Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Kaj jim dogaja ej....
Pa ene dva dneva potem ko si to prigodo napisala sem se prav nate in na Marka spomnila. Sem dala Bino pod igralni center, ji prižgala vrtiljak in muziko. Naročim Niku da če bo jokala, naj ji pa s5 prižge. Grem pod tuš, pridem izpod tuša, slišim da joka. Mu rečem naj ji prižge muziko, on meni: "kero muziko?" Jaz: "ja uno k sem ti naročila" On: "ja kje pa je?" Kot da bi padu iz lune!!!! Da ne povem da ji drgač skos to prižiga, tut če je ni pod lokom, da gre men ta muzika že prav na jetra.
No, ko je kriza, tasrednjega zrihtam, ma 5letnika pa res ne bom oblačila in obuvala (čeprav v vrtcu vidiš tudi take primere).
. Zjutraj ju, prizam, oba oblečem, tudi tavečjega, da si prihranim živčke, popoldne pa ni šans. Je pa moj tak, da če ga samega pustim v pižami, zraven pa mu za preoblečt naštimam gatke, trenirke in majico, si je sposoben tudi npr. pozabit gor dat gatke ali pa dat pripravljeno majico čez tisto, ki jo ima že gor
. Kaj takega glede pucanja še nisem videla: je še hujši kot jaz
. Tudi ponoči ga malo sračka. Sedaj sem ga že 2 dni dala spat ob 19h, pa se potem zbudi ob 22, pa spet ob 1, 4, 6....potem dopoldne še spi. Ampak še to od 1 do 2:30 ni spal, je skoz jamral, sem mogla dudo popravljat. Pravte, da bolje spijo v vreči - no da vidimo, bom probala danes!