznese od radovednosti

katastrofa od noči ki jih mam zadnje dni... spet sem šla ob dveh ponoč na taveliko potrebo, prow smešno mi je, sred noči srat
naročila 2 modrčka od da-da komaj čakam da jih dobim.
In, pazite, privlekla na dan potovalko. In ni ostalo samo pri tem. Not sm dala celo plačš (čisto novega sem dobila od sester za NY, in to od Svilanita, pa sm kr mal skeptična a naj ga sploh vzamem s sabo, ker je bele barve). In spakirala sem tudi en paket vatirancev in en paket Vir Nature, pa zobno ščetko, pasto, glavnik in tablete. In tudi blazinice za dojenje. Mogoče bom danes po večini zaključla s tem, razen seveda modrčkov in mrežastih spodnjih hlačk, ki jih moram še nabaviti. Šla sem tudi k šivilji in se zmenla, da ji pripeljem košaro, da mi jo obleče v blago... sem zbrala oranžno, z vlakcem in nekimi zvezdicami in luncami... tamoj   ( in njegov fotr in brat) so  itak vsi na vlaku in če bo fantek ali punčka, ne bo imelo dete nobene izbire. Kadar ne bo v traktorju, bo najbrž na postaji
Sam sem ugotovila, da nimam kovtrčka za v posteljico. Najbrž bom kar v kiku nabavla enga, zadnjič sm jih gledala, so se mi zdeli kar všečni. Aja, in tetra pleničk tudi še nimam... pralne bom pa najbrž nabavila šele februarja, ko bodo spet na zalogi
A je važno katere tetra izberem, kakšna je sploh razlika? Vzela sem le 3 pisane v Ikei že nekaj časa nazaj, potem tiste bele sem rekla bom že naročila, no pa jih nisem...tipična moja

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 4461
   RE: januarke 2011
4.1.2011 13:50:53   
planikica
IZVIRNO SPOROČILO: NalLa
A mogoče katera ve, če je v LJ. porodnišnici bankomat?


Za foro pogledala semle: http://www.bankomati.net/ in na Šlajmerjevi ne vidim nič, je pa v Kliničnem centru...

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 4462
   RE: januarke 2011
4.1.2011 13:53:43   
planikica
Glicinija, čestitke za malo Živo! user posted image user posted image user posted image
Veliko veselja in ljubezni še naprej user posted image

(odgovor članu rdečebela)
Neposredna povezava do sporočila: 4463
   RE: januarke 2011
4.1.2011 13:54:46   
rdečebela
haha, a tud ta stran obstaja, prva mojauser posted image user posted image tnx za info. planikica

(odgovor članu planikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4464
   RE: januarke 2011
4.1.2011 14:03:56   
planikica
rdečebela, na netu je vse živo, samo pogledati je treba - tudi jaz še nikoli prej nisem tako iskala user posted image

Javna banka matičnih celic

Precej sva prebrala, razmislila in ugotovila, da je javna banka v vsakem primeru najbolj smiselna izbira za shranjevanje popkovnične krvi. Tako sem bila danes na Zavodu za transfuzijo, izpolnila obrazce in prevzela set za odvzem, ki ga bo v porodnišnici uporabila babica. Ona potem tudi pokliče na Zavod, da nekoga pošljejo po odvzeto popkovnično in materino kri (slednjo za teste). Če bi set slučajno pozabili doma, ga gre lahko partner med porodom dvignit na Zavod (pri dežurni službi).

Toliko kot info, če kateri prav pride.

(odgovor članu rdečebela)
Neposredna povezava do sporočila: 4465
   RE: januarke 2011
4.1.2011 14:35:34   
*miška*
Samo ste pa res zgovorne user posted image .

Čestitam glicinija za štručko user posted image .

Moja noč bila tudi katastrofa, bolečine v trebuhu, tiščanje na blato, otrdevanje trebuha pa se še kar vleče...niti ne vem ali naj grem v p na ctg ali še malo počakam. Pa to moje otrdevanje je boleče, se že začne v intervalih pa malo neha...ne vem jaz sem pričakovala drugačne bolečine, take kot pri menstruaciji? Hodit sploh ne morem me začne špikat in dol tiščat. No zdej malo spremljam kako in kaj, jutri imam itak pdp in ctg.

Frizurce jst tud ne delam, ampak grem kar v nulo, no me moj pobrije v nulo. Pa verjamem, da zdravniki vidijo vse sorte, ampak se jaz boljše počutim, da nisem ko pračlovek user posted image .



(odgovor članu planikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4466
   RE: januarke 2011
4.1.2011 14:56:35   
petral
GLICINIJA ČESTITKE ZA ŽIVO user posted image user posted image

Drugače sem pa s pregleda in ni nič novega, CTG lep, tako da naslednji pregled + CTG 11. 1.
Jaz bi pa že kr šla po user posted image , sm tako lena, pa vse me boli,...

Grem malo po dolgem, je mir doma,ker je mali pri stari mami, mož pa dela

LP

(odgovor članu *miška*)
Neposredna povezava do sporočila: 4467
   RE: januarke 2011
4.1.2011 15:00:24   
Lu
dramica glede slabosti sem bila včeraj na istem. Očitno se res pripravlja... Saj bo.

_____________________________

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu *miška*)
Neposredna povezava do sporočila: 4468
   RE: januarke 2011
4.1.2011 15:04:40   
planikica
Še bomo prali user posted image
Ijoooj jaz, pa nakupi z eBaya user posted image

Danes prispelo:
user posted image

(odgovor članu *miška*)
Neposredna povezava do sporočila: 4469
   RE: januarke 2011
4.1.2011 15:24:05   
Gabi21
ČESTITKE GLICINIJI ZA MALO ŽIVOuser posted image user posted image user posted image !!!


Lepo,da je vse gladko steklo,to je lepo slišat!!zdaj pa držmo pesti še za nas!!

NINA,lepi datum,mali pa tud lepo težek..Ko sem bila jaz nazadnje pri gin.mi je rekel,da je mali težek 1800g(v 33tednu),pa sm ga vprašala,če ni to malo,pa mi je rekel,da glede na mojo "drobno"postavo nemorem pričakovat,da bo mali nevemkok težek.Čeprav jaz mislim,da to ni tolko od postave odvisnouser posted image ..


Komaj že čakam ta petek,na CTG,da vidimo,kaj se dogaja tam spodaj..verjetno se kar precej,ker ponoči se veliko zbujam,ker je treba na vodo,pa v trebuhu krči,pa spet vodo...zjutraj pa komaj skobacam ven s postelje,tk križ boli in vse skup.

Glede frizurce tam spodaj,jaz si brez problema vštimam,da je prav,ženske s tem tak nimamo težav,ko že vemo na pamet,kje je kaj za porezat,pa kak je trebauser posted image ..če bi mogla pa dragega nafehtat,bi pa to predooolgo trajalouser posted image !!
Pač čez trebuh pa nemormo videt nič...js pa hočem bit perajt za porodnišnico,da mi ne bodo tam gozdička strigli,bo mogoče hitrej potem steklo vse skupaj...na vse je treba mislituser posted image ...


Razprodaje so se začele,ste našle kaj za user posted image ,jaz sem v baby centru našla en suuuper pajacek za malega,ko bomo šli iz porod.Je bil znižan za 50%..kaj drugih ekstra znižanj pa res ni..škoda...

No dovolj za danes...lepo se imajte in sporočite katera bo prva držalauser posted image v objemu..


PA PA


(odgovor članu Nina 30)
Neposredna povezava do sporočila: 4470
   RE: januarke 2011
4.1.2011 15:32:24   
Tiasana
Pozdravljene souser posted image ... Najprej čestitkeuser posted image vsem mamicam, ki imajo njihove user posted image že v naročju!!
Že nekaj časa prebiram te strani in mi je tko lepo, ko vidim, da imaste tudi druge enake "opravke, opravila, misli, težave" kot jaz.
Sicer sem res pozna za se pridružiti, vendar imam šele sedaj, ko sem dobro začela s porodniško čas to prebirat. PDP imam drgače 29.1., pa opazila sem, da je ta datum še nezasedenuser posted image . Po eni strani pa se sprašujem če ne bom mogoče padla kar med februarke... Sem se tako navadila na mesec januar, da bi bila čisto zadovoljna, če bi moj user posted image se odločil že kr ta mesec prit na svet. Je pa to moja prva nosečnost, zato so vse te informacije res koristneuser posted image .
Sem pa študirala kako bom jst še s telovadbo pridna ta mesec, mi je pa ginekologinja prejšnji teden rekla, da imam že zmehčan maternični vrat in da je glavica že nizko, pa da morm bit brez naporov.. user posted image

Planikica - tudi sama sva se odločla za javno banko.. Mene so paket na dom poslali (okolica NG), tko da je že v potovalki za v P naštimano..

(odgovor članu planikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4471
   RE: januarke 2011
4.1.2011 15:48:07   
eminna
tudi jaz se vam po dolgem času javljam..
včeraj sem bila na pregledu in sem odprta 1,5cm z zmehčanim materničnim vratom tko da bo treba pridno doma čakat na čas ko se bo naš mali škrat odločil priti med nas user posted image



(odgovor članu Tiasana)
Neposredna povezava do sporočila: 4472
   RE: januarke 2011
4.1.2011 16:32:06   
Anonimen
Evo me še doma user posted image   Sej sem vedla, da bo na koncu tko, ker sem se že preveč pripravljala user posted image user posted image user posted image

Jutri zjutraj sem naročena na prvo svečko in sprožitev user posted image Držite pesti, da bo čimprej mimo user posted image user posted image user posted image

NalLa tebe je pa prov lušno videt v P user posted image user posted image user posted image Je moj komentiral, da sva prov simpatično sproščeno klepetali user posted image   Kako je blo pa na pregledu?!? user posted image

(odgovor članu eminna)
  Neposredna povezava do sporočila: 4473
   RE: januarke 2011
4.1.2011 16:32:55   
Anonimen
aja...

Putka mi tudi pupiko pričakujemo user posted image - No ja ..... Upam vsaj user posted image

Glicinija čestitke!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4474
   RE: januarke 2011
4.1.2011 16:45:56   
dramica
Živa DRŽIM PESTI!user posted image SREČNO NAJ BO ČIM HITREJE!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?