Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
je že ene tri tedne po malem bolan. In je to narobe. Naj ga zakuha, da bo odležal, tako pa hodi v službo in domov pride ves zmozgan. Kar pocrkljaj se, da se povrnh pozdraviš!
. Izjavi sta pa svetovni in si me spodbudila, da še jaz delim 2 (sem se ju glih spomnila) 
.
Potem ko je tam gre BP v igralnico. Ampak prej priprave in bujenje je pa ubi bože
. Pa včeraj na telovadbi, nič od nič. Ni želela tečt, v ničemer sodelovat
? Pojma nimam, kje bi dobila Pepo. Morda Baby center, Pikapolonica, morda tudi Nama? Pojma nimam. Teja ima od rojstva enga kužita in ta gre z njo povsod, za spremembo pa še kdaj ena luštna kravica al pa Nodi (ki je mimogrede Tjašin
, men je tako lahko
Gledam na netu: Biotherm za 30+, cena 44$=32€, v Mullerju pa: 60€
grem jo kar skuhat preden zaspim
Ja, še dobro, da jo je mulo odnesel samo z 2 dnevoma "bolniške", ker ni bil "čisto ta prav", pa da se še ostali zaenkrat držimo. So že 3. teden brez glavne vzgojiteljice, ker jo je gripa menda čisto potolkla.
Sam, da ste že bolje.
Prosim za mnenje. Naslednji četrtek gremo na zimski dopust (od četrtka do ponedeljka). Zdaj pa ne vem, a Roka preventivno imeti naslednji teden od ponedeljka do srede doma, da ja ne bo kake bolezni staknil ali virusov domov prinesel in jih pridno delil z Zaro, ali pač enostavno raskirat in bo kar bo?