lorch
|
Evo še jaz ČESTITAM VSEM NOVOPEČENIM MAMICAM!!! Očitno se je res začelo dogajat tudi pri nas. Jaz imam pa spet mojo Tjašo bolno. 4x je šla v vrtec, sva se v četrtek popoldan šle še v Topolšico malo kopat, zvečer je pa zakuhala. Včeraj sem jo že obdržala doma, ponoči jo je spet malo kuhala vročina, pa grlo jo malo boli, zato sem ji dala sirup. Drugače je pa celo noč hodila lulat na eno uro. Se mi zdi, da od vsega res najbolj pomaga veliko tekočine, ker se je telo zgleda začelo čistit in je veliko boljša. Res pa je, da sva se morali vstajat vsako uro zaradi obilnega lulanja. Ampak sva se dogovorile, da je to fajn, ker grejo tisti bacili, ki povzročajo bolečino in vročino ven, pa je še z večjim veseljem pila in lulala . Sem jo mela namen peljat k zdravniku, ampak če bo šlo tako naprej nam bo uspelo zrihtat stvar brez antibiotikov . Vročine ni več, apetit ima, enrgije za izvoz... Upam, da nam bo res uspelo in to preden grem jaz rodit, ker drugače bi jaz že kar šla, sam ne, če se moje dete slabo počuti Grem nama pripravit za jest zdajle ko tako fino spi, potem se bom pa itak morala spet kaj igrat, ker je pravi mali mamin cek zdaj ko ve, da se bliža tisti čas, ko bo mami šla v bolnico po dojenčka in bo ona morala ostati doma z atijem.