ana**
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 Anči se oglašam u živo iz ljubljanske porodnišnice Tabletka zgleda počasi deluje, ker imam neke popadke, ampak še nič konkretnega... Sem v sobi št.1 in sicer še z eno punco, ki je 10 dni čez rok in je 15 minut pred mano dobila tabletko Upam da to pomeni, da greva tudi rodit tako ena za drugo Sicer pa.... Zjutraj sem Žigata pustila pri mami, da ga je ona peljala v vrtec in me je tok zvilo, da mu niti papa nisem mogla dat Sem jokala kot dež No ampak pride popoldne na obisk in upam, da ne bom spet jokala, ko bosta šla domov Ajsi pikepoke za M in Nmagk pri tebi sem tudi vidla, da spet bolehate, tko da tebi tudi pikepoke A še kera kaj rabi?! Oooooooooooooo.. Lepo da si se javila. Sm celi čas hodla špegat sm, če je že kaj. Sm res mislila danes na tebe, že takoj zjutraj si mi bla v mislih. Glede na to,da si se pred dvema urama javila, zdaj že predvidevam,da je treba začet dihat ( vsaj upam,da ne prehitevam preveč) Tko da... GO,GO,GO,GO,GO,GO,GO,GO,GO,GO,GO!!!!!! DIHAM Z TABO in upam,da čimprej spoznaš malo princesko.
|