Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 21:52:55
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla Naj živi asocialnost! ja to mi najbolj manjka od službe - ljudje in druženje. delo samo pa prav nič! ma daj...saj se lahko družiš in povezuješ z ljudmi tud izven službe Podpis-na tak način sem se jaz coj k Mariborčankam prislinila
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 21:53:18
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Aha. Hvala. Se vidi da nisem še naredila dima v življenju. hecaš? te ne zanima kak to zgleda?
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 21:53:45
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Grem na fumo eno. ly..as ratala blont al kva?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 21:53:52
|
|
|
|
katy83
|
botrca, fajn je blo počvekat še v živo hvala za družbo in kapučino za ono ni panike...otroci pač btw, prej sem pogruntala zakaj me je Jan po hrbtu čohal ...mogoče je tatoo videl pa prav posrečen je bil ko je pravil: moj dojenček prijatelj
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 21:54:13
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jaz pa bi bila doma vedno....če bi nam to seveda finančno dolgoročno zneslo.Ampak žal so taki časi, da to ne bo možno. Jaz tudiiii . . .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 21:55:11
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jaz pa bi bila doma vedno....če bi nam to seveda finančno dolgoročno zneslo.Ampak žal so taki časi, da to ne bo možno. Jaz tudiiii . . . joj, ne jaz pa ne
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 21:55:20
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Te bojo mene že v trugi ven nesli.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 21:55:55
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Grem na fumo eno. ly..as ratala blont al kva?
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 21:56:00
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 botrca, fajn je blo počvekat še v živo hvala za družbo in kapučino za ono ni panike...otroci pač btw, prej sem pogruntala zakaj me je Jan po hrbtu čohal ...mogoče je tatoo videl pa prav posrečen je bil ko je pravil: moj dojenček prijatelj Tetovirana si - kaj pa imaš?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 21:56:26
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jaz pa bi bila doma vedno....če bi nam to seveda finančno dolgoročno zneslo.Ampak žal so taki časi, da to ne bo možno. Jaz tudiiii . . . joj, ne jaz pa ne če bi bla doma, bi se omoje full zredila, pa tečna bi bla ko jaz rabim da imam neke obveznosti, družbo, gužvo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 21:56:47
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 pa dober večer vsem ljubiteljem in neljubiteljem jih oboževala... odkar je akvarij doma, jih ne morem jest No...saj ne rabiš domačih... tistih jaz tudi ne jem
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 21:56:52
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 čer no, če ste že pri hrani...jem pico s pršutom naša bo ravnokar pečena .....druga že danes...
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 21:56:59
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: katy83 botrca, fajn je blo počvekat še v živo hvala za družbo in kapučino za ono ni panike...otroci pač btw, prej sem pogruntala zakaj me je Jan po hrbtu čohal ...mogoče je tatoo videl pa prav posrečen je bil ko je pravil: moj dojenček prijatelj Tetovirana si - kaj pa imaš? škorpijona
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 21:57:45
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 pa dober večer vsem ljubiteljem in neljubiteljem jih oboževala... odkar je akvarij doma, jih ne morem jest No...saj ne rabiš domačih... tistih jaz tudi ne jem ma ne..imam blokado v glavi, ko ji vidim tam notri
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 21:57:55
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 jaz rabim da imam neke obveznosti, družbo, gužvo To vse jaz najdem brez službe.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 21:58:27
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jaz pa bi bila doma vedno....če bi nam to seveda finančno dolgoročno zneslo.Ampak žal so taki časi, da to ne bo možno. Jaz tudiiii . . . joj, ne jaz pa ne jaz tudi ne...bi pa definitivno delala nekaj čisto drugega kot zdaj
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 21:58:32
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla Naj živi asocialnost! ja to mi najbolj manjka od službe - ljudje in druženje. delo samo pa prav nič! ma daj...saj se lahko družiš in povezuješ z ljudmi tud izven službe Podpis-na tak način sem se jaz coj k Mariborčankam prislinila
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 21:58:55
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 škorpijona
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 21:59:33
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 botrca, fajn je blo počvekat še v živo hvala za družbo in kapučino za ono ni panike...otroci pač btw, prej sem pogruntala zakaj me je Jan po hrbtu čohal ...mogoče je tatoo videl pa prav posrečen je bil ko je pravil: moj dojenček prijatelj možno ja... ...pasalo ti pa je ...ful ima rad otroke...saj si vidla hvala tebi, da si prišla
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 21:59:41
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Grem na fumo eno. ly..as ratala blont al kva? Očitno.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 21:59:57
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: katy83 jaz rabim da imam neke obveznosti, družbo, gužvo To vse jaz najdem brez službe. no, saj jaz nisem rekla, da bi službo imela samo doma pa tudi ne bi bla
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 22:00:16
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jaz pa bi bila doma vedno....če bi nam to seveda finančno dolgoročno zneslo.Ampak žal so taki časi, da to ne bo možno. Jaz tudiiii . . . joj, ne jaz pa ne če bi bla doma, bi se omoje full zredila, pa tečna bi bla ko jaz rabim da imam neke obveznosti, družbo, gužvo Hej.....a ti to o meni pišeš??
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 22:00:17
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jaz pa bi bila doma vedno....če bi nam to seveda finančno dolgoročno zneslo.Ampak žal so taki časi, da to ne bo možno. Jaz tudiiii . . . joj, ne jaz pa ne če bi bla doma, bi se omoje full zredila, pa tečna bi bla ko jaz rabim da imam neke obveznosti, družbo, gužvo Sma že 2,no gužvo mam doma tudi,samo drugačne vrste gužvo mam rada!
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 22:00:43
|
|
|
|
ly117
|
Mater me nekaj hebe ta rr danes. Me je tak ven zmetal da mi še zdaj ni nič jasno.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 22:01:04
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: katy83 škorpijona takega
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiTo so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Filmi za odrasle.
пеперутка16
Rad gledaš "filme za odrasle"?