Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
.
..... SPET! Zato ostajam anonimna še naprej, ker imam čez 14 dni spet pregled. Sem v 9 tednu. Čakamo na 14 teden, da vidim če bo vse ok. Še vedno nihče ne ve - še vedno je pikica samo moja
. Ne vem, če bom še dolgo lahko skrivala... vsaj pred mojim. Ko pa se tako bojim. Danes na pregledu sem slišala samo svoje srce
.No pa sej jo niti ne pričakujem, čeprov priznam da potihem upam da bi opravili kakšen pregled več, čisto tako da bi bila bolj mirna
. Naj pojasnim to mojo molčečnost... doma že imam navihančka starega 2,5 let -zelo zaželjen (rizična nosečnost). Nato sem imela v lanskem letu 2 ss. Zadnjega v 14 tednu - moj je hodil na vse preglede z menoj, cela družina je pazila name in posledično na prvega otročka, ker sem imela strogo mirovanje. Jaz sem paničarila za vsako rjavo pikico, shujšala za 6 kg in spravila mojega skoraj ob pamet. Na koncu me je vse skupaj strlo, saj sem nardila vse kar sem lahko in niso mi znali povedat zakaj se to zgodi... Saj vem, veliko nas je, ki smo že dale to skoz...
). Pač odločila sem se, da želim povedat dobro novico, al pa sploh ne. Zdaj, zdržati moram še vsaj 14 dni, potem bom itak povedala.
zvečer ne morem zaspat in gledam v zrak, zjutraj bi pa spala
ki ima rok junija.. prav nič trebuha nima, jaz pa v širokih majicah, ker imam občutek, da sem napihnjena kot balon