|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mlade mamice
29.1.2011 8:08:33   
Izabelina
moj porod je bil tak

moj tut user posted image

Dobrojutro drgači!! Najprej eno kavico za vse user posted image .Naša noč je bla lepa kot vsaka, Eva tko pridno spi, že ve, da sta mami pa ati zaspanca in da rabta veeeeeliiiiik spanja!! user posted image

Dans gremo pa mi v ŠOOOOOOPIING!! user posted image

oouuu jeeeaaa!! U Ljubljano v BTC user posted image

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
29.1.2011 8:40:59   
Aninchy
hej

prebrala sm vas, ampak se morm it zej igratuser posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
29.1.2011 10:55:23   
Aninchy
Punce, oz. študentke (ki živite za sebe, po možnosti) rabim vas neki, da mi razložite.... Kako situacijo mate ve??

Pišem zdej za kolegico, k jst nism študentka, sam zanima me pa vseenuser posted image

Ona je u bistvu še dijakinja (3 že ma +2 dela zdej) in ma leto starga sinčka, s fantom nista skupi prjavljena, živita pa pri njej doma. V glavnem... njej so razložli na CSD, da tud če gre ona za sebe živet ne more prit do štipendije ali socialne pomoči, ker je redno vpisana v šolo in dokler se šola, ji morajo starši plačevat preživnino! Njej pa itak ni do tega, da bi ji zdej mama plačevala, itak, do dnarja pa nikakor ne more, ker ne najde nobenga šihta (pa še izpita za avto nima) Zdej še njenmu fantu neki grozi, da bojo firmo zaprli, pri kteri dela in se bojo znašl v totalnem zosu... No, v glavnem, zanima me, kok mate ve to zrihtan, al tud dobivate "preživnino", al ste rajši kr doma prijavljene, al mate štipendijo al socialno al kaj pač ne vem..... Pač finance pa to bi rablauser posted image Njej so rekli, da mama glih preveč zasluži, da bi dobila štipendijo, da bi lohk edino s preživnino poskusli, ampak bi je tud tolk zneslo, da ne bi dobila vseeno še štipendije, tak da je isti dreck.

No, pač HELP ME če znateuser posted image upam, da ste zastople kaj sm napisala, ker sm tok neki naklanfala skup, da pojma ne vemuser posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2553
29.1.2011 13:39:54   
donna22

IZVIRNO SPOROČILO: Aninchy

Punce, oz. študentke (ki živite za sebe, po možnosti) rabim vas neki, da mi razložite.... Kako situacijo mate ve??

Pišem zdej za kolegico, k jst nism študentka, sam zanima me pa vseenuser posted image

Ona je u bistvu še dijakinja (3 že ma +2 dela zdej) in ma leto starga sinčka, s fantom nista skupi prjavljena, živita pa pri njej doma. V glavnem... njej so razložli na CSD, da tud če gre ona za sebe živet ne more prit do štipendije ali socialne pomoči, ker je redno vpisana v šolo in dokler se šola, ji morajo starši plačevat preživnino! Njej pa itak ni do tega, da bi ji zdej mama plačevala, itak, do dnarja pa nikakor ne more, ker ne najde nobenga šihta (pa še izpita za avto nima) Zdej še njenmu fantu neki grozi, da bojo firmo zaprli, pri kteri dela in se bojo znašl v totalnem zosu... No, v glavnem, zanima me, kok mate ve to zrihtan, al tud dobivate "preživnino", al ste rajši kr doma prijavljene, al mate štipendijo al socialno al kaj pač ne vem..... Pač finance pa to bi rablauser posted image Njej so rekli, da mama glih preveč zasluži, da bi dobila štipendijo, da bi lohk edino s preživnino poskusli, ampak bi je tud tolk zneslo, da ne bi dobila vseeno še štipendije, tak da je isti dreck.

No, pač HELP ME če znateuser posted image upam, da ste zastople kaj sm napisala, ker sm tok neki naklanfala skup, da pojma ne vemuser posted image

Stalno drugače govorijouser posted image
No, jaz sem študentka in ker imam otroka, se mi pri štipendiji sploh ne upoštevajo dohodki staršev. Se pravi, da se študentki mamici (po moje tudi dijakinji) upošteva njen dohodek in dohodek partnerja, če ga ima.
Če bi šla na svoje, pa ne vem, kako je; če bi prijavila lastno gospodinjstvo, me po moje starši ne bi rabili več preživljati. Če bi bila prijavljena kot samohranilka in bi vseeno prejemala še preživnino od staršev, tudi dvomim, da bi z njo presegala limit (razen če bi preko študentskega servisa preveč zaslužila); če pa bi bila s partnerjem prijavljena skupaj IN bi prejemala še preživnino od staršev, pa mogoče res ne bi šlo (ampak to mi je čudno, da bi bila na papirju kao s svojim lastnim gospodinjstvom, družino, pa bi me starši še vedno morali preživljatiuser posted image ). Drugače pa so nam rekli, da se preživnina s strani staršev mora urejati samo v primeru, če želiš dobiti denarno socialno pomoč, za štipendijo.
V glavnem, zmešnjavauser posted image user posted image

Je pa tu ful informacij, če se ti da prebijat čez to user posted image : http://www.svetovalnica.com/studentske-druzine
Lahko pa tudi na forumu na tej strani vprašaš, odgovarjajo neki svetovalci, pa se kar spoznajo na vse skupaj.

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2554
29.1.2011 14:11:30   
ninkica
Hojla

se javlam,da me ne bote brisale iz seznamauser posted image
Kako ste?Mi se imamo super,Leja je začela že počasi plazit in s hojco šiba vsepovsod po stanovanju.Je pa res izredno priden otrok.V stajici se sama zaigra tudi po 1 uro in pol,potem se še skupaj..in mine dan.user posted image
Jaz imam danes že 9 dan user posted image ,a je to normalno??

porod Tinchy tudi jaz ti želim ekspresen porod in ni važn al bo fantek al punčka važn,da bo user posted image zdrav.Sem pa tud jaz med tistimi srečnicami,ki so imejo zelo lahek in lep poroduser posted image

Sem zadnjič pozabla še pokomentirat o varustvu user posted image naša gre maja v privat varstvo,septembra gre pa v vrtec.
Je pa situacija taka,da smo šli zadnjič k varuški na obisk in moram rečt,da sta oba z njenim možem res full vredu ampak naju z možem je pa to zmotilo,da imajo psa notri in mačkauser posted image user posted image user posted image in vzame po 250 €/mesečno s tem da moram sama prnest plenice,robčke in pa jogurteuser posted image tko,da bo imela te 2 mesca jo vrjeten kar tašča pa raj damo njej 250€,čeprav ne bojo hotl nč vzetuser posted image

Aninchy jaz ko sem se poročila so mi vzeli takoj štipendijo pa sem študentka.Tko,da dobim samo starševsko dodatek+30€ otroškega dodatka..Kaj čez tko je v naši ljubi Sloveniji

pište še kaj..

Očkov in mamin največji zakladek:
Leja 15.6.2010

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
29.1.2011 17:07:24   
Tincy90
Bibica nek te bog čuje saduser posted image , iz tvojih ust v božja ušesa!user posted image user posted image

Bomo vidl, če drži, da je drugi porod hitrejši pa vse to bla bla.user posted image

Uhh, Izabelina fajn se našopingerej, js grem spet drug tedn enkrat.user posted image ouje ouje.user posted image

Smo pršli pr našmu fletu do spoznanja, da v bistvu ne rabmo še enga voza in ga tud ne bomo kupil.user posted image naročil pa bomo še eno posteljco, je mal problem, da bi šla tamala že spat v veliko postlo kr bi se js ponoč težko do nje prrinla, zdj k sm breja sploh ni šans, potem pa tud ne bom rinla notr spodi na pograd. Tko da bo kr še ena postlca, itak pa računam, da bodo v tretje dvojčki pa bodo prov pršle.user posted image user posted image user posted image sm mojga kao hecala, da bova kr tri otroke mela oz štir, k jih je tko fajn met, pa še prej mormo it u večji flet pa bo, js bom pol pa varstvo odprla.user posted image kar sploh ni slaba ideja.user posted image joooj, komi čakam, da dobim še par novih stvari pa da grem drug tedn še po cunjce jaooo, se mi meša že s tem nakupovanjem.user posted image ma dokler je dnar je treba ponucat, k pol k ga enkrat ne bo več bo kriza.user posted image user posted image

Kaj sm še hotlaaaaaaa?? Ahaaaaa...user posted image ja, ko sm bla js noseča in sm hotla par mescev prejemat socialno sm mogla prekint status dijaka/študenta, da sm lahko to prejemala, pa pol tud mtka ni več prejemala otroškega zame in preživniva se ji je skenslala k jo je fotr plačvov, sm pa tud spremenila naslov si takrat. Mah to je res kr neki ej, za to socialo vsak drgač reče, najbolš da piše kakim večjim gor v Lj pa pove svojo situacijo in se pozanima kako bi najbolš rešila to situacijo.

Aham, še tole...tiste k mate že mal večje otročke npr. donna, kak avtosedež mate vi? Mi bomo mogl novga kupt kr tale od Kiddy-ja ne bo več dobr za tamalo, pa odkar je že tok velika punca si kr odriva uno mizco s katero je "pripeta" in men to ni več neka varnost ne... js razmišlam zdj neki o teh dveh: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=195171   in   http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=220836 . Ka mislš/mislte?user posted image

Zdj sm pa dost nabasala, dam še drugim prednost.user posted image grem pogledat kje je kej naš seznam.user posted image

< Sporočilo je popravil Tincy90 -- 29.1.2011 17:09:24 >

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu ninkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2556
29.1.2011 17:11:46   
Tincy90
Tale RR pa sploh noče več kopirat linke od BC.user posted image user posted image u glavnem razmišlam med Maxi Cosi Priori SPS 2011 Stone 9-18kg in Bebeconfort Trianos Lifestyl 9-36kg.

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2557
29.1.2011 17:12:56   
Tincy90

user posted image

user posted image Tincy90, (**20 let**) - ALISA (19.12.2009), (PDP:16.4.2011 user posted image )
user posted image biba88, (**21 let**) - IRIS (27.5.2010)
user posted image Aninchy, (**21 let**) - MARTIN (11.6.2010)
user posted image egleria, (**21 let**) - PATRIK (12.1.2010)
user posted image ninkica, (**20 let**) - LEJA (15.6.2010)
user posted image tix, (**22 let**) - JAKOB (29.6.2010)
user posted image naja7, (**21 let**) - PIA (6.8.2010)
user posted image zvezdici, (**21 let**) - TIJA (26.3.2010)
user posted image honey*, (**21 let**) - BRINA (22.6.2010))
user posted image donna, (**24 let**) - ZALA (2.7.2009)
user posted image 00PoLoNa00, (**23 let**) - GAL (8.7.2010)
user posted image Izabelina, (**25 let**) - EVA (21.9.2010)

Otročički user posted image :  user posted image - 4   user posted image - 8          Bodoči  user posted image :  1user posted image

user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2558
29.1.2011 17:53:51   
Aninchy
helou!

punce, hvala za odgovore... ja, tinčijin primer mi je logičen, če ne hodiš več v šolo, tud preživnina ni potrebna, to vem ja.

tinči - si fajn povedla za avtosedež, bom našim majskim čvekam na cepetavčku povedla, da mizica ni glih bog ve kaj, me bojo tk s kože daleuser posted image ker tam se je par tednov nazaj dobesedno bila bitka med mamicami, ki so branile vsaka svoj "najboljši" avtosedežuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image js sm pa kipela od smeha zromuser posted image user posted image
A ti bi pa kr dvojčke mela al kva!??user posted image Men ne, hvala... jih tebi odstopimuser posted image no, če se že zgodi, potem itak da bi jih mela, ampak želje pa nobene... zmer sm rekla, da hočm 3 otroke, najprej 2 fantka in potem punčko, pa mi je zadnje čase bolj všeč kr dva otročka, parček jasno, no, če bo pa v drugo fantek, pa se mi mogoče res uresniči otroška želja, da bo pol še punčkauser posted image no, če bo pa spet fantek, pol pa ne bomo nehal do 11, da bomo mel svojo fuzbal ekipouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hec je biu toleuser posted image

no, ja kaj še? AJAAAA! Martin gre dons prvič na "počitnce"user posted image user posted image prespal bo pri svojmu pradediju in prababici, upam, da bo vse tko k more bit, sej jih je navajen in onadva njega, ker smo skor vsak dan kr dost skupi, upam na najboljšeuser posted image pa da se jst mal odpočijemuser posted image user posted image sam ga pa že kr zdej pogrešamuser posted image user posted image pa je še doma, kaj šele bouser posted image no, zjutri bom pa tk kr poletela v pižami tja aj gesuser posted image user posted image sej so sam dve ulce stranuser posted image

aja, pa porod - hmmm no glih tok "lahek" ni biu, bil je pa lep in bo ostal v čudovitem spominuuser posted image user posted image Tud jst upam, da bo v drugo kr "vn padu" oz. padLAuser posted image

evo, vuvuzelaaaaaaaauser posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2559
29.1.2011 18:32:21   
Tincy90
user posted image user posted image js sm tud nameravala met fuzbalersko ekipo sinov in hčerk, ko sva se še z bivšim pogovarjala o otrocih.user posted image user posted image drgač pa, neeee, js tud ne bi mela dvojčkov, biu je đoukuser posted image , ampak če bi se zgodilo ne bi blo panike glede posteljc.user posted image

Ooo, frajer mali gre že kr na počitnice.user posted image user posted image lepoo, upam, da se bo meu čim lepš, pa da ga ne bo kej srov sred noči d bi rd mamico.user posted image user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2560
29.1.2011 21:29:45   
donna22

IZVIRNO SPOROČILO: Tincy90

Aham, še tole...tiste k mate že mal večje otročke npr. donna, kak avtosedež mate vi? Mi bomo mogl novga kupt kr tale od Kiddy-ja ne bo več dobr za tamalo, pa odkar je že tok velika punca si kr odriva uno mizco s katero je "pripeta" in men to ni več neka varnost ne... js razmišlam zdj neki o teh dveh: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=195171   in   http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=220836 . Ka mislš/mislte?user posted image

Zdj sm pa dost nabasala, dam še drugim prednost.user posted image grem pogledat kje je kej naš seznam.user posted image

Tu so rezultati testov: http://nakup.pikapolonica.com/trgovina/aktualno/znani-rezultati-testov-adac-testiranje-avtosedezev-za-leto-2010 in http://www.motorevija.si/datoteke/tabela-sed-jun-1.gif ; se pravi, da je Kiddyjev avtosedež pravzaprav najbolj varen od vseh, se pa mi zdi, da so ga ful podražili, odkar so prišli ti testi ven, stane avtosedež zdaj nekje 240 eur v BC, pa sem skoraj ziher, da je prej stal manj kot 200 eur. Saj ta mizica najbrž nima varnostne funkcije, ali pač? Jaz sem mislila, da je bolj zaradi npr. igre tamuser posted image Tak da če bi se dalo, bi jaz ostala na tvojem mestu pri tem.
Mi imamo Pikolov avtosedež, neke srednje cene, ki pa ga tu gor sploh ni. Bomo pa zdaj menjali, najbrž za tistega, ki si ga dala na povezavo - Avtosedežž Priori SPS 2011 - Enzo - Maxi Cosi, ker je ravnokar v akciji, MC pa je itak dobra firma. Je pa smešno, da dejansko ti najdražji avtosedeži sploh niso najbolj varniuser posted image Tak da plačaš samo še firmo ...
Večina, ki jih poznam, ima Romer avtosedeže, pa so zelo zadovoljni, čeprav vidim, da zadnjih testov niso ravno najboljše opravili.

Drugače pa za avtosedež poglej še kje drugje kot v BC, ker imajo ponekod cenejše avtosedeže z dostavo vred, jaz se še odločam, ker je izbire itak ful. Tu sta še 2 strani, od koder se da naročit avtosedeže (pa še marsikaj drugega seveda):
http://www.soncek.si/si/avtosedezi-g1512.shtml
http://www.mali-vragci.si/otroski-avtosedezi-c-2.html
Jaz zdaj to intenzivno preučujem, tak da se mi že meša zravenuser posted image user posted image

Sem se pa odločila tudi, da vzamem še en voziček, ki se zloži bolj na malo, iskala sem marelo (imamo eno, ampak je fejst slaba, tak da je treba menjat), in bom končno vzela od Baby Welt (tega: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=221144 ), si ga že dolgo želim, je pa zdaj za 50 eur znižan, tak da se splačauser posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2561
29.1.2011 22:28:14   
biba88
na hitr neki natipkam user posted image
ninkica glede varstava je valda da bolj če tašča merka sploh če je kul pa če imaš možnost jo vsaj poznaš...sam zmotil me pa je k si napisala da te moti da imajo mačka pa psa notruser posted image zakaj pa če smem vprašat pri nas pri babici in dediju mamo tut psa pa maška notr in je naša čist navdušena nad njima ...no res je da so men moje žvalce kot moji otročki iris je pa od moje kužice otročk no vsaj tko naša kuzla misliuser posted image user posted image user posted image jo skos merkauser posted image user posted image

tinči jest bi pa mela dvojčke dva na enkat rodiš se ni treba dvakrat matratuser posted image user posted image ker jest bi imela vsaj 3...

bom jutr zutri naprej se mi ne da...user posted image user posted image

nočko punce mojeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2562
29.1.2011 23:00:12   
Tincy90
Donna, js sm se že kr odločla, da bomo, če bomo, nabavli tega v BC k je v akciji od Maxi Cosi-ja. Že komi čakam, da zamenam ta zic.user posted image mogoče veš do kdaj je ta akcija?user posted image

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 2563
29.1.2011 23:11:52   
donna22

Donna, js sm se že kr odločla, da bomo, če bomo, nabavli tega v BC k je v akciji od Maxi Cosi-ja. Že komi čakam, da zamenam ta zic.user posted image mogoče veš do kdaj je ta akcija?user posted image

Ne vem, mene tudi skrbi, ker ne bi rada zamudilauser posted image user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2564
29.1.2011 23:20:45   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: donna22

Ne vem, mene tudi skrbi, ker ne bi rada zamudilauser posted image user posted image

Js upam, da je še ta tedn, nameravam it enkrat te dni v BC. Đizzs, sm kr žiučn.user posted image user posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 2565
29.1.2011 23:46:11   
Tincy90
Drage moje, če vas moti tole nagajanje na RR se lahko preselmo na en drug forum, ki je odličen. Pri aprilčicah smo si nardile prov poseben zaseben forum, kjer smo samo me in je zaklenjen za tiste, ki niso aprilčice 2011.user posted image u glavnem me bi pa lahko klepetale tukej http://forum.bucibuci.com/index.php?showforum=7 pod Starši se pogovarjamo. To je sm predlog, kr mene spet jezi ta RR.user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2566
30.1.2011 9:18:37   
Aninchy
user posted image user posted image user posted image user posted image mah ne bi blo pol čist žnj če bi na cepetavčku ostale?user posted image
glede na to, da nas je že neki prjavljenih pa tk...
Sam je pa res kriza tole, no, vsaka "skupina" si zdej že svoj forum dela k je RR tok hinuser posted image user posted image Bo treba mal reklame nardit, da se bojo/bomo skup nabrale, ne pa, da bo 100 novih forumov zjuser posted image mi je pa hecn bucibuciuser posted image user posted image

evo, jst sm se nazajtrkovala in nakofetkala, zj pa počas šibnem po Martina... klinc, sm rekla, da vas morm it še na hitr pogledat, k pol zihr ne bo miruuser posted image

no, ena kavica še za vasuser posted image pa lep dan!user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2567
30.1.2011 11:33:32   
Tincy90
Čaoss!user posted image

No se prav pol aninch d je Martin uspešno prespau na počitnicah.user posted image super!user posted image user posted image

Js pa zdle pečem ene DVD-je za kolegico, pa razmišlam kaj bi blo dans za kosilo....hm, bol ko razmišlam manj mam idej.user posted image

Dans morm še kopalnico mal spucat pa po tleh pomit zvečer in to bo to od mene za delat.user posted image

Ne vem ka mi tamala zadne dni spet noče NČ jest.user posted image user posted image ne zjutri ne zvečer, popoldne pa pol neki poje kr zjutri noče nč...nvem več kaj naj, kr neki.user posted image pa tako trmo zganja, da se ti zmeša, je tko alergična na besedo NE.user posted image je tko smešna k se začne piz*dit nazaj sm d rečš ne.user posted image
Aja sj res, čari starševstva...user posted image user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2568
30.1.2011 11:51:38   
donna22

IZVIRNO SPOROČILO: donna22

Js upam, da je še ta tedn, nameravam it enkrat te dni v BC. Đizzs, sm kr žiučn.user posted image user posted image

Sem danes vprašala, akcija je do 16.2., tak da si lahko brez skrbiuser posted image user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2569
30.1.2011 12:09:50   
Tincy90
Oooo, juhuuuu!user posted image user posted image user posted image ful hvala donna.user posted image
Js kle usa navriskana na konc ga pa sploh ne bova kupila ne, lol.user posted image ma ga morm prepričat.user posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 2570
31.1.2011 10:28:54   
Aninchy
helou!!

nikjer nobene?user posted image

Martin že drema svoj dopoldanski spanec, jst pa hitr mal vas pogledat pol pa mal u posodouser posted image še mam od včeri zvečer k se mi ni dal pomivat pa razbijat, da se ne bi mali zbudu, k sm dobila obisk in nism mela cajta za njegauser posted image user posted image no, ja, s kolegico sva mele čvek-najt, je pasal ITAK, debate tud take da če naju je kdo slišu, si dons neki čudnga misliuser posted image user posted image user posted image

mah nič posebnga nimam za napisat.. aja, kaj se je zvečer zgodil BLJAK:
Martin se na tleh na trebuhu igra in kr naenkrat mal bruhne (jst nism vidla, k sm 24kur gledalauser posted image ) in on lepo čofa-čofa notr po tistem kozleku z rokicim, pa mal je še nos notr namoču, mislim KATASTROFA!!!user posted image pa kok je smrdeeeluser posted image sm ga hotla direkt u bano nest, pa itak user posted image pralni stroj glih laufu in vodo notr šibu v banouser posted image tk da sm ga mogla kr z robčkim pa plenico prebrisat ceuga, zrom mi je pa kr gor metalo, tk je po kislem smrdel, k je jedu skuto prejuser posted image user posted image user posted image no, ja, ko je blo vsega konec sm se pa smejala o tem.... sej sm bla mnde še zadeta od tega vonjauser posted image user posted image user posted image user posted image

no, ja, evo neki ogabnga za dobro jutro pa še eno user posted image če vam še sploh paše zdejuser posted image

No, kar se je pa moji kolegici zgodil je blo pa čiist tumač - je tamalga neki u luft dvigvala, se ji je pa v USTA pobruhu!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no, čauuser posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2571
31.1.2011 11:31:40   
Tincy90
Najprej, hvala ninch za skozlano "dobro" jutro.user posted image user posted image user posted image mate pa srečo, da tkole faše tvoja kolegica ti se pa kr zadevaš od bruhanja tvojga tamalga.user posted image user posted image jao jao, sj to bo mene spet čakalo, jupi jej!user posted image pa vse tisto polivanje, podiranje kupčka pol pa še bruhanje đizzs.user posted image ma bo že, če sm pr tamali preživela pa je bla glede tega zlo pridnauser posted image (velik bruhala pa vse touser posted image ), bom tud druzga preživela.user posted image

Js pa nvem kaj bi jedla, kruha nimam, ne da se mi it vn na mraz pa u trgovino, bom mogla kr neki z mlekom al pa pol kake marakončke skuhat (beri:makarončke, ne vem kaj mi je loluser posted image ). Tamala se mi igra, risanke so za brezveze nažgane k jih noben ne gleda, js pa tud ne vem kaj bi sama sabo.user posted image

Ja učer res ni blo nobene, sm skoz čekirala pa ni blo nč novga.user posted image no pište kej babnce.user posted image

< Sporočilo je popravil Tincy90 -- 31.1.2011 11:33:06 >

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2572
31.1.2011 11:34:03   
Tincy90
Aha posoda- HB za pomivalca.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2573
31.1.2011 11:40:48   
ninkica
Hojla

Aninchy res super skisano jutro je blo danesuser posted image user posted image
Tinchy vidim,da soi že dobila majčko in bušija imaš zelo lepga.Jaz tudi letos komaj čakam da ponovno postanem srečka nosečkauser posted image user posted image Sem pa tudi jaz dobila za božička majčko od naših iz popka Tako srčkan bom pa nisem glih bla ne vem kako zadovoljna z kvaliteto kokr je sama majčka dragauser posted image

Leja je šla danes že drugič pančkat.Je zjutri že mal čez 7h vstala pa je potem že pred 8 zaspala nazaj,15min nazaj je šla pa že 2 spat.
Jaz bom dala počasi kosilo kuhatuser posted image

Jst tud pravm HB za pomivalni,pralni,sušilni strojuser posted image

biba..Jaz imam zelo rada živali,ampak ne v svojem stanovanju.Si sploh ne predstavčjam,da bi se pes valju in dlaku puščov po tleh,tamala bi pa potem za njim kobacala in tist lizalauser posted image men je to navgravžno.Žival je za ven in ne za notr..pa to je samo moje mnenje..

Mi smo imeli včeri dopoldan obisk,popoldan smo pa vsi 3 odspal 2 urce potem smo šli pa k našim na obiskuser posted image

papa

Očkov in mamin največji zakladek:
Leja 15.6.2010

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2574
31.1.2011 12:42:18   
Tincy90
Ninkica, js sm pa zadovoljna s kvaliteto od Popka, sm kupila si tm majco pridem decembra (je še zdj po nvem kolkih pranjih k nova, napis še zmer lep), pa body, pa še eno majco, pa gatke pa modrce. Z vsem sm zadovoljna in letos bom tud še tm kupila za moja tastaradvauser posted image 100% babi in dedi.

(odgovor članu ninkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Partnerstvo: Ko ni več želje po seksu …
Ko partnerja postaneta starša, se pričnejo prebujati povsem nova čustva. Pred družino je polno dogodivščin in ljubezni. ...

Idealna razlika med sorojenci.
пеперутка16

Kdaj imeti drugega otroka?

1 leto. (7%)

2 leti. (40%)

3 leta. (27%)

4 leta. (20%)

5 let. (7%)

6 let ali več. (0%)

Število vseh glasov: 15

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!