tinaaleks
|
'Čer! Končno se javljam! Najprej težave z modemom, ki sem jih zrihtala-je bil menda slab signal.... potem sem pa šla za 14 dni na vikend, kjer smo pa čisto odrezani od sveta. Včasih smo celo imlei TV in to samo SLO 1, zdaj ko je pa digitalni signal pa še te ni, ker so analognega tam čisto odklopili.Smo se hecali, da če bi prišli Nemci, ki bi hoteli zavzeti državo, bi jih mi samo na čaj povabili . Se moram pa opravičit, ker nisem prišla na srečanje. Smo že včeraj prišli domov, samo sem imela danes preveč dela z pazenjem otrok. Dragi se uči, naredil je že pisni izpit, jutri ima pa še ustnega, tako da je skrb za 2 na meni. Sem mu še ob pol enajstih rekla, da vzamem malega, on pa naj ima veliko, pa je bilo takoj, da se mora učit (prej je seveda pil kavo), z obema pa nisem hotela pridt, ker potem ne bi bilo nič od debate.... Mi pa prav manjka nekaj čveka z odraslimi ljudmi. Moram kaj mojo prijateljico spet aktivirat. Malo bom imela še kar do konca tedna pri meni, mi je brez veze jo dat za 2 dni v vrtec. Jutri imamo posvetovalnico, tako da zvem koliko smo kaj zrasli. Zdaj pa moram šibat narest večerjo, ker je dragi lačen po celodnevnem učenju (otroci že spijo in imajo starši čas zase). Aja, brala za nazaj pa ne bom, je zagotovo preveč
|