matejas
|
Dobro jutro ! Se po dolgem času javljam, sem še vedno 2 v 1 . Prvi CTG imam v ponedeljek 10.01.2011, en dan pred PDP. Punce, ta vikend se pa res selimo v našo novo hiško, kjer je narejeno vse razen detajlov, kot so zavese, luči itd. Sobica za tamalega je tipi topi . Vprašala bi vas ali katero tudi gibi otroka že prav pošteno bolijo Včasih komaj hodim, tako mi se premika sem pa tja..... Ali je katera, ki bo rodila v kratkem v Mariboru ali pa ima CTG v ponedeljek zjutraj? Danes imamo doma kar precej dela, popoldne smo pa povabljeni še na rojstni dan, tako da bo dan kar pester. Eno akcijo v porodnišnici smo že imeli, ko mi je 1.1. odteklo nekaj tekočine, za katero še zdaj ne vem ali mi všlo ali je bila plodovnica Zdravnica me je pregledala, odprta sem 2 cm, plodovnice še je primerno, CTG je pa tudi še b.p., tako da še nič ne kaže da bo akcija. Zanimivo je to, da sem se celi decmber bala, da bom rodila prehitro, na koncu bom pa čez rok . Jaz bi tudi prosila, če lahko katero dodam na FB. Vsem, ki ste že postale mamice pa iskreno čestitam in jim želim veliko lepih trenutkov pri opravljanju najlepšega poklica na svetu " MAMA". Lp, Mateja
30.08.2001 se nam je rodila prva zvezdica Larisa, 20.08.2006, pa še druga zvezdica Enya. 11.01. 2011 pričakujemo še našega fantka 17.01.2011 nas je osrečil še sonček Patrick http://matejkas.moj-album.com/
|