Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
upam da se kmalu pozdravite... jst sem bila 1 mesec doma, se mi je totalno trgalo
ni čudno da nič nimam, jbela cesta

...ja seveda, ce je za mizo 6 otrok in 2-3 tete....pa cudne skupine, v D skupini so 4 ki so 11.2008 rojeni, pa 4 11.2009 in drugi se manjsi...nekateri so ze v vrtcu od kdaj so bili stari 4 meseca....res cudno. ampak moram rect da mal pogresam stari vrtec, tolk sam ga se bila navadila, pa tete so mi ble ful vsec.
samo se spletno stran moram zrihtat!
, čaka naju samo še previjanje in napravljanje...
Sem pa ponoči vseeno vztrajala in je mulček spet celo noč spal v svoji postelji. Sem enkrat še jst tam zakinkala...
bohved kaj si bo mislia??Sicer sem jo jst hotla vprašat,ampak jo je kr on po tel.
sem bila pa včeraj pridna in jih peljala drsat. tavelik je potem tam našel družbo in so igrali hokej, tamali pa bi se najraje metal po blatu. joj kakšni smo domov prišli.
ampak, važno da so uživali. jest pa tudi. samo kakšen kuhan vin mi je manjkal.