|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2011
25.1.2011 13:10:51   
Teni_
anschk- jaz sem takrat moji nekako dopovedala, da ima mami dojenčka v trebuščku in je ne sme preveč dvigovat in je kar šlo. Sem jo pa tu in tam dvignila, ampak ona je bila in je še vedno taki suhec. Zdaj ima nekje 23 kg, pa je v 2 razredu.

(odgovor članu anschk)
Neposredna povezava do sporočila: 776
25.1.2011 13:35:56   
strelkica
anschk: Mislim da ne gre mimo tega, da ga ne boš dvigovala. Kaj naj pa jaz rečem s 8.5 mesečnikom, pa še v 4 nadstropju smo....misija nemogoče je tole veš...user posted image

(odgovor članu anschk)
Neposredna povezava do sporočila: 777
25.1.2011 13:38:13   
carly
anschk jest sem mojo skos dvigovala in nosila, drugače ni šlo ker je bila ko sem zanosila stara šele 9 mesecev.Pa mi tudi gin. ni nč rekla da je nebi smela.Sem pa imela potem težave po cr. ker je nisem smela dvigovati po nosit pa je kr težko zastopla, sploh to da je nisem dvignila v naročje ko si je zaželela, sej ko sva bili na sprehodu sem jo že zmotivirala da je hodila al pa sem tricikel sabo vozila da se je potem peljala (vozek je pri nas zelo hitro odpadel), samo za crkljat je bila pa na začetku kr kriza, pa še mene je še kar nekaj časa bolelo, ker pač zaradi pogreba in potem tudi nje nisem strogo ležala in se je okrevanje malo zavleklo. Sedaj jo pa tudi dvigujem in nosim če je potrebno, je stara dobri dve leti in je tudi še doma, bo šla šele septembra v vrtec tako da upam da bom rodila na rok, da se bo ona za tačas navadila na vrtec.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 778
25.1.2011 14:41:49   
anschk
Hvala punce za odgovore! Ma me res skrbi tole no...Mali je težk ful, pa sej ne da ga ful nosim, sam ga je treba dvignt da ga na previjalno dam, pa v stolček...pol me je pa zečelo špikat po maternici sm pa takoj povezala z dvigovanjem...:/ Sej mu jaz tut poskušam razložit, samo to je tko- enkrat ful dojame in da mir drugič pa totlano zatrmari in mam potem samo še več dela...Eh ja, sej bo že. Da bi se pa čist izognla dvigovanju je pa itak nemogoče...

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 779
25.1.2011 15:51:59   
Reby
anschk - vem, kako je tole z dvigovanjem, tut jaz imam 17 mesečnika in ne gre brez tega, da ga ne bi dvigovala. Če ga nesem, si ga pa fino na bok naložim (HB za dodatne kg iz prejšnje nosečnosti, ker sem bila včasih prava trlica).

Jaz sem danes čisto podrta, mali je začel včeraj kašljat, nosek sva pucala celo noč, potem sem ga vzela k sebi in je spal pri meni na trebuhu, v glavnem nisem nič spala, ejejej. Tako, da mali ta teden ne bo šel v vrtec, moj je cele dneve v službi in še na faksu do večera in mali že spi, ko pride domov.

Naslednji pregled pri svojem G imam 7.2.

Zdej pa ne vem, katera je omenjala, da ne bo jemala Dabrostona kljub izcedkom? Ne vem, to se mi ne zdi pametna ideja...

(odgovor članu anschk)
Neposredna povezava do sporočila: 780
25.1.2011 16:53:25   
*alja*
Meni pa ni nič slabo, čeprav si včasik mislim da bi bar zbruhalo to vse kaj sem pojela (skos se mi nekaj lušta)user posted image user posted image user posted image
V prvi nosečnosti nisem niti enkrat bruhala, razen ko sem se zastrupila z morskimi sadeži na pici, takrat sem enkrat.

Jaz mali še nisem nič rekla da bomo meli dojenčka, bom še počakala do prvega pregleda, vedo samo moj, moja mami in sestra.

Sem pa ful utrujena kar spala bi.

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 781
25.1.2011 17:11:36   
lunax
Pozdravljene, sem čisto nova in se vam pridružim. Rok imam 6.9.user posted image  Kako se kaj ve počutite. Mene zelo muči slabost, čez cel dan.
Pozdravček

(odgovor članu *alja*)
Neposredna povezava do sporočila: 782
25.1.2011 17:25:26   
Dorianna
Vse nove, lepo pozdravljene user posted image user posted image user posted image

Tud jaz imam oz bom imela preglavice, kako dopovedat starejšemu user posted image , da ga ne bom mogla dvigovat. Sploh po porodu, ker me verjetno tudi tokrat čaka CR. user posted image

Mene pa tako drži, da bi čimprej povedala, da znova pričakujeva. Kar ne morem verjet, zakaj tako občutje, ker pri prvi user posted image dolgo nisem mogla povedat, da sem user posted image , ker še sama nisem dojemala. Sedaj bi pa vsaj na FB že napisala. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunax)
Neposredna povezava do sporočila: 783
25.1.2011 17:39:57   
strelkica
Mene še kar grlo matra. Sem grgrala ki in vodo 1:1, pa žajblov čaj, pa neke tblete za lizat mi je prinesel mož iz lekarne, fuj niso dobri, pa čajčka pijem kar naaprej z medom pa mažem se z neko kremo, pa mi čisto nič ni bolje. Prejle me je še mrzlica začela trest....user posted image

(odgovor članu Dorianna)
Neposredna povezava do sporočila: 784
25.1.2011 18:17:14   
Teni_
user posted image  

PDP, nick, starost, zaporednauser posted image , število user posted image , pregled, NS, kraj 

1.9.
Teni RR, 27,4user posted image ,2user posted image , 26.1., 15.02, Ruše
ANDMIL, 26, 1user posted image , 0user posted image , 25.01., ?, Ravne na Koroškem
ninalars, 25, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?
2.9.
tinci1, 27, 4 user posted image , 1user posted image , 21.2., 21.2, Domžale
lily81, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?., ?, Ljubljana
MojkaUA, ?, 1user posted image , 0user posted image , 14.02., ?, ?
3.9.

vrtnica83, 28, 3user posted image , 1user posted image , 27.01., 18.02., okol. Domžal
sonce81, 30, 1 ,0 , ?, ?, Ljubljana
4.9.
karin82, 28, 2 user posted image , 1user posted image , 25.01., ?, ?
nepremagljiva, 37, 7user posted image ,2user posted image , ?, ?, ?
5.9.

6.9.
Nincica1, ?, 2user posted image , 1 user posted image , ?, ?, ?
lunax, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?, ?
7.9.

mucixxx, ?, 3user posted image , ?user posted image , 02.02., ?, ?
plouse, 31, 2user posted image , 1user posted image ?, ?,
Reby, 36, 2user posted image ,1user posted image , 07.02., ?, Ljubljana
8.9.

Norica, 30, 2user posted image ,1user posted image ,10.02.,?, ?
strelkica, ?, 4user posted image , 3user posted image , 27.01., ?, ?
anonimna3, ?, 2 user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?

Arabella1, 32, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?
9.9.
Pigy, 27, 1 user posted image , 0 user posted image , 03.02., ?, Ljubljana
lorelei82, 28, 2user posted image , 0user posted image , 28.01, ?, Maribor
anastazia, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, Štajerska
10.9.

srecka84, 27, 1
, 0user posted image , 03.02., ?, Postojna
anonimna, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?, ?
TiaŽan, 25, 2user posted image ,1user posted image , ?, ?, Podčetrtek
anonimnauser posted image , 32, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?
11.9.

Anonimna, ?, 2user posted image , 1user posted image , 11.2., ?, ?
12.9.

anabanana1981, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?
13.9.

14.9.
leaa, 30, 3 user posted image , 1 user posted image , ?, ?, Zagorje ob Savi
olana, 28, 2 user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?
15.9.

*žurerka*, 26, 3user posted image ,1user posted image , 27.01., ?, ?
modrimedo, 32, ?user posted image , ?user posted image , 02.02, ?, Ljubljana
16.9.

*tedy*, ?, 4 user posted image , 3user posted image , 14.02, ?, Ljubljana
17.9.

kristi07, 28, 1user posted image , 0user posted image , 03.02., ?, Zapuže
*AnaL*, ?, 3user posted image , 2user posted image , 15.02., ?, ?
18.9.

19.9.
20.9.
dory,32, 2user posted image , 1user posted image , 18.02., 03.03., Ljubljana
21.9.

Dorianna, 32, 2user posted image , 1user posted image , 10.02, ?, ?
22.9.

carly, 28, 4user posted image , 1user posted image , 22.02., ?, okolica Jesenic
23.9.

24.9.
Tajska, 33, 2user posted image , 1user posted image , 15.02., ?, Trbovlje
25.9.

SSheila, ?, 3user posted image , 1user posted image ,  16.02., ?, ?
anonimnauser posted image ,?, 5user posted image , 1user posted image , 28.02., ?, Mengeš
26.9.
anschk, 25, 2user posted image , 1user posted image , 14.02., ?, ?
27.9.

28.9.
rižka, 28, 2user posted image , 0user posted image , 01.02., ?, ?
29.9.

*alja*, ?, ? , ? ,
?, ?, ?

bela zvezdica, 30, 3user posted image , 1user posted image , 04.02., ?, Štajerska
30.9.

SKUPAJ NAS JE: 43user posted image
NOSEČKE Z DVEMA :

user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 785
25.1.2011 18:17:16   
nepremagljiva
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Najprej hvala vsem za spodbudne besedeuser posted image . Naj pojasnim to mojo molčečnost... doma že imam navihančka starega 2,5 let -zelo zaželjen (rizična nosečnost). Nato sem imela v lanskem letu 2 ss. Zadnjega v 14 tednu - moj je hodil na vse preglede z menoj, cela družina je pazila name in posledično na prvega otročka, ker sem imela strogo mirovanje. Jaz sem paničarila za vsako rjavo pikico, shujšala za 6 kg in spravila mojega skoraj ob pamet. Na koncu me je vse skupaj strlo, saj sem nardila vse kar sem lahko in niso mi znali povedat zakaj se to zgodi... Saj vem, veliko nas je, ki smo že dale to skoz...

Sedaj nočem obremenjevat nikogar. Bolniško sem odklonila, saj se načeloma dobro počutim. Izcedki so, vendat rjavkasti. Morda bo, morda ne. Želja je blazna in noro me je strah, da bo kaj narobe. Moj itak ve, da nekaj ni v redu, ker se bolj pazim in intima je na psu (prepoved odnosov user posted image ). Pač odločila sem se, da želim povedat dobro novico, al pa sploh ne. Zdaj, zdržati moram še vsaj 14 dni, potem bom itak povedala.

UZ ker imam zlatega ginekologa in zmeraj kravitve med nosečnostmi, sem imela UZ na vsakem pregledu - cca. na 14 dni.

Upam, da se ti tokrat dobro izteče. Ker čisto dobro vem kako je, če se ne, oz. če se večkrat ne. Nikoli mi pa ne bo jasno, da svojemu možu ne zaupaš. Nosečnost se ne tiče samo tebe, ampak vaju obeh! A misliš, da on ni trpel, ko se ni izšlo? Poleg tega je gledal še tebe kako si obupana in poskušal ostat trden. 
Tudi jaz še nikomur nisem povedala za nosečnost in tudi ne bom. Najmanj do nuhalne. Ampak, da bi to skrivala pred možem, mi pa še na misel ne pride. Saj je to, da še enkrat poskusiva, bila najina skupna odločitev.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 786
25.1.2011 18:19:18   
Teni_
lunax, dobrodošla med nami.

Pri nas pa zdaj že kar nekateri  vedo. Svakinja je sama pogruntala in je bila full hecna, ko je imela priprave, kako me naj vpraša, če sem user posted image . user posted image user posted image user posted image Jaz pa umirala zraven od smeha. No, saj ni bila neka skrivnost, da se trudimo še za enega, glede na to, da so ta ožji vedeli tudi prejšnjič za user posted image in splav, tako, da je bilo za pričakovat.

(odgovor članu lunax)
Neposredna povezava do sporočila: 787
25.1.2011 18:39:28   
Pigy
Lepo da nas je vsak dan večuser posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz se danes tako dobro počutim, da sem kar vesela. Ko me malo slabost prime, takoj korenček začnem grickat, pa sok od pomaranče. Upam, da bo tako tudi celo noč. Sem, pa mela za kosilo hamburger, sem skoraj celega pojedla.

Vidim, da vas nekatere grlo matra, jaz velikokrat vzamem limono in žlico meda, pa zmešam in je super za prehlad. Ponavadi to v enem dnevu 5X naredim in je drugi dan super.

Toliko od mene, grem probat kako uro odspat, da bo nočna hitro minila.

Živi za učenje in naučil se boš živeti.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 788
25.1.2011 18:51:37   
*tedy*
Sem danes peljala malega k zdravniku in po vseh izvidih ima gripouser posted image user posted image . Me je kar mal groza, upam da je jest ne dobim, baje to do 12 tedna sploh ni okuser posted image user posted image  .
Baje še tri dni vročine( 4 dni jo že ima) in potem bo boljeuser posted image .

(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 789
25.1.2011 19:12:25   
*žurerka*
ojla punce....
sem danes zjutraj šla dat kri pa vodo...to je blo to...naslednji pregled imam 3.2......glede slabosti je danes kar ok...skorj cel dan ležim tko da slabosti skoraj ni ...... seveda moram pa imet skoz polne usta user posted image  .....

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 790
25.1.2011 19:52:16   
modrimedo
pigy te lahko vprašam kaj delaš :)'
najprej sem mislila da delaš v zdravstvu sam tam ob taki uri ni varjante da spiš :)
glede dvigovanja se jaz ne obremenjujem ,v bolniško tud  ne planiram jit ,čimbolj na izi z čimmanj pregledi do 34 tedna pa sem zmagala :)
želim si samo da je prvi pregled čimprej za mano da vem če je vse na svojem mestu :)
sedaj grem še par stvari poštimat ,jutri grem v službo ob pol 5

(odgovor članu *žurerka*)
Neposredna povezava do sporočila: 791
25.1.2011 19:54:17   
ANDMIL
Dober večer!

Tako... Poročilo iz pregleda... Vse je tako kot mora biti... Najin čmrlj je velik 25,5 milimetrov. Srček bije, plodek se giblje... Na ultrazvoku se je lepo videlo kako se je zravnal, premikal roke in noge... Hematom v maternici je izginil... Zdaj se moram samo še naročiti na nuhalno... JUtri zjutraj grem dati kri in vodo - naredili mi bodo tudi test s sladkorjem, da vidijo, če še imam povišan sladkor... Enkrat sem ga imela in je ginekologinja rekla, da boma sladkor kar zdaj pogledali... Z dragemu sma tako vesela, da se ne morema nagledati slikice in materinske knjižice...

Naslednji pregled imam 10.02.

Me pa ginekologinja vodi kot rizično nosečnost in, če bi hodila v službo bi z današnjim dnem šla v bolniško.

Lepo bodite še naprej!

< Sporočilo je popravil ANDMIL -- 25.1.2011 19:56:01 >

(odgovor članu *žurerka*)
Neposredna povezava do sporočila: 792
25.1.2011 19:57:23   
ANDMIL
IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR

Dobro jutro!

ANDMIL, karin82, srečno na pregledu.

Jeee, jutri pa jazuser posted image . Sem se kar načakala, da končno dočakam ta svoj prvi pregled.

Hvala! user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 793
25.1.2011 20:02:03   
leaa
Mene pa zanima, kako bo zgledal, ko nam bodo v Trbovljah zaprli porodnišnico. Niti v sanjah si ne predstavljam, da se bom morala eno uro vozit do Ljubljane ali Celja. Res ne gre drugače? Ko sem rodila sina so imeli 2 minuti časa, da so naredili carski rez, drugače enega ali obeh sedaj nebi bilo. Kaj pa sedaj??

(odgovor članu ANDMIL)
Neposredna povezava do sporočila: 794
25.1.2011 20:07:27   
carly
Strelkica dej vzemi eno lučko pa si pred ogledalom posveti v grlo, če boš slučajn kakšne bele pike videla je možno da imaš gnojno angino, je boljš potem da greš k zdravniku po kakšna zdravila.

(odgovor članu leaa)
Neposredna povezava do sporočila: 795
25.1.2011 20:07:58   
becky27
Pozdravljene punce, evo še jaz se vam pridružujem.Včeraj sem zagledalauser posted image in bila zelo presenečena in vesela.Drugače pa še moji podatki starost 28let, Lukovica,druga nosečnost doma imam 13mesečnega navihančka.Prvi pregled imam 15.2 in za PDP mislim, da bo nekje okrog 27.9., bom točno sporočila, ko izvem. Mi je pa čez dan malo po malo slabo, občasno se mi vrti,...Svojga sončka dvigujem ima 12kg pa mislim, da nimam kej škodit svoji pikici v trebuščku.

Moj sonček Taj 27.12.2009

(odgovor članu ANDMIL)
Neposredna povezava do sporočila: 796
25.1.2011 20:08:03   
carly
andmil super da je vse okuser posted image .

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 797
25.1.2011 20:09:15   
carly
lunax in becky pozdravljeni.

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 798
25.1.2011 20:11:18   
lunax
Pozdravljene,
moji podatki, prva nosečnost, stara sem 25 let, pregled pri ginekologu imam 15.2., nuhalno 17.2.. Prihajam iz okolice Prvačine na primorskem.

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 799
25.1.2011 20:15:07   
becky27
Leaa meni se zdi to ful grozno, da bojo zdaj kar porodnišnice zapiral.Halo 1 ura je ful pridit do porodnišnice, sej mogoče vam jo pa ne bojo zaprli. Mene tud neki grlo matrauser posted image ,pa skoz bi spala, pa se mi zdi da se mi že kr mal pozna, da semuser posted image .Sam bom šele po 1. pregledu povedala, če bo moj lahko zdržu,...Kok mate pa ve kej razlike  meduser posted image ?Jst bom mela 21 mesecev, pa sploh ne vem kako se bo mali obnašal,joj sej je še ful cajta a ne preden pride user posted image .

Moj sonček Taj 27.12.2009

(odgovor članu becky27)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Razvade
uršula83

Ali kadite tudi v nosečnosti?

Da, okoli 1 škatlice (10%)

Da, 10 cigaret (8%)

Da, 5 cigaret (9%)

Da, zelo redko prižgem (4%)

Ne sem prekinila (18%)

Ne nisem nit i prej (52%)

Število vseh glasov: 187

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!