Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
ampak ja pomaga pa full, res je treba bit vztrajn, men se je mešal ko sva ga dala tja, pa se nama je v glavo smeju, al pa mi je po stanovanju zbežal (pazi to iammo malo stanovanje) in sem laufala za njim, sva bla ko tom & jerry in seveda me je vsipalo na tla in on se je skril... ma sej ko se spomnem mi je hecn, takrat, pa ..... KOT!!!

Se hočem spet pobarvat na blon, ker mi rjava enostavno ne paše. Pa ne da mi ne paše na obraz, samo se mi zdi, da sem se bolje počutila ko sem bila blond. Ker sem se zdaj vedno barvala pri fizerju, me zanima katera barva je najboljša? Da prime in rata približno taka, kot naj bi bila?
. moja mala ima eno fajno lučko (prinesel božiček
ma se hočem z njo učit in ko gledam knjigo, joka, ko dam stran in jo gledam v učke in ji kaj čvekam je pa ok, pa se mi smeji - češ se m te a
.
. Kpmk in caroline1- želim vama veliko energije in volje (pa tud časa
, pa sam na rokah je velalo.
. To vreme me prav utruja. In jaz namesto, da bi zraven spala poleg Brine, raje pospravljam in še kaj na forum napišem
? Jaz grem najverjetneje jutri na CSD in to uredim. A veste, če se dobi kaj tud za nazaj, al samo od tistega mesca, ko si vložil naprej? Sem čisti laik na tem področju