|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mlade mamice
11.1.2011 10:20:57   
Aninchy
helou

sej nimam kej posebnga napisat.... noč je bla vredu (ne super, ampak ok), zdej mali že spet drema, mami pa standardno za kompuser posted image user posted image

joooj, zbuja se... morm da gremuser posted image

aja, danes ima Martin 7 mesecevuser posted image user posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
11.1.2011 10:39:09   
Tincy90
Ja sej, in boš spet na osvajalcu visela ne?user posted image user posted image

Juhu, čestitke lepotcuu Maaaaartinuuuu za obmesečnico!user posted image user posted image user posted image user posted image

Ka gre hitr čas... js se sm okol obrnem (k sm že ko nilski konj, tok debelo se že počutm) pa je že drug dan.user posted image user posted image

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
11.1.2011 11:15:08   
Aninchy
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ma že dva dni nism, jao no, če nimam časaaauser posted image kokr se spravim mi začne martin žnarat, ma mnde en tak senzor al kouser posted image user posted image user posted image k če mam pa njega zrom pa ne morm igrat k se ne da ustavit pa tipkat ne morm tok hitr in po si kr smrtne glave nabiramuser posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
11.1.2011 11:32:27   
Izabelina
dan!

mene še zmer boli grlo user posted image user posted image pa ta dš user posted image user posted image

učer sm skuhala enolončnco s takimi použki (makaroni) in dans je iz župe nastala pašta k je usa tekočina zginla user posted image sam mal parmezana pa bo user posted image

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
11.1.2011 11:32:58   
Izabelina
aja, danes ima Martin 7 mesecevuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image bravoo!!

kot mu je usojeno!

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
11.1.2011 12:59:33   
egleria
tincy marele pa ne boš našla z napihljivimi kolesi.. vsaj js ne vem da bi katera obstajala.. so mi pa kolesa pri moon fitu/kiss-u in quinny buzu super glede na ostale marele.. glede tiste opore za nogice pa ne rabiš ne vem kaj ker itak verjetno ne bo veliko spala v vozičku. js sem mu drugače kr z deknico založila in mu ni blo nič hudega..

Neposredna povezava do sporočila: 2381
11.1.2011 13:24:03   
honey*
Dan!
Evo meee...
Punce moje, nisem se nč uspela javit. Tamala je dubla vročino, zobki nam rastejo, mami se ma za učit-tko da ni časa spljoh.
aninchy- bravo za 7.mesecev user posted image
Jst bi pa zdele počas mogla začet kuhat... pa sploooh ne vem kaj user posted image neki na hitrco, dons nisem razpoložena za kuhanje. Bom pomoje kr mal palačinkic al pa šmornčka, pa kompot al pa kej.
Za vozičke pa nimam pojma...nisem še nč gledala za te marele. Brina bo kr pomojem v tem vozičku ki ga ma dokler se bo pač hotla vozit. Pol ga pa prodam, ker mam za naslednjega user posted image že druzga zbranga... user posted image Če ne bo ta model takrat že ful zastaru, preden pride nov jenček user posted image

Uglavnem... mala spančka že več kot uro in pol, tko da bo vsak čas budnica. Sej bom probala bit bolj pridna, da me ne bo tinčy črtala s seznamčka.
Papa

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
11.1.2011 13:47:51   
biba88
hello bejbe moje!!!!!!
tincy marele z napihlivimi kolesi sploh ni...ima pa quinny zapp extra oporo za nogice in da se v ležeč položaj v bistvu v 3 položaje pa še okol lohk obrneš naša je stara 7 mesecev in je notr v zappu kot taglavna user posted image user posted image to je naj marela!!!!! pa tut po makadamu se v redu obnese ni to tko kot uni z velikimi napihljivimi kolesi ampak je isto v redu...
aninchy bravo vse naj naj tvojemu martinčku

morje jest že komi čakam na dopust v troje!!!! letos gremo izključno sami!!! lani smo bli z družbo in se ni obneslouser posted image user posted image user posted image mogoče bomo šli pa prej še v topliceuser posted image čateške jupiii! smo bli že ko je bla tamala stara slabe 3 mesece pa smo fulll uživaluser posted image

tincy a ti si vulgarnauser posted image user posted image user posted image jest kolnem kot star mornaruser posted image sploh si ne morm pomagat prva beseda moje čebele bo p**** ali kaj takegauser posted image no sej se trudim in se zadržujemuser posted image ampak mi še zmeri uide

izabelina naj te čimprej grlo neha boletiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zdej pa morm it ker tamala puza po sobi in skos hoče kable jestuser posted image ko pa jo okregam se mi pa režiuser posted image user posted image že zna mamico okrog prstka navitiuser posted image pa dans smo mel seanso dreeetja ob 5 zutriuser posted image user posted image user posted image pol senm ji pa razložila da je še zgodi da se mi še nč ne da in je zaspalauser posted image zadnje cajte neki ne spi ponoč se 1-2 krat zbudiuser posted image jest bi mela celooo nočkouser posted image user posted image user posted image radosti starševstva... grem papa

(odgovor članu honey*)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
11.1.2011 14:01:38   
tix
Tukaj sem user posted image

Pri nas smo pa bolniuser posted image , mene nekaj grlo boli, mali je pa čisto bogi samo joka in spi že od včeraj dopoldan, vročina je sicer malo popustila grem pa popoldne vseeno malo "na obisk" k pediatrinji, bomo videli kaj ima za povedat, malo sumim ušeska.

Imamo pa po novem tudi prvi zobek user posted image

matinu pa vsenajboljše za 7muser posted image

Marele pa pri nas ne bo (sicer ne obljubim :-) sm s Q-freestyle ful zadovoljna, prtlažnik je ogromen za dva user posted image nevem pa kako bo če bo kmalu še kakšenuser posted image , dveh vozičkov itak naenkrat ne morem okrog furat

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
11.1.2011 15:35:37   
biba88
hello tix!!! a vidva že na drugem bejbiju delata?user posted image sem vama foušuser posted image

ej  midva z mojim mava v petek 7 let obletnico pa bi mu pripravila eno presenečenje? a ma kaka kako idejo kajuser posted image user posted image user posted image jest jih nimam

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
11.1.2011 16:59:46   
Tincy90
Ma sploh ne bom več razmišlala o teh vozičkih, bom počakala, da bova šla v trgovino in to je to. Ne da se mi več razglablat, jih mam do vrh glave.user posted image

Jooj, Ninči al me je kr sram...user posted image veš, sm šla pofirbcat na osvajalca pa mi je luštn ratal, sm se kr prjavla.user posted image user posted image vidš, najprej neki gobcam pol mi pa to ušeč rata.user posted image user posted image mormo kdaj skup igrat, popušim prot teb 200 na uro po mojm, so ena taka vprašanja in tko na blef odgovarjam d se sama seb režim.user posted image user posted image ej a maš skype?user posted image

Biba hjooj, ne vem kaj bi ti svetovala...user posted image sm tud js taka baba brez idej...user posted image user posted image

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
11.1.2011 17:06:08   
Izabelina
IZVIRNO SPOROČILO: biba88ej  midva z mojim mava v petek 7 let obletnico pa bi mu pripravila eno presenečenje? a ma kaka kako idejo kajuser posted image user posted image user posted image jest jih nimam

sleč se pa reč, da je čas za drugega user posted image ... user posted image

ne hecam se... nimam nobene ideje drugač, midva ne praznujeva obletnic...

mava pa zdele čistilno akcijo, dokler tamala spi... kr skoz je treba neki pospraulat user posted image user posted image

kot mu je usojeno!

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
11.1.2011 18:14:36   
naja7
čao čao....
najprej Martin vse naj naj za obmesečnicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

prnas bolani sicer nismo, sam smo pa sitni 300 na uro, ne vem kaj jo daje.. sinoči je tolk jokala da je na koncu samo slino bruhnila parkrat... mogoč zobki, ne vem bomo videli kaj bo danes....

tix, kr hitr na drugega ja.... js bi tut pa ne smem....user posted image

kar se pa presenečen tiče, sem js mojmu lani za valentinovo dala sebe v dariluuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . v sexi rdečem korzetu z ****štumfi(tko jim pr nas rečemouser posted image user posted image ) in veliko rdečo mašno okol vrata, počakala sem ga pa na postelji ko je pršu iz službe... korzet je biv bol oprijeta majčka s pridihom korzeta( je bil že 4-5mesec in je blo že kr neki bušijauser posted image )

Neposredna povezava do sporočila: 2388
11.1.2011 18:21:10   
egleria
IZVIRNO SPOROČILO: Izabelina

IZVIRNO SPOROČILO: biba88ej  midva z mojim mava v petek 7 let obletnico pa bi mu pripravila eno presenečenje? a ma kaka kako idejo kajuser posted image user posted image user posted image jest jih nimam

sleč se pa reč, da je čas za drugega user posted image ... user posted image

ne hecam se... nimam nobene ideje drugač, midva ne praznujeva obletnic...

mava pa zdele čistilno akcijo, dokler tamala spi... kr skoz je treba neki pospraulat user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2389
11.1.2011 18:35:05   
Tincy90
Se strinjam s predlogi od Izabeline in naje.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
11.1.2011 20:18:40   
biba88
kull bejbe za ideje!!!! user posted image user posted image verjetno bova vžgala en maratonuser posted image pa mal vinčka zravenuser posted image a poznate kako trgovino v okolici lj k ima seksi perilo al pa kostume...mam idejo da bi ga pričakala kot seksi fatauser posted image user posted image user posted image (sobarica) sam prek neta če naročaš full traja da dobiš....

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
11.1.2011 21:52:18   
ninkica
Čer
Kako ste?Sem hotla že dopoldan napisat post pa so me druge stvari prehitele..
Leja spi od 20h jaz pa še mal brkljam po stanovanju.

Biba88 dobra idejauser posted image user posted image

Midva imava 31.3 na moj rojstni dan 6 obletnico od kar sva skupi ampak sedaj še štejeva bolj obletnice porokeuser posted image

Mi začnemo junija delat na drugem user posted image user posted image

grem še k user posted image v objemček

Očkov in mamin največji zakladek:
Leja 15.6.2010

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
11.1.2011 21:55:17   
ninkica
Še to:
Mi bomo 15.1 stari 7 mesecev in ismo bili še nič bolani niti prehlajeniuser posted image user posted image

ostalim user posted image user posted image da se pozdravte.

Očkov in mamin največji zakladek:
Leja 15.6.2010

(odgovor članu ninkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
11.1.2011 22:02:36   
Tincy90
Eno neumestno vprašanje...pod kaj se šteje vročina al pa recimo sm d teče iz nosa al pa d sm kašlja? Je to že bolanček al ne? Katera ve kje so kake meje?

(odgovor članu ninkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
12.1.2011 10:52:30   
Aninchy
Ja, če je sam nos in kašlanje, bi jst še vseen šla ven, če je pa vročina, pol pa ne... torej: dokler ni vročine, ni bolanuser posted image user posted image No, razen če vidiš pač, da je ful brez volje in cela "uvela", al pa da jokca skos in to... Po moje si to vsaka po svoje postavi neke "mejnike"... pr men, dokler ni vročine smo zuniuser posted image user posted image

hvala vsem za čestitke! user posted image user posted image

darilo za obletnico - moje "najuspešnješe" darilo ki sem mu ga dala je bla igrca za PS3user posted image user posted image tega je bil do zdej najbl veseuuser posted image user posted image Sicer so pa bl malenkosti, ponavad jst kej kupim on pa pozabiuser posted image user posted image pol ga pa sqürcam mi pa prnese neki.... sam po moje to ni to, ampak NEKI PA JEuser posted image
"kostum" - kaj pa če bi šla v kak erotic shop in si kupla užitno spodnje perilo??user posted image Če ti je pa nerodn, majo pa zihr na netu tud kej, da kr naročišuser posted image

drugi dojenček - jst bi tudiiiiiiiuser posted image ampak nimamo osnovnih šans, ker mormo najprej našo stanovanjsko stisko rešit, kje je šele drugi otrok....user posted image je moj reku da bi že mela "punčko" user posted image pa sm rekla ja najboljš, da mama pol kinderpet-pograduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image smo res v čiiiiiist tini mini fletu, pr njemu doma sicer, ampak mamo stari del hiše (sobica in mala kuhnca), pa bi blo treba kej širit p to, ampak ni dnara... sej po eni strani komi čakam, da začnem delat, da bo mal lažje... tale starševski dodatek je kriza od krize no, pač... pustmo to.

še kj, še kj??? ma ne vem....

AJA, tinč, mam skype, no, moj ga ima, pa ne vem kak "ime" ma... sm bla sam enkrat gor, tk de pojma niamuser posted image Aha, sej sm vedla, da ti bo osvajalc všeč!!!user posted image Pa ti izdam skrivnost: itak noben ne ve tistih letnic, vsi neki "približn" našopajo, pol pa pač ker je najbližjeuser posted image user posted image user posted image

matr, spt je blo vi ar sori, sm mogla smejkote popravlat grrrrruser posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
12.1.2011 14:01:58   
Tincy90
Hoplaa... A nima dans Patrik 1.svečko?user posted image upam, da se nism zmotila pri datumu tko da VSE NAJBOLJŠE mali korenjak in veliko zdravja, smeha, veselja, vragolij in vse kar spada k enoletnikom.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Tincy90 -- 12.1.2011 14:02:21 >

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
12.1.2011 14:04:24   
Tincy90
Ninčy sj js tud nism naajprej vedla kako pakaj za skype, pa je čist u izi, skor k MSN sm bolš.user posted image dj si poštimi to nooo.user posted image js sm tud mojmu težila pa mi je ustvaru moj račun tko da bi lahk tm chatale pa še osvajalca kdaj skup igrale.user posted image user posted image ajde ne bit lenoba.user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
12.1.2011 15:32:14   
donna22

IZVIRNO SPOROČILO: Tincy90

Hoplaa... A nima dans Patrik 1.svečko?user posted image upam, da se nism zmotila pri datumu tko da VSE NAJBOLJŠE mali korenjak in veliko zdravja, smeha, veselja, vragolij in vse kar spada k enoletnikom.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne nisi se zmotla,

vse najboljše Patriku tudi od nasuser posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
12.1.2011 18:26:21   
Aninchy
Hepi brzdej PATRiiiK!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tinč - ma bom jutr k bo moj domauser posted image ma sj nism lena, sam ne da se miuser posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
12.1.2011 18:52:39   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: Aninchy

tinč - ma bom jutr k bo moj domauser posted image ma sj nism lena, sam ne da se miuser posted image user posted image

user posted image no dj probi še letos enkrat.user posted image pa jaka ti je razlika med lenobo in "ne da se mi".user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?