Pokora
|
Dones je bila mala do 4h čisto ok. Malenkost bolj sitna kot navadno, ampak nič posebnega. Ob 4h sta pa moja starša prišla (ker sva si mi2 z možem vzela popoldne zase) je pa ful neki jokat začela. Sem hotla kar doma ostat, pa je mami vztrajala naj grem. No so se pol čist ok štimal, samo jest ni nič hotla. Pa ful jo je neki navijal baje in je ful prdela. Sem ji potem prejle, predno sem jo dala spat, zmerila temperaturo in je imela 37,3 pod pazduho. Ma mi je zdej prav žal da je danes nisem peljala h P No ampak sej niti ne vem kaj bi P rekla - da je bolj sitna kot navadno, al kaj. Sej bi se mi smejala. Sva se pa mela z mrožekom super! Smo šli še z dvema prijateljema na pekinško račko in sem se po dolgem času sprostila in nasmejala do sitega Si bova kar večkrat mogla takole čas zase vzet! Majabar, se veselim s tabo, res paše! Tinaaleks pa dej A vsaj za na smučišče našemi. Škoda da bi zamudila maškarce. Tybysy, kaj pa če bi vseeno poskusila z daktarinom po ustih namazat. To da ti še nikoli nisi imela glivic, ne pomeni da jih mala ne more imeti. Imamo jih vsi, opazimo jih šele ko se zaradi različnih vzrokov preveč namnožijo. To da ima belo pikico na jeziku je mogoče to. Ali pa probaj tako da skuhaš fejst sladko vodo in ji s tem podrgneš po pikici. M&A jaz nameravam biti med tednom sama z obema. Čez vikende bo pa moj dol uletu. To so načrti, ne vem pa kako se bo obneslo. Ko je bil Nik dojenček sem na WC hodila tako, da sem ga vzela sabo, šla v čisto zadnji WC, vrata pustila odprta da sem ga imela na očeh. Mene, razen malega, nihče ni videl, ker ni mogel do vrat zaradi vozička. Zdaj bo bolj problem, ker bo treba oba sabo vleči. Nameravam pa biti v avtodomu, se pravi na unih prostorih za ta večjo kamenčkasto plažo. Za "čistilko" sem pa dons mal poguglala in sem našla eno gospo iz sosednje vasi. Jutri pride na "ogled", pa da se zmenimo. Sem jo po telefonu vprašala koliko računa, pa je rekla da se bomo jutri vse zmenili. Bomo videli. Če ne, pa pokličem na ŠS, pa mogoče katero najdem. Mal je problem ker nismo v LJ. Ja, dobro recesijo imate pri vas Kaj vse ti pa naredi? (joj upam da nism preveč nadležna)
|