Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
Trenutno se pripravljam na izpita konec januarja, sedaj pa še selitev...pestro, ampak bo
...

aprilčicam - hvala za dobrodošlico...
vse kot je treba!
2x sm že za pol ure zadremala na kavču, pa še kar ne pridem k seb, sm mislila da bom šla na en sprehod pa me je ob pogledu na termometer vse minil, sicer je zdej že -4,5°C
. Danes mam za kosilo kislo zelje in krvavico, sm misnla še na ajdove žgance, pa jih bom rajš za večerjo naredila, jih bota še maladva lahko jedla, pa z mlekom grejo tud men bol dol. Zdele tole pospravm, pa grem lahko še do 15h na kavč
, me pa že cel dan zeeebeeee.
.. morm perilo oprat pol pa počasi kuhat, me že lakota išče..bom pa naredila pire in špinačo..
za vaju s pikico!
je zelo poskočna! Vsak večer, ko se vležem v posteljo, gledamo kako se premika trebuh.
Tolk sem bizi zadnje dni (uvajanje nove, ful dela, pa še po službi obveznosti
)
.. še zdaj ne morem ugotovit kako slike popat tu gor..
, je kakšna še kje kaj pametnga ugledala?
...