Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 22:01:16
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jaz pa bi bila doma vedno....če bi nam to seveda finančno dolgoročno zneslo.Ampak žal so taki časi, da to ne bo možno. Jaz tudiiii . . . joj, ne jaz pa ne če bi bla doma, bi se omoje full zredila, pa tečna bi bla ko jaz rabim da imam neke obveznosti, družbo, gužvo obveznosti...dela je doma prekpreveč, družba...prijatelji se najdejo, gužva, pri nas v mestu full
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 22:01:34
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 čer no, če ste že pri hrani...jem pico s pršutom naša bo ravnokar pečena .....druga že danes... Kaj je danes-pizza day
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 22:02:09
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 čer no, če ste že pri hrani...jem pico s pršutom naša bo ravnokar pečena .....druga že danes... Kaj je danes-pizza day Zgleda,jaz sem jo tudi jedla za večerjo.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 22:02:16
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: katy83 jaz rabim da imam neke obveznosti, družbo, gužvo To vse jaz najdem brez službe. podpis.....tak da mi prav paše ko sem malo sama doma na relaks, kar pa je itak redko
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 22:02:37
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Mater me nekaj hebe ta rr danes. Me je tak ven zmetal da mi še zdaj ni nič jasno. al jebe
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 22:02:40
|
|
|
|
matcar
|
Zadnjih 5-Mariborčanke!
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 22:03:02
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jaz pa bi bila doma vedno....če bi nam to seveda finančno dolgoročno zneslo.Ampak žal so taki časi, da to ne bo možno. Jaz tudiiii . . . joj, ne jaz pa ne če bi bla doma, bi se omoje full zredila, pa tečna bi bla ko jaz rabim da imam neke obveznosti, družbo, gužvo obveznosti...dela je doma prekpreveč, družba...prijatelji se najdejo, gužva, pri nas v mestu full no, to je tudi en pogoj, če bi v mestu živela, je spet druga zgodba pa tisto delo doma mi ne diši nekak fejst
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 22:03:11
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 takega Že dolgo, koliko si dala, kak je to veliko v cm? ... Lep je, škorpijonka ti.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 22:03:33
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 čer no, če ste že pri hrani...jem pico s pršutom naša bo ravnokar pečena .....druga že danes... Kaj je danes-pizza day Zgleda,jaz sem jo tudi jedla za večerjo. mi jo bomo pa verjetno jutri imeli za večerjo...če bo moj dragi naredil
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 22:04:14
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 čer no, če ste že pri hrani...jem pico s pršutom naša bo ravnokar pečena .....druga že danes... Kaj je danes-pizza day Sami, kako bova pa midve?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 22:04:31
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca ti si optimimist...bravo danes je malo takih ...ja samo kdaj bom delala ko bom 50 stara Ko bom 50 let stara.......se vidim v svoji trgovinici......s starimi knjigami Mater paše sanjat.....samo dnar še rabim
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 22:05:00
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar drugačne vrste gužvo mam rada! kak smo ljudje različni. Jaz pa tud v šihtu ne bi rada "gužve"...ampak eno pisarno al pa kaj podobnega in da svoje delam pa konec....no malo že razgibano..ampak mir....ker itak imam potem doma vsega preveč...
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 22:05:05
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Zadnjih 5-Mariborčanke! carice smo
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 22:05:24
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko. Aja, kje pa najdeš te barve za živila, če katera ve? Sem spet gledala v Sparu in imajo samo arome, barv pa ne Včasih so imeli te barve v takih malih flaškah,poleg vsega ostalega za peko,ampak jaz tega nikoli ne uporabljam,tak da ti nisem v pretirano pomoč Imaj, razen če jim je morda ravno sfalilo. Jaz sem danes kupila v Šparu v Bistrici. So pa v tubicah, 4 skupaj (rumena, zelena, rdeča, modra), v taki škatlici spakirano. Moraš pa pazit jer so ene za pisat po torti, duge pa za obarvat tičino, marcipan, testo,... Potem danes ni bilo poste? Jaz sem ti se rdeco dala v vrecko poleg za vsak slucaj. Si ze okrasila ali bos jutri? No to mi je pa dragi pozabil omenit (da si tudi rdečo dala) in sem kupila kar dva paketa teh barv (bo pa še za drugič). Ne barva ni prišla in tudi na mail mi ni odgovorila, ko sem jo spraševala, če je poslala. Pa 100x hvala, da ste barvo dostavili! Zlata si.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 22:05:26
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: katy83 takega Že dolgo, koliko si dala, kak je to veliko v cm? ... Lep je, škorpijonka ti. od 18-leta. mami plačala za rojstni dan , 7000 SIT, velik pa je okoli 10cmx5cm hvala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 22:05:33
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 čer no, če ste že pri hrani...jem pico s pršutom naša bo ravnokar pečena .....druga že danes... Kaj je danes-pizza day Sami, kako bova pa midve? Nič več sem že zasra...kaj sem mislila
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 22:05:39
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Mater me nekaj hebe ta rr danes. Me je tak ven zmetal da mi še zdaj ni nič jasno. al jebe Hebe.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 22:05:51
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: botrca ti si optimimist...bravo danes je malo takih ...ja samo kdaj bom delala ko bom 50 stara Ko bom 50 let stara.......se vidim v svoji trgovinici......s starimi knjigami Mater paše sanjat.....samo dnar še rabim Saj je prav tak,moramo sanjat,to nam nihče ne more vstran vzet!
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 22:06:33
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: botrca ti si optimimist...bravo danes je malo takih ...ja samo kdaj bom delala ko bom 50 stara Ko bom 50 let stara.......se vidim v svoji trgovinici......s starimi knjigami Mater paše sanjat.....samo dnar še rabim za mene pa tak vete ne, kaj bom takrat...ministrca za šolstvo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 22:06:58
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: katy83 takega Že dolgo, koliko si dala, kak je to veliko v cm? ... Lep je, škorpijonka ti. podpis
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 22:07:02
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar drugačne vrste gužvo mam rada! kak smo ljudje različni. Jaz pa tud v šihtu ne bi rada "gužve"...ampak eno pisarno al pa kaj podobnega in da svoje delam pa konec....no malo že razgibano..ampak mir....ker itak imam potem doma vsega preveč... Hanza,mislilla sem lauženke! To imam doma,tako gužvo,odrasle je bolj za vzorec,pa ni važno ki je.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 22:07:04
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: botrca ti si optimimist...bravo danes je malo takih ...ja samo kdaj bom delala ko bom 50 stara Ko bom 50 let stara.......se vidim v svoji trgovinici......s starimi knjigami Mater paše sanjat.....samo dnar še rabim Če že sanjamo ... pri 50 se vidim tako sexy, ko Samantha iz Sex v mestu, potujem po svetu, ... po hotelih, taboljših, ... aja ... pa moj je zraven.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 22:07:33
|
|
|
|
arabela*
|
grem na pizzo, potem pa otroke spokat spat M ima čez 38 vročine, nori pa ko zmešana Nočka bočka za danes
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 22:08:04
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: botrca ti si optimimist...bravo danes je malo takih ...ja samo kdaj bom delala ko bom 50 stara Ko bom 50 let stara.......se vidim v svoji trgovinici......s starimi knjigami Mater paše sanjat.....samo dnar še rabim za mene pa tak vete ne, kaj bom takrat...ministrca za šolstvo
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 22:09:13
|
|
|
|
katy83
|
lahko noč Saraya pa pike poke za M
|
|